Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Tedavi canım ya ilaç kullandım 2 yumurtam olmuş 23 ve 21 mm boyutunda doktor ikiz ihtimali çok yüksek dedi çatlatıcı iğne yapıldı sonucu beklemedeyim çok kasık ağrım var 10 gündür devam ediyo

cnm klomen kullandın sanırım bendede oldu 3 yumurtam oluştu 1 i kist oldu... ve cok sancı cektim adet olana kadarr

Herkeste bulanti olmuyomus. Sık idrar bir belirti ama göğüs hassasiyeti reglden öncede oluyo. İnşallah bebiş geliyordur :)
bu arada regl donemi belirtisi olmasina ragmen hamilelik belirtileri arasinda da goguslerde hassasiyet var hadi bakalim bekleyelim o zaman =)

Slm. Kizlar bir sorum olacak benim adetime 4 -5 gün var ve dün acik kahverengi leke geldi ve hic agrilarim yok sizce bu ne olabilir .. bana yardim edin lütfen..

Merhaba hanımmlar öncelikle Rabbime el açıp evlat isteyen tüm anne adaylarına Rabbim bu duyguyu tadtirsin. Gelelim kendime eylül ayında 2 aylık bebeğimi kalbi durması üzerine kaybettim ve kurtaj oldum geçen ay olmadı umudum kasım ayına allahın izniyle tabi neyse dr. Korunmama gerek duymadı ve korunmuyorum adetim normal seyirde devam ediyor fakat kurtaj sonrası kahve rengi akintim yoğun olduğu için ne yumurtlama nede gebelik olma ihtimalini tahmin edemiyorum sorum şu benim 2 gundur yumurtaaakına benzer akintim geliyor fakat idrar la beraber bu yumurlamami yoksa spermlerin dışarı idrarla atilmasimi tabi iliskiden sonra aradan 16 saat geçiyor ben bir mantık yurutemedim fikir verirseniz sevinirim uzun oldu hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…