- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Tedavi canım ya ilaç kullandım 2 yumurtam olmuş 23 ve 21 mm boyutunda doktor ikiz ihtimali çok yüksek dedi çatlatıcı iğne yapıldı sonucu beklemedeyim çok kasık ağrım var 10 gündür devam ediyo
yaaaaaa ama cok merak ediyorummmmmmDaha erken :)
yaaaaaa ama cok merak ediyorummmmmm
bu arada regl donemi belirtisi olmasina ragmen hamilelik belirtileri arasinda da goguslerde hassasiyet var hadi bakalim bekleyelim o zaman =)Herkeste bulanti olmuyomus. Sık idrar bir belirti ama göğüs hassasiyeti reglden öncede oluyo. İnşallah bebiş geliyordur :)
ay su 5 gun gecse gecmez simdi banaHüsran yaşama maksat :)
ya eskiler ne güzelmiş adetleri 10 gün geçmeden hiçbişekilde ogrenemiyolarmışş ahh ahh keşke bizde :)
Onun tadı da ayrı yaa
Evet klomen kullandım Bende kistden şüphelenmiyorum bu kadar ağrı normal değil çünkücnm klomen kullandın sanırım bendede oldu 3 yumurtam oluştu 1 i kist oldu... ve cok sancı cektim adet olana kadarr
Evet klomen kullandım Bende kistden şüphelenmiyorum bu kadar ağrı normal değil çünkü
ay su 5 gun gecse gecmez simdi bana
3 yıllık evliyim hiç korunmadım bekliyorum 2 gün kaldı adeteYapacak bişey yok sanırım yeni bıraktınız korunmayı ?
Evet sağ sol ikisindede ağrı varTek yumurtlagımda kist vardı ama ikiside agrıyordu sizdede mi öyle
eylul basinda biraktim.22 eylulde hastalandi.Yapacak bişey yok sanırım yeni bıraktınız korunmayı ?
kendini oyalayacak birşeyler bul yoksa zaman geçmezay su 5 gun gecse gecmez simdi bana
Yerleşme kanaması olabilir ama bekleyip görmek lazımSlm. Kizlar bir sorum olacak benim adetime 4 -5 gün var ve dün acik kahverengi leke geldi ve hic agrilarim yok sizce bu ne olabilir .. bana yardim edin lütfen..
Yerleşme kanaması olabilir ama bekleyip görmek lazım
İnşallahInsallah öyledir
İnşallahKasımda hepimiz patır patır dökülürüz buraya inşallah hamişiz diye
eylul basinda biraktim.22 eylulde hastalandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?