Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Benimde bugun yumurta aki kivaminda akintim geliyor. Adetin 13. Gunundeyim. Ayyy cok heyecanliyim.
canım sendede başlamış yumurtlama bence bugünleri iyi değerlendir benim 16 ekimde en son adet tarihim ovulasyon takvimine baktım bu hafta çok önemliymiş inşallah olur bu ay kaç aydır deniyoruz

Kizlar ben suan yumurtluyorum akintimdan anladim ama gun aşırı iliski oluyoya bi gun ara veriyoruzya icim rahat etmiyor yaa ya yapmadigimiz gün en dogru gunse
Bende de o var ya yumurtlama dönemi oldu mu her gün çalışma yapasım geliyo kaçırmiyim diye

O kadar yorum bekledim arkadaşlar , sadece iyi şeylere yorum yazmak için burdaymışız o anlaşıldı . 3 satfa ömce falan yazdıklaınıza cevp vererek çektiğimi şüphelenilenleri de yazdım ama... Dua bekledim az da olsa ...herkeisn hakında hayırlısı olsun

İnşallah cnm inşallah sağlıklı bir hamileyimdir inşallah. Çarşambaya kadar sabretmek zorundayım
canim carsambaya kadar sabretmek zorunda oldugunu soyledigin icin haber bekliyoruz dolayisiyla..burda evet malesef birebir cevap alabilmek her zaman mumkun olmuyo.ornegin bende dun gece bir sikayetimden bahsettim sadece 1 kisiden geri donus aldim

canım sendede başlamış yumurtlama bence bugünleri iyi değerlendir benim 16 ekimde en son adet tarihim ovulasyon takvimine baktım bu hafta çok önemliymiş inşallah olur bu ay kaç aydır deniyoruz
Aynen benimkide 15 ekim. Bizim yumurtlama haftamiz suan. Insallah bu ay olmustur canim benim.

aynen canım habe verelim birbirimize :) inşallah güzel haberlerde alırız ben 28 günde bir adet oluyorum sende nasıl

Canimmm 400 küsur hcg gayet yüksek dış gebelik degildir diye umuyorum. Hamilelikte illaki kasik agrisi olur ve ufaksa henuz kese gorunemez. Sonucta gec dollenme olabilir. Hemen korkutuyorlar insani. Dualarimiz seninle. Güzel haberlerle carsambayi bekleyelim ins.

Merhaba ekimde benim de ilk denememdi umutlar kasıma kaldı. Sizin listeyi ben de mi yapsam. Ayrıca 52 gündür foolbiol içiyorum :)

canim carsambaya kadar sabretmek zorunda oldugunu soyledigin icin haber bekliyoruz dolayisiyla..burda evet malesef birebir cevap alabilmek her zaman mumkun olmuyo.ornegin bende dun gece bir sikayetimden bahsettim sadece 1 kisiden geri donus aldim
Evet haklısın cnm ama yani ciddi bişi olunca insan tabiki daha duygusal oluo cevap beklio . O yüzdendi tepkim . Ben 2 hafta öncesinde kasık ağrısı çektim ve bel ağrısı . Sonra da göğüslerim büyümeye başladı . O sırada döllenme oldu sanırım . O yüzden inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…