- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
canım sendede başlamış yumurtlama bence bugünleri iyi değerlendir benim 16 ekimde en son adet tarihim ovulasyon takvimine baktım bu hafta çok önemliymiş inşallah olur bu ay kaç aydır deniyoruzBenimde bugun yumurta aki kivaminda akintim geliyor. Adetin 13. Gunundeyim. Ayyy cok heyecanliyim.
Bende de o var ya yumurtlama dönemi oldu mu her gün çalışma yapasım geliyo kaçırmiyim diyeKizlar ben suan yumurtluyorum akintimdan anladim ama gun aşırı iliski oluyoya bi gun ara veriyoruzya icim rahat etmiyor yaa ya yapmadigimiz gün en dogru gunse
canim carsambaya kadar sabretmek zorunda oldugunu soyledigin icin haber bekliyoruz dolayisiyla..burda evet malesef birebir cevap alabilmek her zaman mumkun olmuyo.ornegin bende dun gece bir sikayetimden bahsettim sadece 1 kisiden geri donus aldimİnşallah cnm inşallah sağlıklı bir hamileyimdir inşallah. Çarşambaya kadar sabretmek zorundayım
Canim o zaman coktan dollenmistir insallah. Sen ne zaman adet olacaksin. Adet dongun kac gün.yaaaaaaa oyle mi dersiiiiiinnnn
bugun 36. gunum yumurtlama degildir dimi ? yumurtlama gunum 22si o gun birlikte olduk acaba dun catlamasi ondan midir ?
benim adetim 35-38-39-45 son bi kac aydir.Canim o zaman coktan dollenmistir insallah. Sen ne zaman adet olacaksin. Adet dongun kac gün.
Haaaa. Anladim canim simdi rahatladim.sperm kalitesi icin tum doktorlarin tavsiyesi gun asiri canim.cunku sperm 48 saat yasayabildigi icin atiyorum senin yumurtlaman yarinsa ve bugun birlikte olduysaniz o herhangi bi sikinti yoksa dollenir
Aynen yaa. Ay cok komigiz. Ah bu sitres bizi kalpten götürürBende de o var ya yumurtlama dönemi oldu mu her gün çalışma yapasım geliyo kaçırmiyim diye
Aynen benimkide 15 ekim. Bizim yumurtlama haftamiz suan. Insallah bu ay olmustur canim benim.canım sendede başlamış yumurtlama bence bugünleri iyi değerlendir benim 16 ekimde en son adet tarihim ovulasyon takvimine baktım bu hafta çok önemliymiş inşallah olur bu ay kaç aydır deniyoruz
Ay kız test alsana catlardim ben olsam. Yumurtanda agrimis. Neden ağrısın ki. Sen kesin hamissin bence.benim adetim 35-38-39-45 son bi kac aydir.
doktorum ortalaman 35 gun dedi.
takvimim uygulamasinda dongumu 35e ayarladigimda bugun adet olmam gerekiyor
Canimmm 400 küsur hcg gayet yüksek dış gebelik degildir diye umuyorum. Hamilelikte illaki kasik agrisi olur ve ufaksa henuz kese gorunemez. Sonucta gec dollenme olabilir. Hemen korkutuyorlar insani. Dualarimiz seninle. Güzel haberlerle carsambayi bekleyelim ins.O kadar yorum bekledim arkadaşlar , sadece iyi şeylere yorum yazmak için burdaymışız o anlaşıldı . 3 satfa ömce falan yazdıklaınıza cevp vererek çektiğimi şüphelenilenleri de yazdım ama... Dua bekledim az da olsa ...herkeisn hakında hayırlısı olsun
Benimde öyle canim diger adetim 17 eylül. Tam 28 gunde bir. Insallah canım yaaaaynen canım habe verelim birbirimize :) inşallah güzel haberlerde alırızben 28 günde bir adet oluyorum sende nasıl
en son dun gunduz yaptim evde idrar testi negatif cikti.dun gece yasadim sanciyidaAy kız test alsana catlardim ben olsam. Yumurtanda agrimis. Neden ağrısın ki. Sen kesin hamissin bence.
Haa yaptın test. Neden acaba ağrıdı. Bebek yerlesiyo derler. Ama silikte olsa çıkması lazımdı. Bilemedim canım yaa. Biraz daha bekleyelim.en son dun gunduz yaptim evde idrar testi negatif cikti.dun gece yasadim sanciyida
hadi hayırlısı yumurtlama kesin başlamıştır benim iki gündür akıntım var çünkü inşallah haykırarak yazarız buraya hamileyim diyeBenimde öyle canim diger adetim 17 eylül. Tam 28 gunde bir. Insallah canım yaaa
Merhaba ekimde benim de ilk denememdi umutlar kasıma kaldı. Sizin listeyi ben de mi yapsam. Ayrıca 52 gündür foolbiol içiyorum :)Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti psikolojik olarak. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
5. Zaten bir aydır folbiol iciyorum ona devam edeceğim.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
Evet haklısın cnm ama yani ciddi bişi olunca insan tabiki daha duygusal oluo cevap beklio . O yüzdendi tepkim . Ben 2 hafta öncesinde kasık ağrısı çektim ve bel ağrısı . Sonra da göğüslerim büyümeye başladı . O sırada döllenme oldu sanırım . O yüzden inşallah güzel haberlerinizi alırızcanim carsambaya kadar sabretmek zorunda oldugunu soyledigin icin haber bekliyoruz dolayisiyla..burda evet malesef birebir cevap alabilmek her zaman mumkun olmuyo.ornegin bende dun gece bir sikayetimden bahsettim sadece 1 kisiden geri donus aldim
Cnm az daha bekle bende ilk gün çıkmamıştı . 3.gün çıktı çizgien son dun gunduz yaptim evde idrar testi negatif cikti.dun gece yasadim sanciyida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?