Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Merhaba canim. Bence yap. En azindan günde iki tane kuru incir ve bir tane havuc ye. Incir yumurtayi büyütür havuc catlatir.

Bunu öğrendiğim iyi oldu incir ve havuç almalıyım bir an önce :).
Ayrıca birkaç yerde gördüm forumda ovulasyon testi de kullanmayı düşünüyorum. Yumurtlamanın ne zaman olduğunu tam anlamak için.
Bende prolaktin biraz yüksekti. Eylül ayında kadın doğumcuya kontrole gittim bir problem yok dedi. Normalde yumurtlamaya engellermiş ama senin yumurtan oluşmuş bir sorun yok dedi. Birkaç ay dene eğer bebeğin olmazsa prolaktin düşürücü ilaç başlarız dedi.
Bana kalsa bu aydan bu ilacı içmek isterim ama eşim hekim ve şu aşamada ilaç falan kullanmamı istemiyor. Hatta ona kalsa ovulasyon testi bile kullanmamalıyım.

Bu ay ile denemede içimde bir korku vardı anneliğe hazır mıyım diye düşündüm hep. İlk seferde olmamasında da bir hayır vardır diye düşünüyorum. Belki kıymetini bilmem için Rabbim beklememi istyordur.

Cnm bende de pko olduğu için incir kürü yapamadım . Ama günde 1 2 incie yiyip ardından da havuçlu slaata yada bi havuç yemeye gayret göstetdim . Öyle yapabilirsin . Allah ömür verir mi bilinmez ama soğan kğrğ o ballı arısütlü karışım ve incir havuç yiyerek hamile kaldım . Rabb im herkesin gönlüne göre versin

Selam arkadaar bende her aydan umutluydum ama hepsinde husrana ugruyorum resmen.
Bugun adet gunumdu son bir haftayi zor gecirdim heyecandan ama bugun bendede adet olacagimin sinyalleri geldi bir iki saate olur
Bu ay Yeni doktora gidicem son 2-3aydir doktora gitmeyi durdurdum dedik belki kendiliginden olur oda olmadi simdi baska doktora gitmegi planliyorum.ama bizde esas problem esimde
Ya Arkadaslar gercekten yasamayan anlamaz cokkkkkk zor bir durum yaaaaa Rabbim her birimize yardim etsin.

Eşindeki problemi çözemiyormusunuz? Problem ne daha doğrusu?

Ya kızlar ben birşey denedim güleceksiniz ama eksik kalmiyim dedim. Forumda gezerken gördüm çamaşır suyu ve idrarla gebelik testi yapmışlar. 5-6 gün önceden güya anlıyolarmış. İdrara çamaşır suyunu dökunce köpürürse gebelik var demekmiş. Benimde 5 günüm var regl başlangıcına hazır evdeyken bi deniyim dedim. Zaten bende hicbir belirti yok yani hissetmiyorum bişey bu ay olmadı sanırım. Neyse idrara çamaşır suyunu döktüm hiçbir kıpırtı olmadı valla. Ne köpürdü ne bişey sadece renk koyulaştı o kadar. Doğruluk payının olmadığını düşünüyorum ama merak işte
Eşim bugün çalışıyor o gelsin ona da yapcam

Çok sevindim canım Rabbim kucağınada almayı nasib etsin isteyen herkese de nasib etsin inşallah evet mantıklı incir havuç yenebilir ara ara

Cnm Rabb im nasip eder inşallah kapılma öyle umutsuzluğa .. Eşimde problem demişsin önce onu çözmek lazım . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…