Merhaba canim. Bence yap. En azindan günde iki tane kuru incir ve bir tane havuc ye. Incir yumurtayi büyütür havuc catlatir.
regl günün geçtimikizlar hafif karin agrisi ile uyandim sizce kan testi yaptirmaya gidiyim mi yoksa hic gerek yok mu
evet 2. gun bugun 37 gun olduregl günün geçtimi
o zaman yaptır bence.. ay çok heyecanlıevet 2. gun bugun 37 gun oldu
vajinamdaki hissiyatim her an kanama olucakmis gibi ama yok tabi
heyecanli oldugu kadar muammada olmak streslio zaman yaptır bence.. ay çok heyecanlı
Böyle beklemektense var mı yok mu onu öğrenmiş olursun en azından.heyecanli oldugu kadar muammada olmak stresligece ruyamda kucagimda erkek bebek vardi.iyi habere delalet derlerya iyice stres basti
tamam simdi cikiyorum evden ogrenir ogrenmez paylasicamBöyle beklemektense var mı yok mu onu öğrenmiş olursun en azından.
Dua edicem inşallah bebiş vardır...tamam simdi cikiyorum evden ogrenir ogrenmez paylasicam
insallah canim.yaptirip netten bakicam sonuca.degerlerden anliyo musunDua edicem inşallah bebiş vardır...
Ben tam bilmiyorum ama google amcaya sorarızinsallah canim.yaptirip netten bakicam sonuca.degerlerden anliyo musun
0.25 cikti saka gibi...Dua edicem inşallah bebiş vardır...
Hadi ya.. Biraz daha bekle bakalım0.25 cikti saka gibi...
Cnm bende de pko olduğu için incir kürü yapamadım . Ama günde 1 2 incie yiyip ardından da havuçlu slaata yada bi havuç yemeye gayret göstetdim . Öyle yapabilirsin . Allah ömür verir mi bilinmez ama soğan kğrğ o ballı arısütlü karışım ve incir havuç yiyerek hamile kaldım . Rabb im herkesin gönlüne göre versinİnşallah canım ama ben incir kullanamam pko var yumurtalıklarım fazla tepki verebilir çörekotu bal tarçını denedim ama bana yaramadı o hem adetim çok gecikti hemde çok sancım oldu o yüzden 15 gün soğan kürüyle yetinicem şimdilik kasıklarımda batma oluyor belin ağrıyor dünden beri ağrıyoda göğüslerimde hassas şişti normalde 6 gün kala başlardı adet belirtilerim ama bu ay çok erken başladı
Eşindeki problemi çözemiyormusunuz? Problem ne daha doğrusu?Selam arkadaar bende her aydan umutluydum ama hepsinde husrana ugruyorum resmen.
Bugun adet gunumdu son bir haftayi zor gecirdim heyecandan ama bugun bendede adet olacagimin sinyalleri geldi bir iki saate olur
Bu ay Yeni doktora gidicem son 2-3aydir doktora gitmeyi durdurdum dedik belki kendiliginden olur oda olmadi simdi baska doktora gitmegi planliyorum.ama bizde esas problem esimde
Ya Arkadaslar gercekten yasamayan anlamaz cokkkkkk zor bir durum yaaaaa Rabbim her birimize yardim etsin.
Çok sevindim canım Rabbim kucağınada almayı nasib etsin isteyen herkese de nasib etsin inşallah evet mantıklı incir havuç yenebilir ara araCnm bende de pko olduğu için incir kürü yapamadım . Ama günde 1 2 incie yiyip ardından da havuçlu slaata yada bi havuç yemeye gayret göstetdim . Öyle yapabilirsin . Allah ömür verir mi bilinmez ama soğan kğrğ o ballı arısütlü karışım ve incir havuç yiyerek hamile kaldım . Rabb im herkesin gönlüne göre versin
Cnm Rabb im nasip eder inşallah kapılma öyle umutsuzluğa .. Eşimde problem demişsin önce onu çözmek lazım . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahSelam arkadaar bende her aydan umutluydum ama hepsinde husrana ugruyorum resmen.
Bugun adet gunumdu son bir haftayi zor gecirdim heyecandan ama bugun bendede adet olacagimin sinyalleri geldi bir iki saate olur
Bu ay Yeni doktora gidicem son 2-3aydir doktora gitmeyi durdurdum dedik belki kendiliginden olur oda olmadi simdi baska doktora gitmegi planliyorum.ama bizde esas problem esimde
Ya Arkadaslar gercekten yasamayan anlamaz cokkkkkk zor bir durum yaaaaa Rabbim her birimize yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?