Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Belirtilerini gelişmeleri falan yaz bırakma bizi burda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Belirtilerini gelişmeleri falan yaz bırakma bizi burda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Amin cnm inşallah . Hemen anlatıyorım . Açıkcası benim bu aydan hiç ümidim yoktu çünkü polikistik teşhisi konulmuştu . Ben de Biay öncesinde araştırdıklarımdan bikaçtane kürü yaptım . Tabi kürler bahane ama Rabb im isteyince oluyo işte. Nasıl anladığıma gelirsek ben ilk göğüslerimden anladım cnm . Duşa girdim göğüslerşm şiş gibi geldi . O zamandan bikaç gün önce inanılmaz bel ağrısı çekmiştim , midemde acaip bi şişlk vardı ve bıçak saplanması gibi saplanmalar girmişti . Sonra dikkat etmeye başladım hafif damar çıktı göğüslerimde çok zor belli oluodu .boş derslerimde bianda uyku bastırıyordu 40 dakika uyuyup kalıyordum . Sonra test yaptım ne gatif çıktı . Ardından adeti 3 gün geçtikten sonra silik çizgi çıktı şükürr cnm . Ama tabi kasık ağrılarım var yürüyünce . O yğzden doktor ilk 3 ay herşeye hazırlıklı olmak lazım diyor

İlk 3 ay zaten herkes için riskli ama tedirgin olmamak lazım. Benimde bu ay umudum yok belirtim olmadığı için. 5 gün kaldı reglime ama sadece göğüslerim hassas ki bu normal bişey regl den 1 hafta önce olur herzaman. Hepimiz için hayırlısı olsun. :)

Merhaba kızlar.benimde 9 günüm var.yumurtlamadan beri kasık ağrılarım geçmedi.ara ara hissedebiliyorum.birde bi kaç gündür sabah uyanır uyanmaz mide bulantım oluyor.normalde adete bi kaç gün kala olurdu.bende bekliyorum sizinle :)

Kelebek benimde bat 6 kasım belirtilerin varmı benim şiddetli kasik ağrılarım var 2 günöönce kahve rengi lekelenmem geldi ve bir daha gelmedi normal akıntı var şuan adet olucakmisim gibi çünkü ilk gebeligimdeki belirtiler yok

Yerleşme kanaması gibi geldi bana.hadi inşallah :)

Kizlar benimde 5 kasim ama hic belrti yok o yzden umudmda yok bu aydan

selam kızlar bende 3 ay önce kalp durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmuyoruz son bir aydır bat 7 kasım gaz problemi yaşıyorum çok fazla sağ kasıkda ağrı ve batma bel ağrısı beyaz parçamsı akıntı hamileyim gibi sanki öyle hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum dualarınıza talibimm

Batımız aynı canım.bende de kasık ağrısı var.birde sabahları mide bulantısı.dediğin gibi akıntı bendede var.hadi inşallah diyelim

Batımız aynı canım.bende de kasık ağrısı var.birde sabahları mide bulantısı.dediğin gibi akıntı bendede var.hadi inşallah diyelim

hayırlısı olsun inşallah canım benim mide bulantım yok ama bugün 2 saat kadar belim ağrıdı böyle beklemek çok zorr kısmet ama Rabbim yüzümüze güler inşaallahh

Slm kızlar benim adetim 4 kasımda olacak.ama bir haftadır bel ağrısı ara ara kasık ağrısı oluyor ve beyaz akıntı oluyor. İnş bu belirtiler bebise işarettir.

hayırlısı olsun inşallah canım benim mide bulantım yok ama bugün 2 saat kadar belim ağrıdı böyle beklemek çok zorr kısmet ama Rabbim yüzümüze güler inşaallahh
Sorma çok zor beklemek.sürekli aklımda kalbimde atamıyorumki bir türlü..

Sorma çok zor beklemek.sürekli aklımda kalbimde atamıyorumki bir türlü..

aynen canım benim 3. gebeliğim olucak birde sürekli kafamda deli gibi meşgul ediyor aklımı hamileysem acaba sağlıklı devam edecek mi 2 sorunlu gebelik sonrası korkmuyor değilim ama Rabbime sığındım hayırlısı ya

Allahım sağlıkla tutundursun inşallah sana.benimde eşimin değerleri düşüktü bu ay düzeldi değerler.o yüzden beklemek zor :)

Allahım sağlıkla tutundursun inşallah sana.benimde eşimin değerleri düşüktü bu ay düzeldi değerler.o yüzden beklemek zor :)

sağol canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder kadım doğum doktoruna gittim geçen doğurmak için yaratılmıssın dedi öyle mutlu oldumki birde doğursam ah ahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…