Cnm bennn hamişimKizlar yokmu kimsede bir gelisme
Benim 5 günüm var bat a ama umudum yokKizlar yokmu kimsede bir gelisme
Belirtilerini gelişmeleri falan yaz bırakma bizi burdaCnm bennn hamişim) Ama sadece keseyi gördük daha bebeği göremedik . Dış gebelikten şüphelenmişlerdi şükür değilmiş . Bebeği degörmek kalp atışlarını duymak nasip olur inşallah . Rabb im hepinize nasip etsin inşaAllah
Amin cnm inşallah . Hemen anlatıyorım . Açıkcası benim bu aydan hiç ümidim yoktu çünkü polikistik teşhisi konulmuştu . Ben de Biay öncesinde araştırdıklarımdan bikaçtane kürü yaptım . Tabi kürler bahane ama Rabb im isteyince oluyo işte. Nasıl anladığıma gelirsek ben ilk göğüslerimden anladım cnm . Duşa girdim göğüslerşm şiş gibi geldi . O zamandan bikaç gün önce inanılmaz bel ağrısı çekmiştim , midemde acaip bi şişlk vardı ve bıçak saplanması gibi saplanmalar girmişti . Sonra dikkat etmeye başladım hafif damar çıktı göğüslerimde çok zor belli oluodu .boş derslerimde bianda uyku bastırıyordu 40 dakika uyuyup kalıyordum . Sonra test yaptım ne gatif çıktı . Ardından adeti 3 gün geçtikten sonra silik çizgi çıktı şükürr cnm . Ama tabi kasık ağrılarım var yürüyünce . O yğzden doktor ilk 3 ay herşeye hazırlıklı olmak lazım diyorBelirtilerini gelişmeleri falan yaz bırakma bizi burdahayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Aynen beklenmeyen :))arkadaşlar ben de bekliyorum sizinle beklenmeyen :))) adet günüm 5 kasım inşaallah hamileyimdir. 2,5 yıldır istiyoruz dua edelim birbirimize. ben bu ay incir kürü yaptım hadi hayırlısı
Yerleşme kanaması gibi geldi bana.hadi inşallah :)Kelebek benimde bat 6 kasım belirtilerin varmı benim şiddetli kasik ağrılarım var 2 günöönce kahve rengi lekelenmem geldi ve bir daha gelmedi normal akıntı var şuan adet olucakmisim gibi çünkü ilk gebeligimdeki belirtiler yok
Kişiden kişiye değişiyor ama canım..Kizlar benimde 5 kasim ama hic belrti yok o yzden umudmda yok bu aydan
Batımız aynı canım.bende de kasık ağrısı var.birde sabahları mide bulantısı.dediğin gibi akıntı bendede var.hadi inşallah diyelimselam kızlar bende 3 ay önce kalp durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmuyoruz son bir aydır bat 7 kasım gaz problemi yaşıyorum çok fazla sağ kasıkda ağrı ve batma bel ağrısı beyaz parçamsı akıntı hamileyim gibi sanki öyle hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum dualarınıza talibimm
Batımız aynı canım.bende de kasık ağrısı var.birde sabahları mide bulantısı.dediğin gibi akıntı bendede var.hadi inşallah diyelim
Sorma çok zor beklemek.sürekli aklımda kalbimde atamıyorumki bir türlü..hayırlısı olsun inşallah canım benim mide bulantım yok ama bugün 2 saat kadar belim ağrıdı böyle beklemek çok zorr kısmet ama Rabbim yüzümüze güler inşaallahh
Sorma çok zor beklemek.sürekli aklımda kalbimde atamıyorumki bir türlü..
Allahım sağlıkla tutundursun inşallah sana.benimde eşimin değerleri düşüktü bu ay düzeldi değerler.o yüzden beklemek zor :)aynen canım benim 3. gebeliğim olucak birde sürekli kafamda deli gibi meşgul ediyor aklımı hamileysem acaba sağlıklı devam edecek mi 2 sorunlu gebelik sonrası korkmuyor değilim ama Rabbime sığındım hayırlısı ya
Allahım sağlıkla tutundursun inşallah sana.benimde eşimin değerleri düşüktü bu ay düzeldi değerler.o yüzden beklemek zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?