- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
Maşallahh...peki neden 2 düşük oldusağol canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder kadım doğum doktoruna gittim geçen doğurmak için yaratılmıssın dedi öyle mutlu oldumki birde doğursam ah ahh :)
Maşallahh...peki neden 2 düşük oldu
İnşallah gerek kalmaz canım.benimde bir tanıdığım 3.de sağlıklı gebeliğe kavuştu.şimdi sorunsuz gidiyor.darısı bizlere inşallahcanım ilki boş gebelikti kese büyük olduğu için kürtajla alındı onda çok etkilenmedim ama 2.si 2 aylık olmuştu bebeğim kalbi atmıştı ama 1 hafta sonra durmuş yine kürtaj olmak zorunda kaldım doktorlar olabileceğini çoğu kişinin yaşadığını söylüyor bir kere daha deneyip olmazsa genetik araştırma yaptırmak istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık
inşallah ya öyle çok istiyorum ki nasipse inaniyorumda bu sefer olucak diyorum hiç doktora gitmek istemiyorum ya kötü birşey derse diye tuhaf bir psikoloji Allah sabır versin bizeİnşallah gerek kalmaz canım.benimde bir tanıdığım 3.de sağlıklı gebeliğe kavuştu.şimdi sorunsuz gidiyor.darısı bizlere inşallah
Stres yapma canım.sonuçta hamile kalabiliyorsun bunada şükür dimiinşallah ya öyle çok istiyorum ki nasipse inaniyorumda bu sefer olucak diyorum hiç doktora gitmek istemiyorum ya kötü birşey derse diye tuhaf bir psikoloji Allah sabır versin bize
Stres yapma canım.sonuçta hamile kalabiliyorsun bunada şükür dimi
Canm bugün tatil değilmi.bizde bir yıldır istiyoruz allahtan.bi kaç ay önce eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik.çokşükür keçiboynuzu kürü sayesinde mucize gibi yükseldi değerler.bu ay bekliyoruz inşallah.sen düşündünmü keçiboynuzu kürünü.Sperm kalitesini yükseltiyor.buda daha sağlıklı hamilelik sağlıyorçoook şükür canım sağol Allah razı olsun sendende insan konuştukça rahatlıyor işteyim okulda çalışıyorum kimsecikler yok sabahtan beri sürekli düşün araştır acaba demekten yoruldum :) siz ne zamandır bebek için ugraseıyorsunuz
Canm bugün tatil değilmi.bizde bir yıldır istiyoruz allahtan.bi kaç ay önce eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik.çokşükür keçiboynuzu kürü sayesinde mucize gibi yükseldi değerler.bu ay bekliyoruz inşallah.sen düşündünmü keçiboynuzu kürünü.Sperm kalitesini yükseltiyor.buda daha sağlıklı hamilelik sağlıyor
Tabiki canım.keçiboynuzunu alıp kürünü yapıyorsun eşin içiyor.eğer kullanmayı düşnürsen ayrıntılı anlatırım canmcanım idari izin ya okullarda idare çalışıyor malesef :) hiç düşünmemiştim ama keçiboynuzu kürü kaliteyi yükseltiyorsa düşünülebilir canım nasıl oluoyr
Tabiki canım.keçiboynuzunu alıp kürünü yapıyorsun eşin içiyor.eğer kullanmayı düşnürsen ayrıntılı anlatırım canm
6-7 tane keçiboynuzunu yarım litre yani 2 buçuk su bardağı kaynayan suya küçük küçük kırarak at.yalnız kısık ateşte olacak.ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim canım :)
6-7 tane keçiboynuzunu yarım litre yani 2 buçuk su bardağı kaynayan suya küçük küçük kırarak at.yalnız kısık ateşte olacak.
Sonra tam 3 dakka beklet ve altını kapat.20 dakika dinlendir.sonra kaşıkla keçiboynuzlarını al.bu suyu eşin sabah aç karnına bi su bardağı.bi su bardağıda akşam yatmaya gitmeden hemen önce içecek.her akşam taze taze yap canım.inşallah gerek kalmaz ama bu ay olmazsa mutlaka yap.yararı olur muhakkak.
Canım bişeyi unuttum ilk bir hafta böyle bir haftadan sonra sadece akşamları bi su bardağı içecek.bilgin olsun.cok tesekkur ediyorum canim mutlaka deneyecegim Allah razi olsun :*
anladim canim benim cok sagoll yoldayim yazamiyorum :*Canım bişeyi unuttum ilk bir hafta böyle bir haftadan sonra sadece akşamları bi su bardağı içecek.bilgin olsun.
Canim ya yumurtluyorsun. Ya da yumurtan aşkına kavuşmuş dolleniyo
Benimde bugun yumurta aki kivaminda akintim geliyor. Adetin 13. Gunundeyim. Ayyy cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?