Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

sağol canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder kadım doğum doktoruna gittim geçen doğurmak için yaratılmıssın dedi öyle mutlu oldumki birde doğursam ah ahh :)
Maşallahh...peki neden 2 düşük oldu

Maşallahh...peki neden 2 düşük oldu

canım ilki boş gebelikti kese büyük olduğu için kürtajla alındı onda çok etkilenmedim ama 2.si 2 aylık olmuştu bebeğim kalbi atmıştı ama 1 hafta sonra durmuş yine kürtaj olmak zorunda kaldım doktorlar olabileceğini çoğu kişinin yaşadığını söylüyor bir kere daha deneyip olmazsa genetik araştırma yaptırmak istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık

İnşallah gerek kalmaz canım.benimde bir tanıdığım 3.de sağlıklı gebeliğe kavuştu.şimdi sorunsuz gidiyor.darısı bizlere inşallah

İnşallah gerek kalmaz canım.benimde bir tanıdığım 3.de sağlıklı gebeliğe kavuştu.şimdi sorunsuz gidiyor.darısı bizlere inşallah
inşallah ya öyle çok istiyorum ki nasipse inaniyorumda bu sefer olucak diyorum hiç doktora gitmek istemiyorum ya kötü birşey derse diye tuhaf bir psikoloji Allah sabır versin bize

inşallah ya öyle çok istiyorum ki nasipse inaniyorumda bu sefer olucak diyorum hiç doktora gitmek istemiyorum ya kötü birşey derse diye tuhaf bir psikoloji Allah sabır versin bize
Stres yapma canım.sonuçta hamile kalabiliyorsun bunada şükür dimi

Stres yapma canım.sonuçta hamile kalabiliyorsun bunada şükür dimi

çoook şükür canım sağol Allah razı olsun sendende insan konuştukça rahatlıyor işteyim okulda çalışıyorum kimsecikler yok sabahtan beri sürekli düşün araştır acaba demekten yoruldum :) siz ne zamandır bebek için ugraseıyorsunuz

Canm bugün tatil değilmi.bizde bir yıldır istiyoruz allahtan.bi kaç ay önce eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik.çokşükür keçiboynuzu kürü sayesinde mucize gibi yükseldi değerler.bu ay bekliyoruz inşallah.sen düşündünmü keçiboynuzu kürünü.Sperm kalitesini yükseltiyor.buda daha sağlıklı hamilelik sağlıyor

canım idari izin ya okullarda idare çalışıyor malesef :) hiç düşünmemiştim ama keçiboynuzu kürü kaliteyi yükseltiyorsa düşünülebilir canım nasıl oluoyr

canım idari izin ya okullarda idare çalışıyor malesef :) hiç düşünmemiştim ama keçiboynuzu kürü kaliteyi yükseltiyorsa düşünülebilir canım nasıl oluoyr
Tabiki canım.keçiboynuzunu alıp kürünü yapıyorsun eşin içiyor.eğer kullanmayı düşnürsen ayrıntılı anlatırım canm

ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim canım :)
6-7 tane keçiboynuzunu yarım litre yani 2 buçuk su bardağı kaynayan suya küçük küçük kırarak at.yalnız kısık ateşte olacak.
Sonra tam 3 dakka beklet ve altını kapat.20 dakika dinlendir.sonra kaşıkla keçiboynuzlarını al.bu suyu eşin sabah aç karnına bi su bardağı.bi su bardağıda akşam yatmaya gitmeden hemen önce içecek.her akşam taze taze yap canım.inşallah gerek kalmaz ama bu ay olmazsa mutlaka yap.yararı olur muhakkak.

cok tesekkur ediyorum canim mutlaka deneyecegim Allah razi olsun :*

Canim ya yumurtluyorsun. Ya da yumurtan aşkına kavuşmuş dolleniyo

hanımlar birşey sormak istiyorum. bir saat önce ovulasyon testi çift çizgi çıktı. zaten bu sabah 6:30 dada birliktelik olmuştu. yarın sabah :6,30 gibi tekrar denemeliyim. yani kısaca çift çizgiden sonra ne kadar süre sonra denemeliyiz. ?

13 ekim adet tarihimdi.. Adet biter bitmez denedik ve 27 ekimde yani yumurtlama günümde de birkaç sefer denedik.
Çok umutluyum. 10 kasim birdahaki adet tarihim.. Insallah isteyen herkese hayirli haberlerimiz olsun..
Bu arada ates ölçmeden felan bahsediliyor. Tam anlamasamda dün ölçtüm 36.3 çikti.. Bugün 36.6
Bu ne demek oluyor, bir anlami varmi ?
Belirti için erken ama kasik bölgem disaridan baya kabarik görünüyor. Bacaklarim agriyor. Kasigimin sol karincalanma oldu bugün ve kasigimda yaraymis gibi sancilar hissettim. Midemde rahatsiz edici bir bulantida var... Insallah psikolojik degildir bunlar :-((
Bu arada bu sabah 7 gibi bir rüyayla uyandim. Rüyamda hiç görüntü yok, sadece bir kadin tamam tutmus hamilesin diyordu. O sesle aninda uyandim, bir huzur buldumkiiii sormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…