Canim cift cizgiden 12 saat sonra yumurta catlar. Yarin aksam uzeri deneyin.bir iki saat önceki ovulasyon testim
Canim benim adetimde 15 ekimdi yumurtlama gunumde 31 ekim yani yarin. Senin adet dongun 25 gun sanirim :) belirtilerin hamissin gibi. Insallah yanilmayiz. Bende suan hic bir belirti yok zaten daha 15 gun var adetime bakalim ne olacak13 ekim adet tarihimdi.. Adet biter bitmez denedik ve 27 ekimde yani yumurtlama günümde de birkaç sefer denedik.
Çok umutluyum. 10 kasim birdahaki adet tarihim.. Insallah isteyen herkese hayirli haberlerimiz olsun..
Bu arada ates ölçmeden felan bahsediliyor. Tam anlamasamda dün ölçtüm 36.3 çikti.. Bugün 36.6
Bu ne demek oluyor, bir anlami varmi ?
Belirti için erken ama kasik bölgem disaridan baya kabarik görünüyor. Bacaklarim agriyor. Kasigimin sol karincalanma oldu bugün ve kasigimda yaraymis gibi sancilar hissettim. Midemde rahatsiz edici bir bulantida var... Insallah psikolojik degildir bunlar :-((
Bu arada bu sabah 7 gibi bir rüyayla uyandim. Rüyamda hiç görüntü yok, sadece bir kadin tamam tutmus hamilesin diyordu. O sesle aninda uyandim, bir huzur buldumkiiii sormayin
Slm canim. 13 ünden 27 sine tam 15 gün fark var. Internettende baktim 27 si yumurtlama günü diyordu. Az önce yogun bir pembe akinti geldi. Bilmiyorumm :-((Canim benim adetimde 15 ekimdi yumurtlama gunumde 31 ekim yani yarin. Senin adet dongun 25 gun sanirim :) belirtilerin hamissin gibi. Insallah yanilmayiz. Bende suan hic bir belirti yok zaten daha 15 gun var adetime bakalim ne olacak
kizlar yarin 40 gun olucak halen adet olamadim.
35.gun kan testim 0.25 cikti..
haliyle umudum kesildi..
gogus hassaiyetim ve karin sisligim var baskada bisey yok...
olmazya hani belki bi mucize bekliyor bi yanım
ya evet hem depresiflik var hemde cok ağlak oldum ya hickira hickira agliyorum bisey oldugu zaman.hmm kan testini yenileyip bir de kadın doğumcuya mı gitseniz acaba en azından ne var ne yok bakar.
Size benzer bir durumdayım ben de 27 ekim bat tarihimdi neredeyse 4 gün geçti adet olmadım hala. 6 gündür falan adet olacakmışım gibi ağrım var. Bu süre içinde bugün dahil 3 defa idrar testi yaptım hepsi negatif.
İdrar testi negatif olup kanda gebelik çıkanlar olmuş o da insanın hepten kafasını karıştırıyor. Pazartesiye kadar adet olmazsam ben de kan tahlili yaptıracağım. Ama gebe değilsek te bari adet olalım artık da bir sonraki ay için çalışmalara başlayalım ya böyle beklemek çok zor . Bi de adet öncesi insan zaten depresifleşiyor.
Ben olsam kan testi ysptırırdım.4 gün geçmişhmm kan testini yenileyip bir de kadın doğumcuya mı gitseniz acaba en azından ne var ne yok bakar.
Size benzer bir durumdayım ben de 27 ekim bat tarihimdi neredeyse 4 gün geçti adet olmadım hala. 6 gündür falan adet olacakmışım gibi ağrım var. Bu süre içinde bugün dahil 3 defa idrar testi yaptım hepsi negatif.
İdrar testi negatif olup kanda gebelik çıkanlar olmuş o da insanın hepten kafasını karıştırıyor. Pazartesiye kadar adet olmazsam ben de kan tahlili yaptıracağım. Ama gebe değilsek te bari adet olalım artık da bir sonraki ay için çalışmalara başlayalım ya böyle beklemek çok zor . Bi de adet öncesi insan zaten depresifleşiyor.
bencede yaptir.korunmuyosaniz olabilir neden olmasinhmm kan testini yenileyip bir de kadın doğumcuya mı gitseniz acaba en azından ne var ne yok bakar.
Hadi inşallah bitanem ya Rabb im gzel haberler almak nasip etsin inşallahMerhaba kızlar.benimde 9 günüm var.yumurtlamadan beri kasık ağrılarım geçmedi.ara ara hissedebiliyorum.birde bi kaç gündür sabah uyanır uyanmaz mide bulantım oluyor.normalde adete bi kaç gün kala olurdu.bende bekliyorum sizinle :)
Canım sen bidaha kan testi yaptır baya geçmiş adet tarihinden . Geç döllenme olunca idrar testinde gözğkmeyebiliyormuş. Kan da bidaha baksınlar olmadı arkadaşların dediği gibi gider doktora bi danışırsın. .önceden adet düzensiZliğin falan varmıydı ki?kizlar yarin 40 gun olucak halen adet olamadim.
35.gun kan testim 0.25 cikti..
haliyle umudum kesildi..
gogus hassaiyetim ve karin sisligim var baskada bisey yok...
olmazya hani belki bi mucize bekliyor bi yanım
canim 1 ay kadar once kadin doguma derdimi anlattim.6-7 aylik tarihlerimi verdim(35-38-45-39-suanda da beklemedeyim)C
Canım sen bidaha kan testi yaptır baya geçmiş adet tarihinden . Geç döllenme olunca idrar testinde gözğkmeyebiliyormuş. Kan da bidaha baksınlar olmadı arkadaşların dediği gibi gider doktora bi danışırsın. .önceden adet düzensiZliğin falan varmıydı ki?
Ayy inşallah bir yıldır bekliyoruzz meleğimizi..Hadi inşallah bitanem ya Rabb im gzel haberler almak nasip etsin inşallah
Canim cift cizgiden 12 saat sonra yumurta catlar. Yarin aksam uzeri deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?