- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Ben bu sabah kan tahliline gidecektim 6 gün gecikti çünkü artık. Sabah regl oldum olsun yine de mutluyum. Psikolojim bozulmuştu kaç gündür test negatif ama adet yok. Allah ne zaman hayırlı ise o zaman nasip etsin :).
regline kaç gün var ya hamişsengünaydın hamiş ve hamiş adayları, haftamız hayırlı olsun, göbişlerimiz dolsun
varmı günün hamişi
belirtileri :)
bende akşam saatleri kasıktan yangı var
oda psikolojiktir kesin
bendeki belirtiler aynen devam ama bugün sabahtan beri mide bulantısı ve yanma var ve hafif akıntı varçözemediğm
regline kaç gün var ya hamişsen
günaydın hanımlarr .
iyi haftalar olsun, iyi haberler alsın, bu topikteki herkese bu ay uğurlu gelsin inşallahhhburdaki gibi herkes sevinçten bayrak sallasın inşallahh
aynen öyle bağzen hiçbir belirti olmuyor geçen işyerimden ustamın eşi rahatsızlandı ve kendi dr. götürdüm kadına sordum bu düşüğe benziyor hamile olmayasın diye ( iki kadının yetişkin 2 tane çocuğu var) yok hiç bir belirti dedi ve dr. gittiğimizde 2,5 aylık hamile ama malesef bebeğin kalbi durmuş alındı hatta çok üzüldüm orda rabbim benim gibi arayanada ver diye ağladım. yani kimi bünyede hiç bir belirti olmuyor
Bata 12 gun var gecmez bu günler. Ama hic bir belirtim yok. Bu ayda olmadi galiba
Ben 3 gündür her sabah idrar testi yapıyorum silik bile çıkmıyor :) salı günü kırmızıları bekliyorum
aaaa çok enterasan regl olmuş mu bu dönemde
Allahım neler var
Rabbimiz hayırlısını versin hakkımızda kızlar inşallah
Sana da sağlıklı ikiz bebiş versin inşallah
çok güldüm inşallar rabbimde senin de ve burdaki tüm arkadaşların gönlüne göre versin. inşallah hamişizdir diyorum ya artık her bir şeyi bebeiş olarak hissediyorum ve hadi inşallah diyorum içimde ve yine bu haftayı dört gözle bitiripartık gün saymak istiyorum
ya şu regli öncesi akıntı nasıl oluyor bilen varmı yada ben üşüttümmü ev taşıcam fal iş yerimde baya soğuk uff allahım ya bunuda ona yormak istemiyorum ama aklım karışık
inşallah kuzum rabbim hepimize versin bütün bizim gibi özellikle benim gibi aarayanların kucağını evlatsız bırakmasın öyle anı yaşıyorum hemde hiç durmadan koşmaca halindeüşütmekten de olabilir kuzum ama bu bebişten inşallah Allah'ım amin...
hem umut dolu olalım hemde payımıza düşene eyvallah diyebilelim
o yüzden anın tadını yaşamak gerekirse belkide hamişsindir diyorum canımmm
bi şeyi kırk defa söyleyince olurmuş ya
sen hamişsin sağlıcakla ve hayırla inşallah
bekle bakalım canım belkide gelmez, olmazsın regliBen regl olcam sanırım. Yarın bekliyordum ama bugün de gelebilir. Karnım hafiften ağrımaya başladı bir de hafif akıntı geldi. Bunun arkasından da kırmızılar gelir heralde. Sabah yine test yaptım tırt
evet 7 kasımda az kaldı inşallah ikizin olur kuzum tabi destekcin varsa yoksa zor olmasın bakması, bol bol dua ediyorum kendim için dahi değil hepimiz için rabbim tek ikiz farketmez eli ayağı düzgün ana baba kıymeti bilen ağzı konuşan eli tutan akıl sağlığı yerinde vicdanlı, merhametli vatanına sahip çıkan, sağlıklı evlat versin diye.
hatta eşim dalga geçiyor sen bukadar sıralıyon allah ondan vermiyor diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?