Ben regl olcam sanırım. Yarın bekliyordum ama bugün de gelebilir. Karnım hafiften ağrımaya başladı bir de hafif akıntı geldi. Bunun arkasından da kırmızılar gelir heralde. Sabah yine test yaptım tırt
İnşallah bakalım. Hemen haber veririm size zaten :)bekle bakalım canım belkide gelmez, olmazsın regli
Ahahahaha inşallah bebektir.nayır nolamaz olmamalısın
hamile olman gerekiyor
bebektir o bebekinşallah
Insallah. Oyle cok istiyorum ki bu ay.Hiç belli olmaz bence hamile kalanlar hep hiç belirti olmadığında olduğunu söylüyor :)
Hep imtihan dünyası iste. Rabbim dua etmemizi istiyor. Oda 2.5 aydir hicmi anlamamış koca cocukaynen öyle bağzen hiçbir belirti olmuyor geçen işyerimden ustamın eşi rahatsızlandı ve kendi dr. götürdüm kadına sordum bu düşüğe benziyor hamile olmayasın diye ( iki kadının yetişkin 2 tane çocuğu var) yok hiç bir belirti dedi ve dr. gittiğimizde 2,5 aylık hamile ama malesef bebeğin kalbi durmuş alındı hatta çok üzüldüm orda rabbim benim gibi arayanada ver diye ağladım. yani kimi bünyede hiç bir belirti olmuyor
anlamamış ve bunu yaşayan kadının dediğim gibi 2 tane yetişkin çocuğu var. öyle rabbim ogün sınadı cidden çok çabaladım ama dayanamayıp ağladım orda ne diyeyim rabbim görüyor bizleriHep imtihan dünyası iste. Rabbim dua etmemizi istiyor. Oda 2.5 aydir hicmi anlamamış koca cocuk
Ay çok tatlısın ya :)Gelannem BAT 6 kasım
simarik83 BAT çok yakın ama o bebiş
kimmimmm BAT 7 kasım
sevgi8788
S smnmrn
pempeportakal
kelebek3891
B birumutlutfen
Tweeetyy
vayyy kızlar baya kalabalığız bu bayanların hepsinin BAT ı yakın
hepsi yakında hamiş haberi verecek inşallah
benim bata daha çok var
başka kimler var cevaplayın
toplu listemiz olsun, BATlarınızı belirtirseniz karşılarına belirtebiliriz takip amaçlı
ve dua inşallah bol bol
anlamamış ve bunu yaşayan kadının dediğim gibi 2 tane yetişkin çocuğu var. öyle rabbim ogün sınadı cidden çok çabaladım ama dayanamayıp ağladım orda ne diyeyim rabbim görüyor bizleri
Ay çok tatlısın ya :)
Ay canim benim okiş okiş.batlarımız çok yakın senle
ümitsizlik yokkk heycanla bekleyip tadını çıkaralım bence
okiş
olursa elhamdülillah, olmazsa nasip
Ay canim benim okiş okiş.
Öyle tabi. Daha cook yolun başındayız zaten
Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti psikolojik olarak. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
5. Zaten bir aydır folbiol iciyorum ona devam edeceğim.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
7 kasım canım :)Gelannem BAT 6 kasım
kimmimmm BAT 7 kasım
sevgi8788
S smnmrn
pempeportakal
kelebek3891
B birumutlutfen
Tweeetyy
benim bata daha çok var
toplu listemiz olsun, BATlarınızı belirtirseniz karşılarına belirtebiliriz takip amaçlı
ve dua inşallah bol bol
Ayyy böyle gorunce bir heyecanlandim nede cogaldik canlar yahuu. Sayimiz artsin bebisler cogalsinGelannem BAT 6 kasım
kimmimmm BAT 7 kasım
sevgi8788
S smnmrn
pempeportakal
kelebek3891
B birumutlutfen
Tweeetyy
benim bata daha çok var
ve dua inşallah bol bol
batlarımız çok yakın senle
ümitsizlik yokkk heycanla bekleyip tadını çıkaralım bence
okiş
olursa elhamdülillah, olmazsa nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?