valla biraz önce okudum ben tespih yerine elimle çekerim hepimiz içinde dua ettim rabbim kimseye arattırmasın, isteyen herkeze hayırlı ile bir evlat nasip etsin
bu verdiğin rakam mı saat mi bunlar ne değeri canımcım
amin canım
bende daha yeniyim bu durumlarda
bir bilen yazıcaktır elbet, doktora gidiyorsun sanırım
kendine dikkat et tekrarlamasın canım malum meret bişeyBenimde enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım geçen ay cnm
olsun sıkma canını son güne kadar bence umut vardırKızlar daha adetime bi hafta var ama göğüs hassasiyetimde gittibu ay umutluydum ama olmadı sanırım
Kızlar daha adetime bi hafta var ama göğüs hassasiyetimde gittibu ay umutluydum ama olmadı sanırım
Doktora gittim canim enfeksiyon var dedi ilac kulllandim ama yine gecmediamin canım
bende daha yeniyim bu durumlarda
bir bilen yazıcaktır elbet, doktora gidiyorsun sanırım
dikkat et kuzum, iç çamaşırlarını ütüle sıkı giyin ve benim dr. demişti şu günlük petlerden kullanma. herkezin girdiği wc mümkün oldukca kullanma, ayağına çoraptır patiktir giyDoktora gittim canim enfeksiyon var dedi ilac kulllandim ama yine gecmedicok sagol canim
Ayy inşallahh bi senedir bekliyoruzz..gelişmeleri yazalım :)Kızlar olmaz ama umutları söndürmeyin lütfen inşallah düşündüğün gibi değildir ve hamişsindir kuzum
ben kaçıyorum şimdi ptesi geleceğim
o vakte kadar adet olmayın, dua edin ve çalışma yapın öptümmm
Dimi..can çıkmayınca umut çıkmaz.kasık ağrım hala devam ediyor o bana umut veriyor :)olsun sıkma canını son güne kadar bence umut vardır
bende bugün mide bulantım biraz azaldı diğer şeyler hala devam tek temmennim regli olmamak hepimiz için o çift çizgiyi görüp hep bir mutlu olmak . kasık ağrım, bel ağrım göğüs hassasiyetim hatta ağlamalarıma kadar devam işallah hasta olmayız yarabbimDimi..can çıkmayınca umut çıkmaz.kasık ağrım hala devam ediyor o bana umut veriyor :)
Sende durum aynımı
Benimde bulantım azaldı..bende bugün mide bulantım biraz azaldı diğer şeyler hala devam tek temmennim regli olmamak hepimiz için o çift çizgiyi görüp hep bir mutlu olmak . kasık ağrım, bel ağrım göğüs hassasiyetim hatta ağlamalarıma kadar devam işallah hasta olmayız yarabbim
Cok sagol canim dikkat ediyom aslinda nasil oluyorsa artik bu ay da olmazsa tekrar doktora gitcemdikkat et kuzum, iç çamaşırlarını ütüle sıkı giyin ve benim dr. demişti şu günlük petlerden kullanma. herkezin girdiği wc mümkün oldukca kullanma, ayağına çoraptır patiktir giy
Yapmasaydın test canım daha var vaktine bende bekliyorum :)benimde bat 7 kasim dun dayanamadim gecen ay acaba ustunemi gormustum diye merak ediyordum biraz belirti yasayinca test yaptim bile bile lades gibi oldu negatif tabikiumudum kalmadi gibi ama hala meraktayim 7 kasimi bekliyorum Allahtan ukut kesilmezmis
dayanamadimm yaa canim yoksada daha fazla umudum kalmasin dedim ama umudum hala var nedense :)Yapmasaydın test canım daha var vaktine bende bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?