Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

valla biraz önce okudum ben tespih yerine elimle çekerim hepimiz içinde dua ettim rabbim kimseye arattırmasın, isteyen herkeze hayırlı ile bir evlat nasip etsin

Allah kabul etsin canım benim amin inşallah ecmain
bi tanndığım uzun süre olmamış çocuğu beraat kandilinde 100 rekat namaz kılmış ve duasını etmiş
çok geçmeden hamile olduğunu öğrenmiş
rabbimiz bizlerinde kabul eylesin inşallah
Bol bol dua edelim birbirimize hayırlısı ve sağlıklısı inşallah

Kızlar daha adetime bi hafta var ama göğüs hassasiyetimde gitti bu ay umutluydum ama olmadı sanırım

Kızlar daha adetime bi hafta var ama göğüs hassasiyetimde gitti bu ay umutluydum ama olmadı sanırım

Kızlar olmaz ama umutları söndürmeyin lütfen inşallah düşündüğün gibi değildir ve hamişsindir kuzum
ben kaçıyorum şimdi ptesi geleceğim
o vakte kadar adet olmayın, dua edin ve çalışma yapın öptümmm

Doktora gittim canim enfeksiyon var dedi ilac kulllandim ama yine gecmedi cok sagol canim
dikkat et kuzum, iç çamaşırlarını ütüle sıkı giyin ve benim dr. demişti şu günlük petlerden kullanma. herkezin girdiği wc mümkün oldukca kullanma, ayağına çoraptır patiktir giy

Ayy inşallahh bi senedir bekliyoruzz..gelişmeleri yazalım :)

Dimi..can çıkmayınca umut çıkmaz.kasık ağrım hala devam ediyor o bana umut veriyor :)
Sende durum aynımı
bende bugün mide bulantım biraz azaldı diğer şeyler hala devam tek temmennim regli olmamak hepimiz için o çift çizgiyi görüp hep bir mutlu olmak . kasık ağrım, bel ağrım göğüs hassasiyetim hatta ağlamalarıma kadar devam işallah hasta olmayız yarabbim

Benimde bulantım azaldı..
Zaten günüm geçerse önce kan testi yaptırmam ben idrar testinde o çift çizgiyi bende görmek istiyorum :))

dikkat et kuzum, iç çamaşırlarını ütüle sıkı giyin ve benim dr. demişti şu günlük petlerden kullanma. herkezin girdiği wc mümkün oldukca kullanma, ayağına çoraptır patiktir giy
Cok sagol canim dikkat ediyom aslinda nasil oluyorsa artik bu ay da olmazsa tekrar doktora gitcem

benimde bat 7 kasim dun dayanamadim gecen ay acaba ustunemi gormustum diye merak ediyordum biraz belirti yasayinca test yaptim bile bile lades gibi oldu negatif tabiki umudum kalmadi gibi ama hala meraktayim 7 kasimi bekliyorum Allahtan ukut kesilmezmis

Yapmasaydın test canım daha var vaktine bende bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…