- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
Kırmızıları görene kadar gitmez o umut :) olmayacak desende içinden diyemiyosun :)dayanamadimm yaa canim yoksada daha fazla umudum kalmasin dedim ama umudum hala var nedense :)
ya evet hem depresiflik var hemde cok ağlak oldum ya hickira hickira agliyorum bisey oldugu zaman.
benim idrar testimde negatif cikti.belki yarin alir tekrar yaparim
Ben olsam kan testi ysptırırdım.4 gün geçmiş
bencede yaptir.korunmuyosaniz olabilir neden olmasin
Hadi inşallah cnm güzel haberlerini alırız umarımÇok teşekkür ederim cevaplarınız için hala adet olmadım. Bugün gezdim tozdum bu konuyu düşünmedim ama yine de adet olmadım. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapcam. Bende bebetime gebelik testi var son kullanma tarihine 1 ay kalmış biraz da silik görünüyor. Onu yapcam yine de mecbur bu saatten sonra ve yarın eczane bulamayacağım için :). En kötü pazartesi kan testi yaptırıp sonucu buraya yazarım :).
Canım üzülmemek için bence bi kaç gün daha bekle.sanırım senin adet döngün biraz uzunkizlar halen adet olamadim ama bu sabah hafiften karin agrim oldu.tamam bugun olurum dedim gene olmadim.
37.gunumde kan testim negatif cikti sizce yenilemeli miyim gerek var mi ? suanda 40. gunumdeyim
evet 35 ile 45 arasi degisiyor.bu ay korunmayi biraktigimiz icin beklenti icine girsikCanım üzülmemek için bence bi kaç gün daha bekle.sanırım senin adet döngün biraz uzun
benim de 5 kasım insan kan verip bir an önce olumlu veya olumsuz öğrenmek istiyor. bence iyi yapmışsınKızlar benimde batım 6 kasım ama bben bugün dayanamayıp kan verdim tabiki negatif aartik başka baharatabi ilginç yanı idrar testinde silik çıkıp kanda negatif çıkması beni sasirtdi...
Canim gittin mi doktora. Tuh kaynananlar hic iyi olmadi. Calismalara ara vermemen lazimdi
İlk idrarla yapın diyolar ya o yğzden bekledim :) böyle çok dikkatli bakıca bi ikinci karartı var gibi eşim de farketti ama her an adet olcak gibiyim bakalım ne olacak :)şimdi yapsana nasıl bekleyebiliyorsun sabahı:)
Hadi bakalim . Iyi degerlendir bu günleri: )Canim dr.u aradim normal dedi.ben de gitmedm o yuzdn.bikac gun kanama oldu cok az ve bitti.simdi yumurtlama gunumdeyim testim cok koyu cikti.yeni calismalara basliyoruz:) ins. Bu ay guldurur yuzumuzu Rabbim.
Hiç belli olmaz bence hamile kalanlar hep hiç belirti olmadığında olduğunu söylüyor :)Bata 12 gun var gecmez bu günler. Ama hic bir belirtim yok. Bu ayda olmadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?