ÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN EMİNİM SENDE VE HATTA BÜTÜN ARKDŞLAR ENGÜZEL ANNELER OLACAKLAR ŞÜPHESİZsen çok güzel bir anne olacaksın inşallah, rabbim tez vakitte nasip eylesin hayırla
canım benim
tamam olmicam içimde tutcamo senin karnındaki bebişin tatlılığı
sakın regl olma bak bizde umutlandık ilk müjde senden ok
tamam olmicam içimde tutcam
bat yarın.. hayırlısı bakalım nolcekaferin böyle ol
bat bugünmüydü senin canım
Kuzum annem benden daha heyecanlı. Kaynanamada soylemicektim beklenti olmasin diye ama dayanamadim soyledim yapiyoz diye. Adete yakin sorar durur artık. Benim iki aileninde ilk torunu olacak allah nasip ederseivet canım yiyelim düzenli
bende de var bi kavanoz benimde anniş sağolsun
şu dönemde ananeler de ayrı heyecanlı oluyor dimi kızlar
benim nasip olurda olursa anneciğimin ilk torunu olacak
kaynanamın ikinci nasipse tabi
görümce benden sonra evlendi ama benden önce hamile ilk torunu o vercek kaynanaya nasipse
Kuzum annem benden daha heyecanlı. Kaynanamada soylemicektim beklenti olmasin diye ama dayanamadim soyledim yapiyoz diye. Adete yakin sorar durur artık. Benim iki aileninde ilk torunu olacak allah nasip ederse
Bizimde ilk torun olacak inşallah kısmetse.hepsi beklemede :)Kuzum annem benden daha heyecanlı. Kaynanamada soylemicektim beklenti olmasin diye ama dayanamadim soyledim yapiyoz diye. Adete yakin sorar durur artık. Benim iki aileninde ilk torunu olacak allah nasip ederse
bat yarın.. hayırlısı bakalım nolcek
ayyyy hadi inşallah kuzummm bu topik uğurlu gelicek hepimize
Bat 7 Kasım şu haftasonu bi gelse
öpüyorum hepinizi kuzular
sabah görüşmek üzre
kendinize iyi bakın iyi çalışın he bide regl olmayın
Valla ben kırmızıları bekliyorum bat yarın ya bi halsizlik çöktü bugün. Regl öncesindeki gün ben hep böyle olurum o yüzden pek umutlu değilim :)
Ay onu bende geçen hafta yaptım. Allahım ya göz yaşlarımı tutamadım. Her videoda bebiş doğuyor ben ağlıyorum. Eşim gördü korktu diyo birine bişey mi oldu dedi. Yok bebişlere ağlıyorum dedim ona da bi tane izlettim yorumu şu oldu "aaaa ne güzel doğuyolar"Kizlar ben kendimi bebek sitelerinden alamiyorum. Surekli oralardayim. Hatya esim izin verse alacagim bir kac parca biseyler de esim Allahin gücüne gider verip vermecegini bilemeyiz diyor.
Birde dogum hikayeleri izliyorum youtube den.
Oh oh ne güzel açılsın iştahın :))selam kizlarr bugun evdeydim yarin is var gerci evde olmak guzel ama sıkıcı birde surekli biryeri yika topla utu falan ayy :) eczaneye gitcektim bir ara dedimki napion sen ya sonra aldim cekirdegimi elimeneden anlatiyorum bilmiyorum ama gecmiyor safak yarin 4 bakalim istahim cok fazla acik surekli birseyler yemek istiyorummmm
Hemen hemen aynı tarihteyiz :)) bekliyoruzz bakalım belirtiler ne alemdeselam kizlarr bugun evdeydim yarin is var gerci evde olmak guzel ama sıkıcı birde surekli biryeri yika topla utu falan ayy :) eczaneye gitcektim bir ara dedimki napion sen ya sonra aldim cekirdegimi elimeneden anlatiyorum bilmiyorum ama gecmiyor safak yarin 4 bakalim istahim cok fazla acik surekli birseyler yemek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?