Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Kuzum annem benden daha heyecanlı. Kaynanamada soylemicektim beklenti olmasin diye ama dayanamadim soyledim yapiyoz diye. Adete yakin sorar durur artık. Benim iki aileninde ilk torunu olacak allah nasip ederse

Kuzum annem benden daha heyecanlı. Kaynanamada soylemicektim beklenti olmasin diye ama dayanamadim soyledim yapiyoz diye. Adete yakin sorar durur artık. Benim iki aileninde ilk torunu olacak allah nasip ederse

yaaa ne güzel kuzum inşallah sağlıcakla hayırla olsun
benimde aynen öle olacaktı
görümce bozdu işi

Bizimde ilk torun olacak inşallah kısmetse.hepsi beklemede :)

selam kizlarr bugun evdeydim yarin is var gerci evde olmak guzel ama sıkıcı birde surekli biryeri yika topla utu falan ayy :) eczaneye gitcektim bir ara dedimki napion sen ya sonra aldim cekirdegimi elime neden anlatiyorum bilmiyorum ama gecmiyor safak yarin 4 bakalim istahim cok fazla acik surekli birseyler yemek istiyorummmm

Son düzenleme:
Kizlar ben kendimi bebek sitelerinden alamiyorum. Surekli oralardayim. Hatya esim izin verse alacagim bir kac parca biseyler de esim Allahin gücüne gider verip vermecegini bilemeyiz diyor.

Birde dogum hikayeleri izliyorum youtube den.
Ay onu bende geçen hafta yaptım. Allahım ya göz yaşlarımı tutamadım. Her videoda bebiş doğuyor ben ağlıyorum. Eşim gördü korktu diyo birine bişey mi oldu dedi. Yok bebişlere ağlıyorum dedim ona da bi tane izlettim yorumu şu oldu "aaaa ne güzel doğuyolar" ruhsuz adam

Oh oh ne güzel açılsın iştahın :))

Hemen hemen aynı tarihteyiz :)) bekliyoruzz bakalım belirtiler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…