Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Kızlar test yapıp strese sokmayın kendinizi bekleyin bence..olacağı varsa olur olmayacaksa zaten olmaz :) o yüzden benim düşüncem test yapmayın günü gelmeden
Ama çok heycanlı oluyoooor :) bi tek şu plastik bardağa idrar yapmak zoruma gidiyo sabahın köründe :) bi de eşime söylemedim ümitlenmesin diye sabah ondan önce koşuyorum wc ye :))

Sabırlı olun kızlaaaaaar :)) ya ben çalışmıyorum bide evdeyim sürekli aklımda :)

bence çalışmamak daha iyi hiç üzülme cnm. bizde işyerinde moralimiz bozuk olduğu halde insanlarla karşıkarşıya gelmek zorunda kalıyorsun.
Sende haklısın canım.aslında ben işe girmek istiyordum ama işin stresi hem ev hem iş bebek işini zorlaştırır diye vazgeçtimm..yorulunca çok stres oluyorum ben

malesef canim gercektenn tok karna birde :) sizde durumlar nasilll

kızlar benimde göğüslerime dokunamıyorum bideee uçları acıyo sanki. birdeeeee ateş takibi yapıyorum. ateş ölçümünde diyorki çatlamadan önce ani düşüş oluyo sonra tekrar çıkış oluyormuş.eğer ateşte yüselme devam ediyorsa hamilesin, düşüyorsa değilsin diyor.
benimde tam böyle oldu. cuma günü ateşim düştü cumartesi çıktı ve hala düşmediği gibi adım adım artıyo. buda beni çok heyecanlandırıyo. cuma ve cumarteside birliktelik oldu. inşallah size mutlu haberi veririrmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…