ben internetten test alsammi diye dusundum 5 10 tane :)Kullanma kız sakla onu :)
Saklicam bu hafta bi daha eczaneye gidemem valla. Adam 5 tane alinca tip tip bakmıştı :)Kullanma kız sakla onu :)
o gunleride goruruz insallahhh Allah buyukAminnnn :) gönül isterki burdaki herkes hamiş olsunnn :)
He ya koliyle alalım :) bizi ancak paklar :))ben internetten test alsammi diye dusundum 5 10 tane :)
hahahaSaklicam bu hafta bi daha eczaneye gidemem valla. Adam 5 tane alinca tip tip bakmıştı :)
ben internetten test alsammi diye dusundum 5 10 tane :)
Saklicam bu hafta bi daha eczaneye gidemem valla. Adam 5 tane alinca tip tip bakmıştı :)
o gu
o gunleride goruruz insallahhh Allah buyuk
Merhabalar ben de kasimda hamile olmak istiyorum ve topigi görünce geldim
Ama çok heycanlı oluyoooor :) bi tek şu plastik bardağa idrar yapmak zoruma gidiyo sabahın köründe :) bi de eşime söylemedim ümitlenmesin diye sabah ondan önce koşuyorum wc ye :))Kızlar test yapıp strese sokmayın kendinizi bekleyin bence..olacağı varsa olur olmayacaksa zaten olmaz :) o yüzden benim düşüncem test yapmayın günü gelmeden
aynen canim bende oyle dusunuyrum.inanki mantikli olan tarafim en azindanKızlar test yapıp strese sokmayın kendinizi bekleyin bence..olacağı varsa olur olmayacaksa zaten olmaz :) o yüzden benim düşüncem test yapmayın günü gelmeden
haha ne cektik ya ben iki kurtaj oldum yikilmadin ayaktayimmAma çok heycanlı oluyoooor :) bi tek şu plastik bardağa idrar yapmak zoruma gidiyo sabahın köründe :) bi de eşime söylemedim ümitlenmesin diye sabah ondan önce koşuyorum wc ye :))
Çıkmadık candan ümit kesilmez devamhaha ne cektik ya ben iki kurtaj oldum yikilmadin ayaktayimm
aynen oylee umudumuz var cok sukur hic umudu olmayanlar napsin bunada sukurr :)Çıkmadık candan ümit kesilmez devam
Boş durmaevde kız kafayı yersin :) cam sil pasta, çörek, börek falan yap :)Sabırlı olun kızlaaaaaar :)) ya ben çalışmıyorum bide evdeyim sürekli aklımda :)
Sabırlı olun kızlaaaaaar :)) ya ben çalışmıyorum bide evdeyim sürekli aklımda :)
Bugün yaptım zaten ama temizlik yaparken bile aklımda.aman ağır kaldırmayayım aman dikkat edeyim nolur nolmaz :))Boş durmaevde kız kafayı yersin :) cam sil pasta, çörek, börek falan yap :)
Sende haklısın canım.aslında ben işe girmek istiyordum ama işin stresi hem ev hem iş bebek işini zorlaştırır diye vazgeçtimm..yorulunca çok stres oluyorum benbence çalışmamak daha iyi hiç üzülme cnm. bizde işyerinde moralimiz bozuk olduğu halde insanlarla karşıkarşıya gelmek zorunda kalıyorsun.
malesef canim gercektenn tok karna birde :) sizde durumlar nasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?