yaa dimi hamile olsamda acilsa keske ama degilsemde kilo almiyim ya suan inanirmisin ekmekle cekirdek yiyorumOh oh ne güzel açılsın iştahın :))
akinti var kuzum bel agrisi meme ucum koyulasmis sanki ama hassasiyet yok istahim bir canavar gibi onun disinda yok suan kasik agrisi ara ara oluyorHemen hemen aynı tarihteyiz :)) bekliyoruzz bakalım belirtiler ne alemde
yaa dimi hamile olsamda acilsa keske ama degilsemde kilo almiyim ya suan inanirmisin ekmekle cekirdek yiyorum
Hamilesin sen bence ekmekle çekirdek yenir mi ayol? :)yaa dimi hamile olsamda acilsa keske ama degilsemde kilo almiyim ya suan inanirmisin ekmekle cekirdek yiyorum
insallah canim umut dunyasi iste karnim took acaba ne yesem diye dusunuyorumm delimiyim cigkofte falan iyi giderdiHamilesin sen bence ekmekle çekirdek yenir mi ayol? :)
malesef canim gercektenn tok karna birde :) sizde durumlar nasilllyok artık gerçektenmi kız :)))))
Bendede kasık ağrısı var ama göğüs hassasiyeti yok gibi..bende açlık yok ama turşu sevmezken turşu suyu içiyorum ekşi istiyor canım :)akinti var kuzum bel agrisi meme ucum koyulasmis sanki ama hassasiyet yok istahim bir canavar gibi onun disinda yok suan kasik agrisi ara ara oluyor
Hoşgeldin canımmmMerhabalar ben de kasimda hamile olmak istiyorum ve topigi görünce geldim
Hos buldumHoşgeldin canımmm
hosgeldin canim :*Merhabalar ben de kasimda hamile olmak istiyorum ve topigi görünce geldim
gelde test yapma beee off ulannnBendede kasık ağrısı var ama göğüs hassasiyeti yok gibi..bende açlık yok ama turşu sevmezken turşu suyu içiyorum ekşi istiyor canım :)
Yapmayacaaaam :) günüm gelince yaparım inşallah.birde benim bi kaç gün önceden pembe lekelenmem olur.eğer olmazsa belki yaparm :)gelde test yapma beee off ulannn
Ben 4 gündur test yapiyorum 2. çizginin 'ç'si bile yok :) son 1 testim kaldı onu da regl olmazsam gecikirsem kullancam :)gelde test yapma beee off ulannn
Hoşgeldin aramıza :) ne zamandır deniyorsunuz? Bat ne zaman? Belirti var mı? Anlat işte :))Merhabalar ben de kasimda hamile olmak istiyorum ve topigi görünce geldim
ayy insallahhhh hayirli haberlerini alirizz yaa insallah :)Yapmayacaaaam :) günüm gelince yaparım inşallah.birde benim bi kaç gün önceden pembe lekelenmem olur.eğer olmazsa belki yaparm :)
Kullanma kız sakla onu :)Ben 4 gündur test yapiyorum 2. çizginin 'ç'si bile yok :) son 1 testim kaldı onu da regl olmazsam gecikirsem kullancam :)
bende 1 tane yaptim 7 gunum vardi simdi 5 yarin 4 zaman gecmiyor icim sıkıliyor resmenBen 4 gündur test yapiyorum 2. çizginin 'ç'si bile yok :) son 1 testim kaldı onu da regl olmazsam gecikirsem kullancam :)
Aminnnn :) gönül isterki burdaki herkes hamiş olsunnn :)ayy insallahhhh hayirli haberlerini alirizz yaa insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?