- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
Bildiğim kadarıyla adet olacağın gün düşüşe geçiyor.düşmez sabit kalır veya yükselirse hamiş oluyosun diye biliyorum :) hadi inşallahkızlar benimde göğüslerime dokunamıyorum bideee uçları acıyo sanki. birdeeeee ateş takibi yapıyorum. ateş ölçümünde diyorki çatlamadan önce ani düşüş oluyo sonra tekrar çıkış oluyormuş.eğer ateşte yüselme devam ediyorsa hamilesin, düşüyorsa değilsin diyor.
benimde tam böyle oldu. cuma günü ateşim düştü cumartesi çıktı ve hala düşmediği gibi adım adım artıyo. buda beni çok heyecanlandırıyo. cuma ve cumarteside birliktelik oldu. inşallah size mutlu haberi veririrmm
Ateş yüksek devam ederse gebeliğe işaretmiş. Sabah mı ölçüyorsun?kızlar benimde göğüslerime dokunamıyorum bideee uçları acıyo sanki. birdeeeee ateş takibi yapıyorum. ateş ölçümünde diyorki çatlamadan önce ani düşüş oluyo sonra tekrar çıkış oluyormuş.eğer ateşte yüselme devam ediyorsa hamilesin, düşüyorsa değilsin diyor.
benimde tam böyle oldu. cuma günü ateşim düştü cumartesi çıktı ve hala düşmediği gibi adım adım artıyo. buda beni çok heyecanlandırıyo. cuma ve cumarteside birliktelik oldu. inşallah size mutlu haberi veririrmm
Ateş yüksek devam ederse gebeliğe işaretmiş. Sabah mı ölçüyorsun?
Bildiğim kadarıyla adet olacağın gün düşüşe geçiyor.düşmez sabit kalır veya yükselirse hamiş oluyosun diye biliyorum :) hadi inşallah
insallah mutlu haberi aliriz canim ben ikinci hamileligimde hissetmistim buseferde oyle sanki benimle gibi bebek ama bakalim insallah yanilmiorumdurkızlar benimde göğüslerime dokunamıyorum bideee uçları acıyo sanki. birdeeeee ateş takibi yapıyorum. ateş ölçümünde diyorki çatlamadan önce ani düşüş oluyo sonra tekrar çıkış oluyormuş.eğer ateşte yüselme devam ediyorsa hamilesin, düşüyorsa değilsin diyor.
Ben bunu okumuştumda sabahları unuttum hep akşam ölçtüm. Baştan yanlış yaptığım için de kaydetmedim dereceleri. Yarın regl olursam başlarım ben de sabah ölçümlerineTermometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin göbüşte olduğunu işaret eder :)
bunu ateş ölçme topiğinden alıntı yaptım cnm
insallah mutlu haberi aliriz canim ben ikinci hamileligimde hissetmistim buseferde oyle sanki benimle gibi bebek ama bakalim insallah yanilmiorumdur
ben ilki bekliyorum ama iki hamilelik yasadim 2 aylikken biri bos gebelikti birinin kalbi durdu 3 ay oldu beklemek zor sizle guzel oldu amainşallah cnm. sen kaçıncıyıbekliyorsun :)
İnşallah canım :)Kızlar ii akşamlar bat 15 kasım geçen ay kimyasal gebelil yaşadım inşallah bunda tutar inşallah bu ay hamile kalırızz
hosgeldin canimm benim bat da7 kasim az kaldi sukur bende belirtilerden kimyasal yasarim diye korkar oldum bir bos bir kalp durmasi bir kimyasal olursa dusunmek bile istemiyorummKızlar ii akşamlar bat 15 kasım geçen ay kimyasal gebelil yaşadım inşallah bunda tutar inşallah bu ay hamile kalırızz
Ay ağzından yel alsın. Bütün kombinasyonları yaptı 2 dakikada:)) herşey güzel olacaaaaaak :)hosgeldin canimm benim bat da7 kasim az kaldi sukur bende belirtilerden kimyasal yasarim diye korkar oldum bir bos bir kalp durmasi bir kimyasal olursa dusunmek bile istemiyorumm
Allah korusun canım inşallah yaşamazsın benim adetten bi hafta önce hafif lekelenme olmuştu kimyasalda böylece doktora gidip öğrenmiştim hamileyim diye ama adet gününü bi gün geçince kanamam oldu ve gitti değerim de düşüşe geçti kısmetthosgeldin canimm benim bat da7 kasim az kaldi sukur bende belirtilerden kimyasal yasarim diye korkar oldum bir bos bir kalp durmasi bir kimyasal olursa dusunmek bile istemiyorumm
Kızlar ii akşamlar bat 15 kasım geçen ay kimyasal gebelil yaşadım inşallah bunda tutar inşallah bu ay hamile kalırızz
alsin kuzum valla ayy neyse ben inaniyorum hamileyim ikincide esime boyle demisstim inanmamisti sonrada testi gosterip naaaaberrr demistimm sizede dicem.insallah :)Ay ağzından yel alsın. Bütün kombinasyonları yaptı 2 dakikada:)) herşey güzel olacaaaaaak :)
aynen kuzum stresten hep biraz kafani bosalt oluruna birak :) hocanin soyledigini yap yaptigini yapma demisler onun gibi oldu ya :)Allah korusun canım inşallah yaşamazsın benim adetten bi hafta önce hafif lekelenme olmuştu kimyasalda böylece doktora gidip öğrenmiştim hamileyim diye ama adet gününü bi gün geçince kanamam oldu ve gitti değerim de düşüşe geçti kısmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?