Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Bildiğim kadarıyla adet olacağın gün düşüşe geçiyor.düşmez sabit kalır veya yükselirse hamiş oluyosun diye biliyorum :) hadi inşallah

Ateş yüksek devam ederse gebeliğe işaretmiş. Sabah mı ölçüyorsun?

ates takibi hic yapmadim ben ama fazlasiyla cok usuyorum ayaklarimda yun corap ama yine isinmiyor

Bildiğim kadarıyla adet olacağın gün düşüşe geçiyor.düşmez sabit kalır veya yükselirse hamiş oluyosun diye biliyorum :) hadi inşallah

Termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin göbüşte olduğunu
işaret eder :)

bunu ateş ölçme topiğinden alıntı yaptım cnm

insallah mutlu haberi aliriz canim ben ikinci hamileligimde hissetmistim buseferde oyle sanki benimle gibi bebek ama bakalim insallah yanilmiorumdur

Eğer yumurtlamadan sonra ateşiniz en az 18 gün boyunca yüksek kalırsa çok büyük bir ihtimalle hamilesiniz demektir. diyor ayrı biryerdede off yani daha en az13 gün daha bekliycem

Ben bunu okumuştumda sabahları unuttum hep akşam ölçtüm. Baştan yanlış yaptığım için de kaydetmedim dereceleri. Yarın regl olursam başlarım ben de sabah ölçümlerine

Kızlar ii akşamlar bat 15 kasım geçen ay kimyasal gebelil yaşadım inşallah bunda tutar inşallah bu ay hamile kalırızz
hosgeldin canimm benim bat da7 kasim az kaldi sukur bende belirtilerden kimyasal yasarim diye korkar oldum bir bos bir kalp durmasi bir kimyasal olursa dusunmek bile istemiyorumm

hosgeldin canimm benim bat da7 kasim az kaldi sukur bende belirtilerden kimyasal yasarim diye korkar oldum bir bos bir kalp durmasi bir kimyasal olursa dusunmek bile istemiyorumm
Ay ağzından yel alsın. Bütün kombinasyonları yaptı 2 dakikada:)) herşey güzel olacaaaaaak :)

Allah korusun canım inşallah yaşamazsın benim adetten bi hafta önce hafif lekelenme olmuştu kimyasalda böylece doktora gidip öğrenmiştim hamileyim diye ama adet gününü bi gün geçince kanamam oldu ve gitti değerim de düşüşe geçti kısmett

Ay ağzından yel alsın. Bütün kombinasyonları yaptı 2 dakikada:)) herşey güzel olacaaaaaak :)
alsin kuzum valla ayy neyse ben inaniyorum hamileyim ikincide esime boyle demisstim inanmamisti sonrada testi gosterip naaaaberrr demistimm sizede dicem.insallah :)

aynen kuzum stresten hep biraz kafani bosalt oluruna birak :) hocanin soyledigini yap yaptigini yapma demisler onun gibi oldu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…