inşallah bebiştendir gerçi ben test yaptım negatif cıktı amaBenim idrarım da bi haftadır koyu bayağı.
ben yazıyı buluyim paylasıcam sizle bende görünce sevinmemistim cnkü acık renkteydi bugunde baktım okadar koyu ki :)eylulannesii inşallah kızın olur rabbim gönlüne göre versin xruyax ciddimisin benimde idrar rengim koyuldu anam bak bikez daha mutlu oldum
benimde bir kaç zmandır midem bulanıyor akıntım var bel ağrım göğüste dolgunlaşma ya şu klorakla yapılan testi yapan varmı hiç
bat seninde nezmndı özürdilerim yakınmı anlamında sordum işteyim takipte bağzen zorlanıyoruminşallah bebiştendir gerçi ben test yaptım negatif cıktı amasanırım beklicez
Benimde geceleri çok ağrıdı hatta uykumdan uyandım bi gün.ve bende adet olacakmış gibi hissediyorum..hatta bugün moralim bozuldu.bir senedir bekliyoruz rabbim nasip eder inşallah.Günaydın bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı çektim ama bi kaç gün boyunca geceleri çok kötü oldum. Bende adet olacakmış gibi hissediyorum acaba yeni olduğumdan mıdır ?
hadi inşallah allahım burda ettiğimiz duaları kabul ettsin ya az kaldı bat 7 kasım ölecemmmmben yazıyı buluyim paylasıcam sizle bende görünce sevinmemistim cnkü acık renkteydi bugunde baktım okadar koyu ki :)
günümüz aynı ay hadi ins hamişizdir test yaptınmı hic?hadi inşallah allahım burda ettiğimiz duaları kabul ettsin ya az kaldı bat 7 kasım ölecemmmm
hadi bu bile umut ağlıcam şimdi ya valla bak ben olamasam bile inşallah senin vardır kuzumErken Gebelik belirtileri idrarınız koyu veya idrarınız koyu Sarı ise sizde Gebelik Belirtileri olabilir
yok yapmadım korkuyorum kuzum yapmayagünümüz aynı ay hadi ins hamişizdir test yaptınmı hic?
eylulannesii inşallah kızın olur rabbim gönlüne göre versin xruyax ciddimisin benimde idrar rengim koyuldu anam bak bikez daha mutlu oldum
benimde bir kaç zmandır midem bulanıyor akıntım var bel ağrım göğüste dolgunlaşma ya şu klorakla yapılan testi yapan varmı hiç
inşallah bebiştendir gerçi ben test yaptım negatif cıktı amasanırım beklicez
evet oda yazıyor ama ayrıca bi belirti olabilecegi de yazıyor yani illa suszluktan kaynaklı olmayabilirKızlar o idrar koyuluğu vücudun susuz kalmasından oluyormuş.bende geçtiğimiz aylarda öyle sanmıştım ama değilmiş :)
Kızlar o idrar koyuluğu vücudun susuz kalmasından oluyormuş.bende geçtiğimiz aylarda öyle sanmıştım ama değilmiş :)
ama ben günde acayip su içiyorum yani tahmin dahi edemezsin kuzum bana su kurbağası diyorlar çünki astım hastalığım var sürekli ağız kuruluğu yağıyorum bir içişimde 500ml içiyorum he bu 8-9 dan fazla uff ya üzdün beniKızlar o idrar koyuluğu vücudun susuz kalmasından oluyormuş.bende geçtiğimiz aylarda öyle sanmıştım ama değilmiş :)
ooo sende net var gibi kuzum bebiş yanılıyormuyum kızlarBen yapmadım negatif çıkacak diye korkuyorum adeti bekliyorum. Arada pembe bi akıntım oluyo
dimi ya katılıyorum sana kuzumevet oda yazıyor ama ayrıca bi belirti olabilecegi de yazıyor yani illa suszluktan kaynaklı olmayabilir
hayallerimizi yıkma iki dakka bi hayal kuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?