Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Merhabalar herkese ben internetten ovulasyon testi sipariş ettim bugün mutluyum :)

eylulannesii inşallah kızın olur rabbim gönlüne göre versin xruyax ciddimisin benimde idrar rengim koyuldu anam bak bikez daha mutlu oldum
benimde bir kaç zmandır midem bulanıyor akıntım var bel ağrım göğüste dolgunlaşma ya şu klorakla yapılan testi yapan varmı hiç

ben yazıyı buluyim paylasıcam sizle bende görünce sevinmemistim cnkü acık renkteydi bugunde baktım okadar koyu ki :)

Günaydın bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı çektim ama bi kaç gün boyunca geceleri çok kötü oldum. Bende adet olacakmış gibi hissediyorum acaba yeni olduğumdan mıdır ?
Benimde geceleri çok ağrıdı hatta uykumdan uyandım bi gün.ve bende adet olacakmış gibi hissediyorum..hatta bugün moralim bozuldu.bir senedir bekliyoruz rabbim nasip eder inşallah.
Yeni olmayla ilgili değildir canım

Erken Gebelik belirtileri idrarınız koyu veya idrarınız koyu Sarı ise sizde Gebelik Belirtileri olabilir

İnşallah Allah razı olsun :) Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Ay benim de gögsüm dolgunlaştı

Kızlar o idrar koyuluğu vücudun susuz kalmasından oluyormuş.bende geçtiğimiz aylarda öyle sanmıştım ama değilmiş :)

Kızlar o idrar koyuluğu vücudun susuz kalmasından oluyormuş.bende geçtiğimiz aylarda öyle sanmıştım ama değilmiş :)
ama ben günde acayip su içiyorum yani tahmin dahi edemezsin kuzum bana su kurbağası diyorlar çünki astım hastalığım var sürekli ağız kuruluğu yağıyorum bir içişimde 500ml içiyorum he bu 8-9 dan fazla uff ya üzdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…