Inşallah canim hepimiz müjdeli haberi veririrİnşallah fayda eder cnm da güzel haberlerle yazarsın sende kasım ayında buraya .
Benn adetme 4 gün var ama sankş adet belirtilerş var gibi bakalım görücezz
canım kiloyla alakası yok Rabbim nasip ecdekse edecek ayrıca ben bir düşük yaptım gayette şişkoyum 70 kiloyum :) ama benim oldu yaniii benim bi iş arkadaşım var kadın 35 te evlendi hemen cocuğum olsun istedi ama görsen okadar kilolukiii bizler yanında küçüçük kalıyoruz hemen hamile kaldı doğum yaptıı hep derki inanmayın Allah nasip edince oluyor ben bütün riskli grupların içindeydim der:) hem yaş hem kilo birde+ olarak lazer yaptırmıştı ondada bi söylenti vardıya olmaz diyeeeeİnşallah vardır birşeyler ama ümitlenmemek için uğraşıyorum . Önce kilo vermem gerekio sanırım Ve ben sadece 55 kiloyum ama boyumda 152 cm . Doktor bi 6 7 kilo ver dedi ;(
Canim cizgi gittikce koyulasiyor mu ? Bana mi oyle geliyor. Dün yine yaptin mi test ?Amin canim cok tesekkurler.9+3 te kalbi durdu canm.kanama filan hicbise olmadi.tesadufen kontrolde ogrendim 2 gun once durmus kalbi dedi dr.nedenini hala bilmiyorumcanm ilk yaptgm teste gore daha koyu cikti sanki testler o yuzden bi umutlandm ama snradan ayni cikti silik cizgiler.bence de onceki hormonlardan bak fotoyu atiyim buraya da.bide bugun de yeniden bi test alip yapmak istyrm.silinmis mi koyulasmis mi diye.Eki Görüntüle 1662040
Bunlari ben 2-3gun arayla yaptim.ilki kurtajdan 23 gun sonra.ikincisi 25 gun snra.ucuncusu de 28 gun sonra yapildi.ve bugun de yapicam bugun de kurtajin 31.gunu.
Günaydın hanımlar.. Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin bol bol müjdeler versin inşallah
Benim esimde kazayla bebek olabilecegi fikrine inanmiyor. Aynen o kadar hersey ayarli planli ki. Kazayla bebek oldu diyenler yalan soyluyor diyor, :)inşallah kasımda peşpeşe hamilelik haberlerimizi yazarız burdan :) biz 3 aydır deniyoruz ama birşey yok bu ay yumurtlama takvimine göre beraaber olalım diye takvim oluşturdum eşim çok gülüyo bana :) organize bebek planı diyo :)
Günaydın. (Gecikmeli oldu biraz ama) cicim Insallahhhh.Günaydın hanımlar.. Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin bol bol müjdeler versin inşallah
Ay rabbim onu nasip edecekse her türlü veriyor. Stres bas düşmanım sorma.bu kadar stres yapmayın ozaman olmaz ben düşürdüğüm bebekte yumurtlama günü misafirim vardı olmadı sonrabeş gün sonra bir oldu olmaz ya diye düşünmüştüm adet günümde hastalandım muayene olmaya gittimki hamileyim :) ne zaman oldu oncemi sonramı nasıl oldu hiç bir bilgim yok.. tabi sonrası kötü bitti ama streslenmeyince kendiliğinden geliyor..
ya valla bende 1 defalık ilişkide hamile oldum diyenlere hayretler içerisinde kalıyorumki biriside ablam yani bazen diyorum ablamda olduysa bendede olabilir diyorum ama 3 aydır bişey yok gerçi bunun 1 ayı planlıydı ama yinede adet oldum. Şu an reglim ama ilk defa regl zamanı midem bulanıyo galiba hamilelik psikolojisinden çıkamadımBenim esimde kazayla bebek olabilecegi fikrine inanmiyor. Aynen o kadar hersey ayarli planli ki. Kazayla bebek oldu diyenler yalan soyluyor diyor, :)
Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
5. Zaten bir aydır folbiol iciyorum ona devam edeceğim.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
İste onlar, eşi ceketini atsa hamile kalanlar.ya valla bende 1 defalık ilişkide hamile oldum diyenlere hayretler içerisinde kalıyorumki biriside ablam yani bazen diyorum ablamda olduysa bendede olabilir diyorum ama 3 aydır bişey yok gerçi bunun 1 ayı planlıydı ama yinede adet oldum. Şu an reglim ama ilk defa regl zamanı midem bulanıyo galiba hamilelik psikolojisinden çıkamadım
Benimde kasım 14 adet günüm. Bugun adetimin son günü. Senin bitmiş olmasi lazım. Aman gün aşırı iliskiyi ihmal etme. Yıldönümü surprizin her an tutunabilir. :)Ooofff valla bende eşime supriz olsun diye yoldonumumuz yaniiii kasim 12 ye bagladim butun umudumu tam adet gunum o gun :)
Merhaba canım. Hoşgeldin. Umarım bebisin seninle olsun bu ay.Meraba kizlar benimde kasim ayina nasip)
ya bencede herşey psikolojik bu topikte ne okursam bendede oluyoduki 1 yıldır hiç değişmeyen adetim bir gün geciikti ama devemlıda lekelenmem oldu bende adet olayım aman hamileyse çıkar deyip kendimi durdurdum düşünmekten sonra adet oldum bu ay rahat bırakcam olursa olur diye.İste onlar, eşi ceketini atsa hamile kalanlar.
Bende gecen hafta resmen hamileydim. Bas donmem, bulantim, kasık agrim. Ne zamanki elime kan testi sonucumu aldim. Kendi vucudumla konusmaya basladim. Hamile degilsin bu bulantilar yersiz vs. Sonra gecti inanir mısın. Tamamen psikolojik.
Canim merhaba. 250 gr hakiki süzme bala bir tatli kasigi corek otu, bir tatli kasigi tarcin koydum. Adetinin 2. Günü baslayip 12. Günü bitireceksin. Evet incirin yarim kilosu 30 tl cok pahali. 2 gune bitiyor yarim kilo.Gelannem mrb cnm bu ballı çörek otlu karışımı nasıl yaptın o uğraştırmıyor galiba . Bn incir kürüne başladım da 10 tanesini yarım lt de kaynattım azcık cıktı su. Daha az incir daha cok su mu katsam . Cok masraflıymış cidden ama tadı çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?