Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

İnşallah vardır birşeyler ama ümitlenmemek için uğraşıyorum . Önce kilo vermem gerekio sanırım Ve ben sadece 55 kiloyum ama boyumda 152 cm . Doktor bi 6 7 kilo ver dedi ;(
canım kiloyla alakası yok Rabbim nasip ecdekse edecek ayrıca ben bir düşük yaptım gayette şişkoyum 70 kiloyum :) ama benim oldu yaniii benim bi iş arkadaşım var kadın 35 te evlendi hemen cocuğum olsun istedi ama görsen okadar kilolukiii bizler yanında küçüçük kalıyoruz hemen hamile kaldı doğum yaptıı hep derki inanmayın Allah nasip edince oluyor ben bütün riskli grupların içindeydim der:) hem yaş hem kilo birde+ olarak lazer yaptırmıştı ondada bi söylenti vardıya olmaz diyeeee

bu kadar stres yapmayın ozaman olmaz ben düşürdüğüm bebekte yumurtlama günü misafirim vardı olmadı sonrabeş gün sonra bir oldu olmaz ya diye düşünmüştüm adet günümde hastalandım muayene olmaya gittimki hamileyim :) ne zaman oldu oncemi sonramı nasıl oldu hiç bir bilgim yok.. tabi sonrası kötü bitti ama streslenmeyince kendiliğinden geliyor..

Canim cizgi gittikce koyulasiyor mu ? Bana mi oyle geliyor. Dün yine yaptin mi test ?

inşallah kasımda peşpeşe hamilelik haberlerimizi yazarız burdan :) biz 3 aydır deniyoruz ama birşey yok bu ay yumurtlama takvimine göre beraaber olalım diye takvim oluşturdum eşim çok gülüyo bana :) organize bebek planı diyo :)

Benim esimde kazayla bebek olabilecegi fikrine inanmiyor. Aynen o kadar hersey ayarli planli ki. Kazayla bebek oldu diyenler yalan soyluyor diyor, :)

Ay rabbim onu nasip edecekse her türlü veriyor. Stres bas düşmanım sorma.

Benim esimde kazayla bebek olabilecegi fikrine inanmiyor. Aynen o kadar hersey ayarli planli ki. Kazayla bebek oldu diyenler yalan soyluyor diyor, :)
ya valla bende 1 defalık ilişkide hamile oldum diyenlere hayretler içerisinde kalıyorumki biriside ablam yani bazen diyorum ablamda olduysa bendede olabilir diyorum ama 3 aydır bişey yok gerçi bunun 1 ayı planlıydı ama yinede adet oldum. Şu an reglim ama ilk defa regl zamanı midem bulanıyo galiba hamilelik psikolojisinden çıkamadım

Ooofff valla bende eşime supriz olsun diye yoldonumumuz yaniiii kasim 12 ye bagladim butun umudumu tam adet gunum o gun :)

İste onlar, eşi ceketini atsa hamile kalanlar.
Bende gecen hafta resmen hamileydim. Bas donmem, bulantim, kasık agrim. Ne zamanki elime kan testi sonucumu aldim. Kendi vucudumla konusmaya basladim. Hamile degilsin bu bulantilar yersiz vs. Sonra gecti inanir mısın. Tamamen psikolojik.

Ooofff valla bende eşime supriz olsun diye yoldonumumuz yaniiii kasim 12 ye bagladim butun umudumu tam adet gunum o gun :)
Benimde kasım 14 adet günüm. Bugun adetimin son günü. Senin bitmiş olmasi lazım. Aman gün aşırı iliskiyi ihmal etme. Yıldönümü surprizin her an tutunabilir. :)

ya bencede herşey psikolojik bu topikte ne okursam bendede oluyoduki 1 yıldır hiç değişmeyen adetim bir gün geciikti ama devemlıda lekelenmem oldu bende adet olayım aman hamileyse çıkar deyip kendimi durdurdum düşünmekten sonra adet oldum bu ay rahat bırakcam olursa olur diye.

Gelannem mrb cnm bu ballı çörek otlu karışımı nasıl yaptın o uğraştırmıyor galiba . Bn incir kürüne başladım da 10 tanesini yarım lt de kaynattım azcık cıktı su. Daha az incir daha cok su mu katsam . Cok masraflıymış cidden ama tadı çok güzelmiş

Gelannem mrb cnm bu ballı çörek otlu karışımı nasıl yaptın o uğraştırmıyor galiba . Bn incir kürüne başladım da 10 tanesini yarım lt de kaynattım azcık cıktı su. Daha az incir daha cok su mu katsam . Cok masraflıymış cidden ama tadı çok güzelmiş

Canim merhaba. 250 gr hakiki süzme bala bir tatli kasigi corek otu, bir tatli kasigi tarcin koydum. Adetinin 2. Günü baslayip 12. Günü bitireceksin. Evet incirin yarim kilosu 30 tl cok pahali. 2 gune bitiyor yarim kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…