Kayınvalidem yani 2.annem harbiden öz gibi yasöyleyeceğim de nasıl bilmiyorum yani test almaya gidelim diyemem de yaaa
Eczaneden bişi alıcam de :)Kayınvalidem yani 2.annem harbiden öz gibi yasöyleyeceğim de nasıl bilmiyorum yani test almaya gidelim diyemem de yaaa
bende söyleme kuzum emin değilsin zaten kurdun aklına düşürme gibi bir laf vardıboşverr
Aa niye yasak :)o zaman öz anneme döneyim ama bende de yasaklar var telefon yasağı internet yasağı ay evlendim ne çekiyorum bi de çocuk istiyorum
bak şekerim sana hemen tezgahı kuruyorum bi tane ismi zor olan gebe testi buluyosun isterken ismiyle istiyosun kyınvalidene de benim kullandigim bi agri kesici diyosun ondan baskasi bas agrimi kesmes diyosunAnlamaz mı kızzzz
BU NE KIZ NAZİ KAMPI FALAN MI SİZİN ORASI?o zaman öz anneme döneyim ama bende de yasaklar var telefon yasağı internet yasağı ay evlendim ne çekiyorum bi de çocuk istiyorum
o şey değilmiy di ya eşeğin kulağına su kaçırmak, ya da aklına karpuz kabuğumuydu... üfff hatırlayamadımbende söyleme kuzum emin değilsin zaten kurdun aklına düşürme gibi bir laf vardıboşverr
ayy nebilyim yao şey değilmiy di ya eşeğin kulağına su kaçırmak, ya da aklına karpuz kabuğumuydu... üfff hatırlayamadım
sen yazdıkça ben şoka giriyorumo zaman öz anneme döneyim ama bende de yasaklar var telefon yasağı internet yasağı ay evlendim ne çekiyorum bi de çocuk istiyorum
bende şimdi 1 erken gebelik testi 3 tane de normal gebelik testi siparişi verdim predictor. Ay sonu başlarım yine testlere :) seninkiler elinde kalırsa bana yolla :))dün 25 li gebelik testi sipars ettm bide ovu testi eşimde boşa masraf yapmıssın diyo 9 ay işe yaramicak dedi
bnce kırmızlar gelcek gelene kadr hergün test etcem diyorm hey allhm diyosu testtler bi geleydi
bu falcı bacı tutturuyo valla bazen. Hadi bakalım gelsin bebişfalcı bacıda benden yana
noldu???anammmmmmm baksen yaaaaa vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
falcı bacıda bebek müjdesi varmış ya ona sevindim bi gittim geldim gördümm mutlu oldum umut dünyası neydek benoldu???
falcı bacıda bebek müjdesi varmış ya ona sevindim bi gittim geldim gördümm mutlu oldum umut dünyası neydek be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?