Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

heyyyy bu topicte ümitsizlik yok bol bol umur var dua var kuzum
hemen neden üzülüyosun bakim
bu testlerin çoğunda yanılanları duyduk ki daha BAT olmadı BAT geçerse inşaAllah gider direk kan testi verirsin
okiş
cmt gelsinnnnnn sabah adet oldum sandim koştur koştur gittm akıntıymıs insallah hic gelmez:)

hadi insallaaaaah bekliyoooruuuzz

inşallahh kuzumm yaa bizimde kuzularımız olsunn kırpık kırpık

dimi canım bende çok sevdim hepinizi ya enerjilerimiz çok yüksek çok tatlıyız gerçekten amacımız bir umudumuz bir bende her duama katıyorum artık sizleri

yok canım malesef söylemıyorlar bu test tıp fakultesınde yapılıyor genetık testı banada sölemedı doktorum ben kendım yaptırdım bu testı yaptırmak ıcın doktorlar 2 düşük olmasını beklıyor çok saçma bişey.ben gidip baya yalan söledım=) düşüğüm var dıye ve yaptırdım testı sonuc pıhtılasma bence sende yaptr böyle bısey varsa ıkıncı bebegınede bısey olmasın

benim iki zaten canım biri boş gebelikti biri kalp durması işte geçen randevu aldım ama yanlış gün gitmişim randevu günüm geeçmiş ya bu ayda gebelik olmazsa batı bekliyorum gidip yaptırıcam neler yapılıyor ne kadar zamanda çıkıyor kuzum

bana sorucak olursan hıc regl olmayı bekleme canım gıt yaptır sadece kan alıyorlar sonucta bır ay da cıkıyor hıc bı zorlugu yok yanı

bana sorucak olursan hıc regl olmayı bekleme canım gıt yaptır sadece kan alıyorlar sonucta bır ay da cıkıyor hıc bı zorlugu yok yanı

kuzum ben eğitim araştırma hastanesine gidicem bunuun için haftaya randevu alıyım ozaman eşimle beraber gitmemiz gerek çünkü galiba bana eşinle gel demişlerdi zaten ben gidene kadarda adet olurum kuzum 3 5 gün birşeyim kaldı çok teşekkür ederimm :)

rica ederım canım ben tek gıttım esıne yapılan bısey yok zaten hematolojiye gıtcen hıc bısey yapmıyor soru sordu neyın var dusuk yaptım dedım baska bıse sormadı kan alındı 9 tüp 1 ay sonrada sonucu aldık

kızlar bir arkdasım vardi kocasına bir karısım icirdi hamile kaldı hemen onuın tarifini alıp paylasıcam sizle

merhaba arkadaşlar. bende 8 aydır deniyorum geçen ay doktora gittim yumurta takibi yaptık ama sonuç alamadım maalesef. ilaç tedavisine başlayalım dedi ama ben acaba kendimi mi kasıyorum diye bide gittiğim yer özel muaynahane olduğu için biraz külfetli geldi ve bıraktım. eşimlede konuştuk biraz akışına bırakalım dedik bana gittiğimde doktor yumurlamadan sonra hergün ilişki dedi son dönemde 2 güne bir gün aşırı dedi ama sona doğru eşimin işinden dolayı giremedik ilişkiye o etkilemiş midir acaba diyorum. bie sizce rahim filmi çektirsem mi kafam tamamen rahat olur diyorum.

en yakın zamanda olur insallah ben anlamıyorum tecavüze ugrayanlar hamile kalabiliyor gün asırı 2 günde bir üc günde bir yaparak bile tutturamiyoruz bence hepmiz cok düsünüyorz ve o an sadece ona odaklanıyoruz hani bunu yapmıyoruz diye düsünsek bile icten ice olcakmi acaba düsüncesi etkiliyor

Merhaba kizlar.
Bizde eylulde korunmayi biraktik hamile kaldim fakat 36 gunlukken kaybettim kimsayal gebelikmis. 12 gun kanamam oldu adet takvimi bata 7 gun gosteriyor tarihlerim degisti tam kestiremiyorum.
Tekrardan calismalara basladik insallah saglikli gebelikleri olur hepimizin

anladım canım benim ama eşiminde genlerinde bir sorun varmı diye bakılcak galiba çünkü hastanede sormuştum beraber gelin demişlerdi ben tek gitmiştim cuma gününe randevu alıcam inşallah :) Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…