hoş geldin geçmiş olsun inşallah kamiş kalırsın sende reglin nezmn ve belirti varmı hiçKızlar merhaba ben 2 yıllık evlıyım ve temmuz ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdugu için kaybettık doktor 3 ay korunmamı önerdı ve gecen ay korunmayı bıraktım ama malesef bebıs yok=( benımde umudum kasım ayı herkese iyi çalışmalar=)
valla benim oldu hatta hala akıntım var ve rahatsız ediyor ama ben regli öncesine bağlıyorumHosbulduk canım. Umut dünyası işte bu ay yeni başladım tedaviye uzayan akinti oldumu sanırım yumurta çatlıyom s
bakılmasına bakılır ikiz ücüz bi sekilde büyür gider ama bunun hastalıgı var okulu var gelecegi var bunları düşününce de yeterli olurmuyum diye düşüncelre giriyo insan galiba tek cocuk en iyisi
Benm sat 21 ekim canim hayırlısı bakalım bekliyoruzvalla benim oldu hatta hala akıntım var ve rahatsız ediyor ama ben regli öncesine bağlıyorum
inşallah inşallahh olurda bi güzel çıldırtırlar senikızzzzz ben hep ikiz diye dua ediyorum
Amin canım benim 21 ekim sat 21 kasımda belli olacak bebiskom varmı yok muGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KK nın en eğlenceli bebiş topiğinin güzel anne adayları
hepicinizi tek tek öpüyorummm
güzel haberler hayırlı ahberler alalım bugün inşallah,
her geçen gün sayımız artıyor hoş geldiniz yeni bayanlar, Allah tez vakitte versin muradınızı sağlıcakla hayırla
listeye sizi de ekleyeceğim BAT bildirenler
sanırım 9-10 dan sonra ovülasyon dönemin canım yani çatlama zamanın ogünleri iyi takip et ve gün aşırı ilişki lazımcanım reglim normalde 22 ekımdi ama kürtajdan sonra baya duzensizlesti doktor tarlusal verdı onu kullandım 29 ekımde oldum daha yenı bıttı sayılır reglım
Olur inşallah ya hepimiz bekliyoruz işte :) bat ne zaman?Kızlar merhaba ben 2 yıllık evlıyım ve temmuz ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdugu için kaybettık doktor 3 ay korunmamı önerdı ve gecen ay korunmayı bıraktım ama malesef bebıs yok=( benımde umudum kasım ayı herkese iyi çalışmalar=)
Testte şu andagünaydın kızlar gerçi siz erken başlamışsınız nasılsınız yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler belirtiler devammı ben bugün bayağı bir mide bulantısıyla kalktım ama sanırım üşüttüm ondan oluyor fgaliba eee bugün test yapcak ardş vardı iş yerine istemişti testleri yaptımı ve sonuç ne inşallah hamiştirr
demaaaaaaaaaaaaaaaa10dakka dolmadı ama görünürde yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?