Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

günaydın kızlar gerçi siz erken başlamışsınız nasılsınız yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler belirtiler devammı ben bugün bayağı bir mide bulantısıyla kalktım ama sanırım üşüttüm ondan oluyor fgaliba eee bugün test yapcak ardş vardı iş yerine istemişti testleri yaptımı ve sonuç ne inşallah hamiştirr

Hosbulduk canım. Umut dünyası işte bu ay yeni başladım tedaviye uzayan akinti oldumu sanırım yumurta çatlıyom s

hoş geldin geçmiş olsun inşallah kamiş kalırsın sende reglin nezmn ve belirti varmı hiç

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KK nın en eğlenceli bebiş topiğinin güzel anne adayları
hepicinizi tek tek öpüyorummm
güzel haberler hayırlı ahberler alalım bugün inşallah,

her geçen gün sayımız artıyor hoş geldiniz yeni bayanlar, Allah tez vakitte versin muradınızı sağlıcakla hayırla
listeye sizi de ekleyeceğim BAT bildirenler

canım reglim normalde 22 ekımdi ama kürtajdan sonra baya duzensizlesti doktor tarlusal verdı onu kullandım 29 ekımde oldum daha yenı bıttı sayılır reglım

Amin canım benim 21 ekim sat 21 kasımda belli olacak bebiskom varmı yok mu

canım reglim normalde 22 ekımdi ama kürtajdan sonra baya duzensizlesti doktor tarlusal verdı onu kullandım 29 ekımde oldum daha yenı bıttı sayılır reglım
sanırım 9-10 dan sonra ovülasyon dönemin canım yani çatlama zamanın ogünleri iyi takip et ve gün aşırı ilişki lazım

Olur inşallah ya hepimiz bekliyoruz işte :) bat ne zaman?

Testte şu anda

evet canım adet tarıhım 29 ekım ovaluasyon 16-17 kasım gıbı.belkı kullanıyorsunuzdur telefonlara ındirilen i periyot dıye bı program var o takıbınızı yapıyor guzel bı program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…