merhaba yok malesef henüz batı yaklasan yok iins hftasonuna müjdeli haberle gelen olurherkese merhabaaa. iki gündür aranıza katılamadım. nasılsınız hanımlar. müjdeli haberler varmı :)
Merhaba kizlar.
Bizde eylulde korunmayi biraktik hamile kaldim fakat 36 gunlukken kaybettim kimsayal gebelikmis. 12 gun kanamam oldu adet takvimi bata 7 gun gosteriyor tarihlerim degisti tam kestiremiyorum.
Tekrardan calismalara basladik insallah saglikli gebelikleri olur hepimizin
herkese merhabaaa. iki gündür aranıza katılamadım. nasılsınız hanımlar. müjdeli haberler varmı :)
aynen Allah'ın işi işte ne diyeceksin. eşimde test yaptırdı sperm testi doktor çok güzel dedi yani şuan kimsede sorun gibi hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama insan beklemekten de sıkılıyor sonra diyorum birden acaba anneliğe hazır mıyım diye ben çalışıyorum çocuğa kim bakacak falan bu sefer bunlar kafamı meşgul ediyor :)en yakın zamanda olur insallah ben anlamıyorum tecavüze ugrayanlar hamile kalabiliyor gün asırı 2 günde bir üc günde bir yaparak bile tutturamiyoruz bence hepmiz cok düsünüyorz ve o an sadece ona odaklanıyoruz hani bunu yapmıyoruz diye düsünsek bile icten ice olcakmi acaba düsüncesi etkiliyor
kızlar muz pekmez süt karısıtırıp kocanıza iciriyosunuz
ya canım ben anlamadıgım bisey var testte sonradan niye silik pembe cizgi cikarki niye öncesinden gelmezhoşgeldin canım çok kafana takmamaya çalış
hoşgeldin beybisi lütfen aramıza sıkça katıl müjdeli haberden ziyadexruyax beybisiylen bolca tek çizgiyi gördük ama umudumuz hala bizimle
vallahi bi aya hamile kaldı kiz nasil bi artıs veriyosavay anasını yaa adamlara muz süt pekmezbize bal çörekotu tarçın bizimkisinin tadı kötüü ya D: adaletin bumu dünya
aynen Allah'ın işi işte ne diyeceksin. eşimde test yaptırdı sperm testi doktor çok güzel dedi yani şuan kimsede sorun gibi hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama insan beklemekten de sıkılıyor sonra diyorum birden acaba anneliğe hazır mıyım diye ben çalışıyorum çocuğa kim bakacak falan bu sefer bunlar kafamı meşgul ediyor :)
ya canım ben anlamadıgım bisey var testte sonradan niye silik pembe cizgi cikarki niye öncesinden gelmez
herkese merhabaaa. iki gündür aranıza katılamadım. nasılsınız hanımlar. müjdeli haberler varmı :)
bak yolliyim belki belli olmayabilir fotoda ama gözle görülür yani ama sararmisda test sizle konustuktan sonra testi cekmeceye attim simdide bi bakayım nolmus dedimçizgimi çıktııı neyyy
Hee cocuga der ilerde senin icin azmi ayak salladim
Merhaba kizlar.
Bizde eylulde korunmayi biraktik hamile kaldim fakat 36 gunlukken kaybettim kimsayal gebelikmis. 12 gun kanamam oldu adet takvimi bata 7 gun gosteriyor tarihlerim degisti tam kestiremiyorum.
Tekrardan calismalara basladik insallah saglikli gebelikleri olur hepimizin
Nerdesin sen bakimmm hımmm
henüz haber yok, testler negatif çıktıkça ümitsizlikte oluşmuyor çünkü batlara daha var
6-7 kasım tarihlerinde bol bol bebiş haberimiz olacak inşallah
sonra kasım ortası
sonra kasım sonu
bakalım kaç hamiş çıkarıcaz
bak yolliyim belki belli olmayabilir fotoda ama gözle görülür yani ama sararmisda test sizle konustuktan sonra testi cekmeceye attim simdide bi bakayım nolmus dedim
canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
anlamadım canım simdi ısıkla baktım belirgin silik bi cizgi var ama gecersiz cnkü gec geldi sanırım cizgi üf yaya sen hamişsin kesin inşallah
şuan öle hissettim bennnn
bak yolliyim belki belli olmayabilir fotoda ama gözle görülür yani ama sararmisda test sizle konustuktan sonra testi cekmeceye attim simdide bi bakayım nolmus dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?