Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

hoşgeldin canım çok kafana takmamaya çalış

herkese merhabaaa. iki gündür aranıza katılamadım. nasılsınız hanımlar. müjdeli haberler varmı :)

hoşgeldin beybisi lütfen aramıza sıkça katıl müjdeli haberden ziyade xruyax beybisiylen bolca tek çizgiyi gördük ama umudumuz hala bizimle

aynen Allah'ın işi işte ne diyeceksin. eşimde test yaptırdı sperm testi doktor çok güzel dedi yani şuan kimsede sorun gibi hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama insan beklemekten de sıkılıyor sonra diyorum birden acaba anneliğe hazır mıyım diye ben çalışıyorum çocuğa kim bakacak falan bu sefer bunlar kafamı meşgul ediyor :)

hoşgeldin canım çok kafana takmamaya çalış

hoşgeldin beybisi lütfen aramıza sıkça katıl müjdeli haberden ziyade xruyax beybisiylen bolca tek çizgiyi gördük ama umudumuz hala bizimle
ya canım ben anlamadıgım bisey var testte sonradan niye silik pembe cizgi cikarki niye öncesinden gelmez

canım herşey yolundaymış maşallah hiç canını sıkma bende çalışıyorum çok düşündüm ama düşünme boooşşverrrrr gerçekten bebek olduğunda herşeye değdiğini görücez bence çalışmaya devam

herkese merhabaaa. iki gündür aranıza katılamadım. nasılsınız hanımlar. müjdeli haberler varmı :)

Nerdesin sen bakimmm hımmm
henüz haber yok, testler negatif çıktıkça ümitsizlikte oluşmuyor çünkü batlara daha var
6-7 kasım tarihlerinde bol bol bebiş haberimiz olacak inşallah
sonra kasım ortası
sonra kasım sonu
bakalım kaç hamiş çıkarıcaz

hoşgeldin kuzum geçmiş olsun
çabuk atlatmıoşsın maşallah
rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tez vakitte

dün bi yakınımızı kaybettik . cenazdeydim. ( . o yüzden hiç bakamadım.

bak yolliyim belki belli olmayabilir fotoda ama gözle görülür yani ama sararmisda test sizle konustuktan sonra testi cekmeceye attim simdide bi bakayım nolmus dedim

benşm saaatlerce bekledi hiçbir şey çıkmadı acaba olabilir mi senin off ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…