Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

olsun ya umudunu yitirme olur belki kasma sakın rabbim hayırlı günde ve zamanda versin aratmasın

yaaaa yerim ben onları
hayırlısı yavrum nasipte varsa olur
bir kız bir erkek inşallah sağlıcakla hayırla
inşallah kuzum bende hep kızım olsun istiyorum 2 tane erkek yiğenim var ee bitane kız şart bunları güdecek demi rabbim hayırlısı ile inşallah tez vakitte herkeze versinde

belki ama hic sanmıyorum
bak arkaaşımda anlatmıştım günün önce test yapmıştı çıkmamıştı ama kız net hamileydi sonra kan testi yaptırdı ve hamile çıktı 1 tane arkadşımında 1,5 ay çıkmadı ki kız artık test manyağı olmuştu sonra hamile olduğunu öğredi şimdi kızı var

inşallah kuzum bende hep kızım olsun istiyorum 2 tane erkek yiğenim var ee bitane kız şart bunları güdecek demi rabbim hayırlısı ile inşallah tez vakitte herkeze versinde

canımsın AMİNNN ALLAH'IM kız evlat başka be kuzum inşallah
Kız çocukla alakalı bir çok hadisi şerifte var, Rabbim tez vakitte hayırla sağlıcakla nasip etsin inşallah

canım benim hoşgeldin benimde ağustos ayında bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum folik asit kullanmıyorsan kullan lütfen umudumuz herzaman var hoşgeldin tekrar :)

Hosbulduk canım. Umut dünyası işte bu ay yeni başladım tedaviye uzayan akinti oldumu sanırım yumurta çatlıyom s

çatladı sanırım kasık ağrımda vardı ama çatlımış gitmiş

hoşgeldinnnn beybisiiii bende seni çok öptümmmm öptük dediğim günlerde gelir inşallahhhhh

saol canım hoşbulduk sanada geçmiş olsun ben de kullanıyorum folık asıt bıde aspırın kullanıyorum bebegımın kalbı kan pıhtılasmasından dolayı durmus aspırınede ondan basladık

çatladı sanırım kasık ağrımda vardı ama çatlımış gitmiş

hoşgeldinnnn beybisiiii bende seni çok öptümmmm öptük dediğim günlerde gelir inşallahhhhh

yaaaa inşallah canısı ballı tatlısı
ben hepinizi çok sevdim yaaa
bu kadar sıcak kanlı bayanlar nasıl bulduk birbirimizi bilmem ama iyiki bulduk
kopmak yok
çalışmalara devam anne olacağız daha da çoğalacağız inşallah Allah'ım
bu topikteki herkesi ve tüm dileyenleri tez vakit Anne olmalarını nasip eyle

saol canım hoşbulduk sanada geçmiş olsun ben de kullanıyorum folık asıt bıde aspırın kullanıyorum bebegımın kalbı kan pıhtılasmasından dolayı durmus aspırınede ondan basladık

yaa bize hiçbirşey söylemediler olabilirmiş büyük ihtimalle bebek sakat olcakmış ondan vücud imha etmiştir dediler kan pıthılaşma olaynı nasıl öğrendiniz sağlık ocağında kan testi vermiştim plt değeri oluyormuş galiba tam arada benim omu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…