Dur bakalım ya hayırlısı olsun belki de bat geçince olur beklemeye devamiki farkli marka malesef olmadi yine
belki ama hic sanmıyorumDur bakalım ya hayırlısı olsun belki de bat geçince olur beklemeye devam
inşallah inşallahh olurda bi güzel çıldırtırlar seni
canım regl tarıhın gecmedıyse ıdrar testlerı cok guvenılır olmuyor regl olmazsan tekrarla derım yada kan testı yaptr kesın sonuc ıcınbelki ama hic sanmıyorum
inşallah kuzum bende hep kızım olsun istiyorum 2 tane erkek yiğenim var ee bitane kız şart bunları güdecek demiyaaaa yerim ben onları
hayırlısı yavrum nasipte varsa olur
bir kız bir erkek inşallah sağlıcakla hayırla
bak arkaaşımda anlatmıştım günün önce test yapmıştı çıkmamıştı ama kız net hamileydi sonra kan testi yaptırdı ve hamile çıktı 1 tane arkadşımında 1,5 ay çıkmadı ki kız artık test manyağı olmuştu sonra hamile olduğunu öğredi şimdi kızı varbelki ama hic sanmıyorum
inşallah kuzum bende hep kızım olsun istiyorum 2 tane erkek yiğenim var ee bitane kız şart bunları güdecek demirabbim hayırlısı ile inşallah tez vakitte herkeze versinde
Kızlar merhaba ben 2 yıllık evlıyım ve temmuz ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdugu için kaybettık doktor 3 ay korunmamı önerdı ve gecen ay korunmayı bıraktım ama malesef bebıs yok=( benımde umudum kasım ayı herkese iyi çalışmalar=)
belki ama hic sanmıyorum
Hosbulduk canım. Umut dünyası işte bu ay yeni başladım tedaviye uzayan akinti oldumu sanırım yumurta çatlıyom s
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KK nın en eğlenceli bebiş topiğinin güzel anne adayları
hepicinizi tek tek öpüyorummm
güzel haberler hayırlı ahberler alalım bugün inşallah,
her geçen gün sayımız artıyor hoş geldiniz yeni bayanlar, Allah tez vakitte versin muradınızı sağlıcakla hayırla
listeye sizi de ekleyeceğim BAT bildirenler
tamam cmt adet günümü gösteriyo olmazsam pazar test yapcam gerci bi diger uygulamaya göre de cuma adet gözküyo hankine inaniyim simdi bi gün bile degerli
çatladı sanırım kasık ağrımda vardı ama çatlımış gitmiş
hoşgeldinnnn beybisiiii bende seni çok öptümmmm öptük dediğim günlerde gelir inşallahhhhh
hadi insallaaaaah bekliyoooruuuzzpampi ya umutsuzluk yok 3 tek üçüde negatif yapalım umudumuz bu ay olmasada birdahaki ay içinoff yeaaa
saol canım hoşbulduk sanada geçmiş olsun ben de kullanıyorum folık asıt bıde aspırın kullanıyorum bebegımın kalbı kan pıhtılasmasından dolayı durmus aspırınede ondan basladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?