Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Ya cok erken korkuyoruuum hem daha degerler cok düşüktür

Ben başından beri vardim bakabilirsiniz benimde bat 7 kasim
hayda benimde bat 7 kasım bende vardım derken dün baya sohbet ettik sonra sen geldin araya
ben kızlara hatta bulusurz falan demistim ozamanlar yoktun onu demek istedim aslinda sonradan geldin derken

Hiiii anladim canim benim buluşmam zor zaten ben eskisehirden katiliyorumm :))) evet dun katilamadim kayinvalidem rahatsizlanmisti

hayda benimde bat 7 kasım bende vardım derken dün baya sohbet ettik sonra sen geldin araya
ben kızlara hatta bulusurz falan demistim ozamanlar yoktun onu demek istedim aslinda sonradan geldin derken

kızlarr Xruya xruyax ortalığı ben karıştırdım kusura bakmayın ikinizin ortak yanları ve isimlerinizden dolayıı

sen silik çizgiyi gördüysen tamamdır. silikleri fotoda görmek zor ama ben gördüm sanki bi daha baktım böyle uçuk pembe gibi bişey var xruyax

değerler düşük olsada kanda net çıkar bide ona bir yol çizer kuzum korkma bak zaten belli gözüküyor işte en azından kimyasal gebelikmi ona bakarlar
Biliyorum da ben günümü bekliyim cundu adetin gecti mi falan filan soru sorcaklar adetim gecsin pazartesi gidicem

ben karıştırmadım kuzuuuummm karıştıranlar utansın

hahaha bu taş banaydı

batlarımızda aynısmıs haha tamam ozaman sorun yok hamile klırsak alısverise cıkabiliriz haha D:

evett alışverişin alasını yaparızz

Hiiii anladim canim benim buluşmam zor zaten ben eskisehirden katiliyorumm :))) evet dun katilamadim kayinvalidem rahatsizlanmisti

geçmiş olsun canım benim goşheldin sende bundan sonra karıştırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…