söktüm en sonunda bide böle bak son kez
ben benm bat 7 kasım olano sonradan katılan
kuzum sen yarın erkenden bi test yapsana beynim hemenna oldu çözemiyorum yada kameradansöktüm en sonunda bide böle bak son kez
Ruya olarak ilk ben geldimm :))
ya ben görüyorum sanki silik çizgiyi yaaaasöktüm en sonunda bide böle bak son kez
yok konustuk ya dün alisverise cıkarız bulusuruz diye o benim işte digerin benimle ilgiisi yok:)öyle kafam karıştıkı ikiside x le başlıyortest muhabbeti senin vardı oda paylaştı acaba senin başka hesabınmı diye düşündüm kafam karıştı şimdi oldu haha
Ya cok erken korkuyoruuum hem daha degerler cok düşüktür
hayda benimde bat 7 kasım bende vardım derken dün baya sohbet ettik sonra sen geldin arayaBen başından beri vardim bakabilirsiniz benimde bat 7 kasim
değerler düşük olsada kanda net çıkar bide ona göre dr. bir yol çizer kuzum korkma bak zaten belli gözüküyor işte en azından kimyasal gebelikmi ona bakarlarYa cok erken korkuyoruuum hem daha degerler cok düşüktür
yok konustuk ya dün alisverise cıkarız bulusuruz diye o benim işte digerin benimle ilgiisi yok:)
ben yakından görüyorum sen beni cıkardın dimi digeriyle karıstırdınmı yoksa sende
batlarımızda aynısmısbiliyorum kuzum seni :) ben onuda sen sanmıştım işte :)
ben karıştırmadım kuzuuuummm karıştıranlar utansınben yakından görüyorum sen beni cıkardın dimi digeriyle karıstırdınmı yoksa sende
hayda benimde bat 7 kasım bende vardım derken dün baya sohbet ettik sonra sen geldin araya
ben kızlara hatta bulusurz falan demistim ozamanlar yoktun onu demek istedim aslinda sonradan geldin derken
Biliyorum da ben günümü bekliyim cundu adetin gecti mi falan filan soru sorcaklar adetim gecsin pazartesi gidicemdeğerler düşük olsada kanda net çıkar bide ona bir yol çizer kuzum korkma bak zaten belli gözüküyor işte en azından kimyasal gebelikmi ona bakarlar
ben karıştırmadım kuzuuuummm karıştıranlar utansın
batlarımızda aynısmıshaha tamam ozaman sorun yok hamile klırsak alısverise cıkabiliriz haha D:
Hiiii anladim canim benim buluşmam zor zaten ben eskisehirden katiliyorumm :))) evet dun katilamadim kayinvalidem rahatsizlanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?