Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

ki su kapagi cikarip isik tuttungda sanki cooooooooook silik ucuk bi pembe yenisindede görüyorum ama cidden gözlerimde artık beni yanıltıyor olabilir baska birinede gösteremiyorsun tek göz bakmakda yorucu of of

ki su kapagi cikarip isik tuttungda sanki cooooooooook silik ucuk bi pembe yenisindede görüyorum ama cidden gözlerimde artık beni yanıltıyor olabilir baska birinede gösteremiyorsun tek göz bakmakda yorucu of of

kıyamam foto at bakalım

ben sabretmek yanayım kızlar üst üste yapıp ümidinizi umudunuzu kırmayın bence
takmadan dert etmeden bekleyelim sabredelim

keşke yapabilsek canım ama 3 test ardından biraz daha sabırlı oldum hamile değilim düşüncesi yerleştiğinden en azından kafam rahatladı

artık oldugunu sanmıyorum zaten ya bidahaki aya kaldık
aynen kuzum topikmi açsak aralık ayına hamiş girmek isteyenler diye

kızlar forumdan altını yaptım test yapmıs saatler sonra baktıgında ikinci cizgi hakkındaki yorumu;

4 gebeliğimde de saatler sonra baktığımda tekse hamile değildim, saatler sonra baktığmda çiftse hamileydim, hiç şaşmadı...

bende bu sabahki testi sakladım kaç saat oldu ama bir cacık yok

kasımı bi bitirek yaaaa

hahhaaa bakma sen bana

bence bi kendimize ayrı bi topik acalim yakında topluca kovulabiliriz

topik açma fikrini sevdim

isme karar verelim acalim
testi 4-5saat hatta sabaha saklayanlar var sakla belli olmaz bi anda hamis oluveririsn

tamam isim konusunu düşünelim

düşünsene doktora gidiyormuşum diyormuş hamile değilsin nasıl olur teste göre hamileyim diyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…