yapma kuzumm yokmuş gibi bekleyelim batı varsa seviniriktekrarladım ama sıfır sıfır artık yapmıcam vazgectım
ki su kapagi cikarip isik tuttungda sanki cooooooooook silik ucuk bi pembe yenisindede görüyorum ama cidden gözlerimde artık beni yanıltıyor olabilir baska birinede gösteremiyorsun tek göz bakmakda yorucu of of
atıyımda görüncegni sanmıyorum dur bakıyımkıyamam foto at bakalım
tekrarladım ama sıfır sıfır artık yapmıcam vazgectım
artık oldugunu sanmıyorum zaten ya bidahaki aya kaldıkben sabretmek yanayım kızlarüst üste yapıp ümidinizi umudunuzu kırmayın bence
takmadan dert etmeden bekleyelim sabredelim
ben sabretmek yanayım kızlarüst üste yapıp ümidinizi umudunuzu kırmayın bence
takmadan dert etmeden bekleyelim sabredelim
aynen kuzum topikmi açsakartık oldugunu sanmıyorum zaten ya bidahaki aya kaldık
amuda kalkıp sağ gözümü biraz kısınca bi çizgi beliriyo sankialttaki ilk yaptigim
kasımı bi bitirek yaaaakeşke yapabilsek canım ama 3 test ardından biraz daha sabırlı oldum hamile değilim düşüncesi yerleştiğinden en azından kafam rahatladı
aynen kuzum topikmi açsakaralık ayına hamiş girmek isteyenler diye
hahahah Allah iyiligini versinamuda kalkıp sağ gözümü biraz kısınca bi çizgi beliriyo sanki
bence bi kendimize ayrı bi topik acalim yakında topluca kovulabilirizkasımı bi bitirek yaaaa
Insallah canim insallahtüh ya neyse ins hamile cıkarız da artık gün sayarız birlikte ozaman:9
kızlar forumdan altını yaptım test yapmıs saatler sonra baktıgında ikinci cizgi hakkındaki yorumu;
4 gebeliğimde de saatler sonra baktığımda tekse hamile değildim, saatler sonra baktığmda çiftse hamileydim, hiç şaşmadı...
kasımı bi bitirek yaaaa
bence bi kendimize ayrı bi topik acalim yakında topluca kovulabiliriz
isme karar verelim acalimbende bu sabahki testi sakladım kaç saat oldu ama bir cacık yok
hahhaaabakma sen bana
topik açma fikrini sevdim
isme karar verelim acalim
testi 4-5saat hatta sabaha saklayanlar var sakla belli olmaz bi anda hamis oluveririsn
olurmu doktor tam 9,5 saat sonra pozitif gördüm ben bence sen anlamıyosuuntamam isim konusunu düşünelim
düşünsene doktora gidiyormuşum diyormuş hamile değilsin nasıl olur teste göre hamileyim diyormuşum
olurmu doktor tam 9,5 saat sonra pozitif gördüm ben bence sen anlamıyosuun
yakında öyle olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?