hahahah:dhahaha bu taş banaydı
evett alışverişin alasını yaparızz
geçmiş olsun canım benim goşheldin sende bundan sonra karıştırmıycam
gördüm gec cıkması olmadı sadece neyse beklicez cumaya kadar artık yapcak bsey yoksen silik çizgiyi gördüysen tamamdır. silikleri fotoda görmek zor ama ben gördüm sanki bi daha baktım böyle uçuk pembe gibi bişey varxruyax
tüh ya neyse ins hamile cıkarız da artık gün sayarız birlikte ozaman:9Hiiii anladim canim benim buluşmam zor zaten ben eskisehirden katiliyorumm :))) evet dun katilamadim kayinvalidem rahatsizlanmisti
Şöyle bişey var ama hiçbişey olmasa geçte olsa çizgi mizgi çıkmıyor. Şekil 1 A örnek "ben"gördüm gec cıkması olmadı sadece neyse beklicez cumaya kadar artık yapcak bsey yok
gördüm gec cıkması olmadı sadece neyse beklicez cumaya kadar artık yapcak bsey yok
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiŞöyle bişey var ama hiçbişey olmasa geçte olsa çizgi mizgi çıkmıyor. Şekil 1 A örnek "ben"
cuma tekarliym testi ozaman ama bence bu ucundan gösteriyorum ama vermem msjydi benimkiŞöyle bişey var ama hiçbişey olmasa geçte olsa çizgi mizgi çıkmıyor. Şekil 1 A örnek "ben"
vurur yüze ifadesi belli olmaz o işler bitanesibenim artık hamileymişim hissim kaybolduu kesin yok bende ama sende umut var
amiiiiinnnyerim seniiiiiiiiiiiiiiiiii
sende çıkacak o çizgi tarih veriyorum 26 kasım
seninki nazlanıyor şekerimcuma tekarliym testi ozaman ama bence bu ucundan gösteriyorum ama vermem msjydi benimki
Cok saol canim esimin destegiyle atlattim. Amin canim insallah ayni seyi yasamadan normal bi gebelik olur bu kezhoşgeldin kuzum geçmiş olsun
çabuk atlatmıoşsın maşallah
rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tez vakitte
yok yeaa bende hisedemiorum ilk 10 dk önemli testt de öyl muhtemelen idrar o kırmızı yere kadar geldi o da pembeleştibenim artık hamileymişim hissim kaybolduu kesin yok bende ama sende umut var
baslatmasin onun nazınavurur yüze ifadesi belli olmaz o işler bitanesi
amiiiiinnn
seninki nazlanıyor şekerim
vurur yüze ifadesi belli olmaz o işler bitanesi
amiiiiinnn
seninki nazlanıyor şekerim
yok yeaa bende hisedemiorum ilk 10 dk önemli testt de öyl muhtemelen idrar o kırmızı yere kadar geldi o da pembeleşti
suan tekrarlamamk icin zor tutuorum zaten kske cmt ye kadar sabredebilsemyarın birdaha yap be ben çatlıcamm
suan tekrarlamamk icin zor tutuorum zaten kske cmt ye kadar sabredebilsem
en zoru beklemek=)ama 2 gun kaldı sabır baska seylere adapte ol
tekrarladım ama sıfır sıfır artık yapmıcam vazgectımbende çok sabırsızım ondan dün sadece 2 tane test aldımyoksa dayanamaz yine yaparsım hamile olmadığımı düşünüyorum şuan mesela ama ya varsa diye haha
bunu başarabildiğimiz an hamileyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?