Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

esim aradi cmt anemlere gidelim diye olamaz ya ben hamileysem dedim aldigin testleri gördüm hepsni kullanmiyosun dmi dedi yok canm bitane yaptm tek dedm

hahahahhhahaha kahkaha attım resmen hepsini kullanmıyorsun dimi annenlere niye gidemiyorsunuz hamileysen

yok cizgi filan cikarsa testte hastaneye gidp kan veririm diye düsünsene o heycanla kayinvalidemi cekicem

hahahaha ne fenayızz dimi demin diyoruz ki umudum yok bu ay olmadı hahahaha ama içten içe bir umut bu nasıl bir umut olomm bende aynı durumdayımmmmmm çıkarıp çıkarıp teste bakıyroum bakması sorun değilde her seferinde elimi yıkamak poffff

yok cizgi filan cikarsa testte hastaneye gidp kan veririm diye düsünsene o heycanla kayinvalidemi cekicem
Öldüm gülmekten yaw
Ben topice isim buldum "Tek çizgi görse bile geyik muhabbetini bırakmayan hamiş adayları"

Anammmm kizlar siz netmissiniz biraktigimda 50 safya falandi suan 125 sayfa olmus. Sayfamin gelisme ve buyumesinde emegi gecen herkese tişikkiiiirr ederimmmm. Cansiniz sizzz.

Eee neler oldu ben yokken. Ben neredeydim onuda aciklayim cok yogun calisiyorum isten ciktim esimin dogum gunuydu eve git surpriz hazirla esinle bas basa aksamla ( anladiniz siz ) anca suan öğle tatilimde bakabildim size kuzucuklarr.

Sen sayfayı bırak biz burda kafayı yiyelim gizliden gizliye çalışma yap oldu mu şimdi

ay sorma ya bırakıyorum elimi yikayip yine basina geciyorum belki belirginlesmistir diye kafayi cizdik bence bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…