esim aradi cmt anemlere gidelim diye olamaz ya ben hamileysem dedimhhahahahah ne demek hamile değilim bak bak iyi bak kıyıya köşeye kaçmıştır kesin
esim aradi cmt anemlere gidelim diye olamaz ya ben hamileysem dedimaldigin testleri gördüm hepsni kullanmiyosun dmi dedi yok canm bitane yaptm tek dedm
yok cizgi filan cikarsa testte hastaneye gidp kan veririm diyehahahahhhahahakahkaha attım resmen hepsini kullanmıyorsun dimi annenlere niye gidemiyorsunuz hamileysen
yok cizgi filan cikarsa testte hastaneye gidp kan veririm diyedüsünsene o heycanla kayinvalidemi cekicem
yok cizgi filan cikarsa testte hastaneye gidp kan veririm diyedüsünsene o heycanla kayinvalidemi cekicem
Öldüm gülmekten yawhahahaha ne fenayızz dimi demin diyoruz kiumudum yok bu ay olmadı hahahaha ama içten içe bir umut bu nasıl bir umut olomm bende aynı durumdayımmmmmm çıkarıp çıkarıp teste bakıyroum bakması sorun değilde her seferinde elimi yıkamak poffff
Öldüm gülmekten yaw
Ben topice isim buldum "Tek çizgi görse bile geyik muhabbetini bırakmayan hamiş adayları"
Sen sayfayı bırak biz burda kafayı yiyelim gizliden gizliye çalışma yap oldu mu şimdiAnammmm kizlar siz netmissiniz biraktigimda 50 safya falandi suan 125 sayfa olmus. Sayfamin gelisme ve buyumesinde emegi gecen herkese tişikkiiiirr ederimmmm. Cansiniz sizzz.
Eee neler oldu ben yokken. Ben neredeydim onuda aciklayim cok yogun calisiyorum isten ciktim esimin dogum gunuydu eve git surpriz hazirla esinle bas basa aksamla ( anladiniz siz) anca suan öğle tatilimde bakabildim size kuzucuklarr.
Ahahahahahahahaamannn hamile değilsek nolllmuşşş uğraşıyoruzzz işte olsun bencede
Hamilelik belirtilerinde var sık idrara çıkmaKizlar cok sik idrara cikiyorum bu bi belirtimidir
Kizlar cok sik idrara cikiyorum bu bi belirtimidir
Sorma canimcim ama o aksama o yarasirdiSen sayfayı bırak biz burda kafayı yiyelim gizliden gizliye çalışma yap oldu mu şimdi
Ay yeminle boyle icimden bisey akti bunu okuyuncaevettt
eşine doğum günü hediyesi geliyor
çoğumuz çalışıyoruz. Ben Veteriner Hekimim devletteyim.Sorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
Bisey soracam kizlar hepiniz ev hanimi misiniz ?bi calisan ben miyim
çalışıyoruz canım=(Sorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
bEnim teste bi baksana canim adetime 3 gun var bugun sabah yaptimAy yeminle boyle icimden bisey akti bunu okuyuncakiz agzin bal yesin emi
iyimis ama okadr uzun isim sigmayabilirÖldüm gülmekten yaw
Ben topice isim buldum "Tek çizgi görse bile geyik muhabbetini bırakmayan hamiş adayları"
ay sorma ya bırakıyorum elimi yikayip yine basina geciyorum belki belirginlesmistir diye kafayi cizdik bence bugunhahahaha ne fenayızz dimi demin diyoruz kiumudum yok bu ay olmadı hahahaha ama içten içe bir umut bu nasıl bir umut olomm bende aynı durumdayımmmmmm çıkarıp çıkarıp teste bakıyroum bakması sorun değilde her seferinde elimi yıkamak poffff
bende calisiyorum canım işteyim suan fekat yakında kovulabilirim buraya fena sardıkSorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?