az kaldıburhan gibi basla sarkiya afra tafra afra tafra amaan
evet
gazı 2.cizgi sananlar topigi
yakında o durumda gelicez
burhan gibi basla sarkiya afra tafra afra tafra amaan
Sorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
Bisey soracam kizlar hepiniz ev hanimi misiniz ?bi calisan ben miyim
Ay yeminle boyle icimden bisey akti bunu okuyuncakiz agzin bal yesin emi
valla biriniz veternier olası hayvanlarımıza bakar biriniz ic mimar cocuklara bakar benden bi cacik olmadı size üzgünümhem ev hanımı hem çalışanhemde haftanın 6 günü bide bu duruma çocuk istiyom ben yaa
özel bi şirkette mutfak banyo iç mimari çizimler yapıyorum kızlar, teknik ressammım
bebişlerinizin oda çizimleri benden
yiyim yiyim tabi enerji lazım bu ara
kız sorma gecen adetlerimde biliyorım oysaki adet olucam kahve bi akıntı geldi aha dedim yerlesiyoo ohh ohhhahahaahahben bir ara kendimi öyle çok dinledim ki birde yerleşme kanaması görürüm umuduyla sürekli kendimi dikizliyordum ya
kız sorma gecen adetlerimde biliyorım oysaki adet olucam kahve bi akıntı geldi aha dedim yerlesiyoo ohh ohh
sonra acık pembe kanama heralde zor yerlesiyo yavrumsonra kırmızılar hayr olamaz bunda bi yanlıslık var belki yarın gelmez umudu
senin için bir kere daha bakıyımmama hepsi senin için
canım bizim gidişat iyi degilben adet oldum geçen ay sürekli inceliyorum bir başka bu diyorummacaba hamileyimde üstünemi görüyorum birsürü şey okudum üstüne görmeyle ilgili ilk testimide bu ay acaba üstüne görmüşümmüdür diye yaptım neyin kafasını yaşıyorumm korkuyorumm
Bende iyiyim çok şükürmerhaba canım iyiyim çok sağol sen
valla biriniz veternier olası hayvanlarımıza bakar biriniz ic mimar cocuklara bakar benden bi cacik olmadı size üzgünüm
varmı biseyler
canım bizim gidişat iyi degilsana söliyim
bende size ev yapayım hanımlar olurmu tam ekip olduk
kiz yemek demiyor ev yapiyim diyo dimi?bugün ne yemek var
kiz yemek demiyor ev yapiyim diyo dimi?dogrumu anladm
benden size ozaman otobus yaparım artık
aşeriyorsunnnn senamannn bak burda bir hamilelik belirtisi görüyor musunnyemek hayalleri kuruyorumm
karar verdm sabah 6 da kalkıyorum testi ozaman yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?