Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Sorma canimcim ama o aksama o yarasirdi topic size minnattar

Bisey soracam kizlar hepiniz ev hanimi misiniz ? bi calisan ben miyim

hem ev hanımı hem çalışan hemde haftanın 6 günü bide bu duruma çocuk istiyom ben yaa

özel bi şirkette mutfak banyo iç mimari çizimler yapıyorum kızlar, teknik ressammım
bebişlerinizin oda çizimleri benden

Ay yeminle boyle icimden bisey akti bunu okuyunca kiz agzin bal yesin emi

yiyim yiyim tabi enerji lazım bu ara

valla biriniz veternier olası hayvanlarımıza bakar biriniz ic mimar cocuklara bakar benden bi cacik olmadı size üzgünüm

hahahaahah ben bir ara kendimi öyle çok dinledim ki birde yerleşme kanaması görürüm umuduyla sürekli kendimi dikizliyordum ya

kız sorma gecen adetlerimde biliyorım oysaki adet olucam kahve bi akıntı geldi aha dedim yerlesiyoo ohh ohh
sonra acık pembe kanama heralde zor yerlesiyo yavrum sonra kırmızılar hayr olamaz bunda bi yanlıslık var belki yarın gelmez umudu

ben adet oldum geçen ay sürekli inceliyorum bir başka bu diyorumm acaba hamileyimde üstünemi görüyorum birsürü şey okudum üstüne görmeyle ilgili ilk testimide bu ay acaba üstüne görmüşümmüdür diye yaptım neyin kafasını yaşıyorumm korkuyorumm

canım bizim gidişat iyi degil sana söliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…