- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Sorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
Bisey soracam kizlar hepiniz ev hanimi misiniz ?bi calisan ben miyim
Müfettiş karşı masamda evrak inceliyor ben burdayımbende calisiyorum canım işteyim suan fekat yakında kovulabilirim buraya fena sardık
çoğumuz çalışıyoruz. Ben Veteriner Hekimim devletteyim.
testlerin negatifligi bizlerde yan etki yaptıyok canım maalesef bende çalışan tarafındayım. bu arada hakikaten hanımlar neler yazmışsınız böyle oku oku bitmedi. ne iyisiniz gır gır şamata maşallah
hahaha benimde müdür dolaniyor etrafda bu ara bana fazla takıktı uyarılarımı almıstımMüfettiş karşı masamda evrak inceliyor ben burdayımAnlasa soruşturma açar valla Ama yırtarım belki "müfettiş bey biz hamiş olmak için uğraşıyoruz da ondan yani kem küm" desem
Bişey derse testlerini göster gözüne sok "bak ben bunun için uğraşıyorum haberin var mı "dehahaha benimde müdür dolaniyor etrafda bu ara bana fazla takıktı uyarılarımı almıstım
kız ozaman beni direk kovar adam bana yıllık izin bile vermiyo seni yedeklicek eleman yok diye bu sene 2 gün izin kullandımBişey derse testlerini göster gözüne sok "bak ben bunun için uğraşıyorum haberin var mı "de
Sen sayfayı bırak biz burda kafayı yiyelim gizliden gizliye çalışma yap oldu mu şimdi
Sorma canimcim ama o aksama o yarasirditopic size minnattar
Bisey soracam kizlar hepiniz ev hanimi misiniz ?bi calisan ben miyim
eneeeem o zaman işine bak senkız ozaman beni direk kovar adam bana yıllık izin bile vermiyo seni yedeklicek eleman yok diye bu sene 2 gün izin kullandım
ay sorma ya bırakıyorum elimi yikayip yine basina geciyorum belki belirginlesmistir diye kafayi cizdik bence bugun
eneeeem o zaman işine bak sen
baksana canım yine belki vardırhahahaaynen ya birde öyle birşey ki kuzum biliyorum tek çizgi ama bir umut diyorum ki çıkmıştır belki
Müfettiş karşı masamda evrak inceliyor ben burdayımAnlasa soruşturma açar valla Ama yırtarım belki "müfettiş bey biz hamiş olmak için uğraşıyoruz da ondan yani kem küm" desem
baksana canım yine belki vardır
Sabahtan beri 1 kere güldüğünü görmedim adamın ya. Mimik falan da yok botoxlumudur nedir anlamadımdikkat et beybisiii yaa kadın olsa kanına girerdin belki ama
Sabahtan beri 1 kere güldüğünü görmedim adamın ya. Mimik falan da yok botoxlumudur nedir anlamadım
evetxruyax canım topik ismi buldum bakınız "amannn hamile değilsek nolllmuşşş uğraşıyoruzzz işte"
burhan gibi basla sarkiya afra tafra afra tafra amaanSabahtan beri 1 kere güldüğünü görmedim adamın ya. Mimik falan da yok botoxlumudur nedir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?