Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Kizlar merhaba , kasim 1 adet oldum 3.gün doktora gittim artık tedaviye baslamak istedigimi soyledim folikasitle klomen verdi bu sali tekrar gidicem bakicak, gerek gorurse catlatma ignesi verecek, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz

Kizlar merhaba , kasim 1 adet oldum 3.gün doktora gittim artık tedaviye baslamak istedigimi soyledim folikasitle klomen verdi bu sali tekrar gidicem bakicak, gerek gorurse catlatma ignesi verecek, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz
inşallah kuzum hepimiz tez elden hamiş oluruz

teşekkür ederim kuzum allah razı olsun kuzum cidden öyle söz vermesem olurduda şimdi bintane laf eder ne kadar iyi tanıdın ayşegül sen beni yaa

sen zaten uzaktasın kuzum
şimdiden başla sen söylemeye
sonra katıl aramıza olur mu
benim koca da kıskanç aşırı o yüzden anlayabiliyorum
görse şimdi ne oluyor der

sen zaten uzaktasın kuzum
şimdiden başla sen söylemeye
sonra katıl aramıza olur mu
benim koca da kıskanç aşırı o yüzden anlayabiliyorum
görse şimdi ne oluyor der
aynen öyle ama ben söyledim daha doğrusu geçen işyerime baskın yaptı sizle knşyrdum anlattım ohhh kendine arkdş bulmuşsun dedi bişey demedi ama şartları sıraladı

aynen öyle ama ben söyledim daha doğrusu geçen işyerime baskın yaptı sizle knşyrdum anlattım ohhh kendine arkdş bulmuşsun dedi bişey demedi ama şartları sıraladı

söle germesin insanı bebiş yapmak istiyoz şunun şurasında
gerilince olmuyor sonra
ay kız iyiki gelmedein bunlar çok geveze
simarik83 S smnmrn xruyax
telefonum kafayı yedi

söle germesin insanı bebiş yapmak istiyoz şunun şurasında
gerilince olmuyor sonra
ay kız iyiki gelmedein bunlar çok geveze
simarik83 S smnmrn xruyax
telefonum kafayı yedi
vay maşşalllh tyakında şikayet yağcak tlf hatlarından ve netten arkdş ya biz yetişemiyoz ama buaraya yazın akşam tlf knş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…