inşallah kuzum hepimiz tez elden hamiş oluruzKizlar merhaba , kasim 1 adet oldum 3.gün doktora gittim artık tedaviye baslamak istedigimi soyledim folikasitle klomen verdi bu sali tekrar gidicem bakicak, gerek gorurse catlatma ignesi verecek, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz
işteyimm kuzumKızlar çalışıyormusunuz evdemisiniz?
Kolay gelin tatlım bende isteğimişteyimm kuzum
teşekkür ederim kuzum allah razı olsun kuzum cidden öyle söz vermesem olurduda şimdi bintane laf eder ne kadar iyi tanıdın ayşegül sen beni yaa
aynen öyle ama ben söyledim daha doğrusu geçen işyerime baskın yaptı sizle knşyrdum anlattım ohhh kendine arkdş bulmuşsun dedi bişey demedi ama şartları sıraladısen zaten uzaktasın kuzum
şimdiden başla sen söylemeye
sonra katıl aramıza olur mu
benim koca da kıskanç aşırı o yüzden anlayabiliyorum
görse şimdi ne oluyor der
sanada kolay gelsin hayırlı işler, ne işle uğraşıyorsunKolay gelin tatlım bende isteğim
İşyeri hemsiresiyim canımsanada kolay gelsin hayırlı işler, ne işle uğraşıyorsun
çok güzel rabbim kolaylık versin zor işİşyeri hemsiresiyim canım
kzlar napiyosunuz varmı gelen giden gecen:)
aynen öyle ama ben söyledim daha doğrusu geçen işyerime baskın yaptı sizle knşyrdum anlattım ohhh kendine arkdş bulmuşsun dedi bişey demedi ama şartları sıraladı
Evet zor canim saolçok güzel rabbim kolaylık versin zor iş
vay maşşalllh tyakında şikayet yağcak tlf hatlarından ve netten arkdş ya biz yetişemiyoz ama buaraya yazın akşam tlf knş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şişt korkutmayın arkadaşımı heeeeeeeeeeeeeeeeebizde dedik bu kız korktu kacti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?