Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

gel gel kimmimmm gelemez sanırım eşi izin vermeyebilir oyüzden teklif etmedim

Günaydin kizlar, dün gece aglamaktan uyuyamadim. 3 gündür herseye agliyorum, fazla kafaya takip duygusala bagladim galiba..
Okudum tüm yazilanlari hala bir hamile haberimiz yokmu

Günaydin kizlar, dün gece aglamaktan uyuyamadim. 3 gündür herseye agliyorum, fazla kafaya takip duygusala bagladim galiba..
Okudum tüm yazilanlari hala bir hamile haberimiz yokmu

duygusallıkta hamilelik belirtisi
test yapana kadar bütün belirtileri yaşıyosun harbi
hayır testte çıkmazsa kesin bir hata var bak ona göre

duygusallıkta hamilelik belirtisi
test yapana kadar bütün belirtileri yaşıyosun harbi
hayır testte çıkmazsa kesin bir hata var bak ona göre

Evet ciddi anlamda belirtiler yasiyorum Forever07 yoksa eger çok şaşıracam çünkü ben öyle her ay belirti yaşamam. Adetten bir gün önce leke gelir, 2-3 gün önce gögüslerim şişer ve olurum..
Resmen ayaklarıma gramplar giriyor, belim kopacak sanki ve dün geceden beri bişey farkettim ki meme ucumda büyüme olmuş, uçları pek yoktur normalde bende..
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın hiçbirimizin

yok kuzum ben 7 kasımda

takvimim uygulaması hatırlatma geçti bana batına 2 gün var ona göre hazırlığını yap diyor o bile umudu kesmiş ya

takvimim uygulaması hatırlatma geçti bana batına 2 gün var ona göre hazırlığını yap diyor o bile umudu kesmiş ya
yok kuzum devam az kaldı farkındayım siz oldukca valla unutmuyorum hatta size bol bol dua ediyom stre mitres kalmıyor sayebiz çokk seviyorum ya ben sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…