Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Kızlar adet ime 9 gün var dunden beri bacaklarimda sanci gogus buyume ve hassasiyet ki adetimden 3 gun once olurdu sadece ve gaz sancim var bugunde kafami koysam direk uyurum oyle uykum geliyo ki ben gunduz hayatta uyumam ve adet zamanı olduğu gibi belirtiler agriyo bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ve 5 aydır bebek için deniyoruz

olabilir canım erken gebelik testi yapsana bide şüpheler artarsa istersen bi kan testi yaptır

ay ben size ne anlatcaktım ya yeni aklıma geldi dün çiğ köfte alıyodum orda üzeri böyle şüprizli hani çok önceden vardı çokomel şu eti puf gibi ondan vardı alabilirmiyim diye direndim bitane gözlerimi kapayıp dilek tutup çektim anam oda ne üsünde leylek ağzında bebek vardı büyük bir zevk duyarak yedim ve o jelatini sakladımmmmmm yaaa acaba işaretmi

aynıların bende yaşadım adetimi 10 gün kala falan ama şuan bat 2 3 test yaptım hepsi negatif psikolojikde olaiblir ama inşallah hamişsindirrr :)

bugün biride bana erkek çocuğun olacak dedi bende ne alaka hamile bile değilim dedim

İlişkiden iki gün sonra başlayan pembe lekelerim var, akıntım çok açık pembe geliyor. Eger bebek yoksa ve adet bittikten sonra geçmezse doktora giderim artık.. Kafamı bozan tek şey bu, böyle birşey yaşayan varmı aranızda ?

yumurtlama döneminde olabilirmiş bu

olabilir canım erken gebelik testi yapsana bide şüpheler artarsa istersen bi kan testi yaptır
Canım ya kan tahlili vermeye gidemiyorum çalıştığım için izin alamam çok zor hatta imkansız despot bi patronum var erken gebelik testi için erken olmazmi daha 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…