- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
olabilir canım erken gebelik testi yapsana bide şüpheler artarsa istersen bi kan testi yaptırKızlar adet ime 9 gün var dunden beri bacaklarimda sanci gogus buyume ve hassasiyet ki adetimden 3 gun once olurdu sadece ve gaz sancim var bugunde kafami koysam direk uyurum oyle uykum geliyo ki ben gunduz hayatta uyumam ve adet zamanı olduğu gibi belirtiler agriyo bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ve 5 aydır bebek için deniyoruz
Kızlar adet ime 9 gün var dunden beri bacaklarimda sanci gogus buyume ve hassasiyet ki adetimden 3 gun once olurdu sadece ve gaz sancim var bugunde kafami koysam direk uyurum oyle uykum geliyo ki ben gunduz hayatta uyumam ve adet zamanı olduğu gibi belirtiler agriyo bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ve 5 aydır bebek için deniyoruz
belki diyen kişinin kalp gözü açıktır kuzumbugün biride bana erkek çocuğun olacak dedi bende ne alaka hamile bile değilim dedim
benim bugun bat ama agrıdan baska hıcbırsey yokbugün bat ı olan varmı peki yada belirtileri sıklaşan
inşallah
hadi inşallah bebek vardırbenim bugun bat ama agrıdan baska hıcbırsey yok
İnşallah canım benimbelki diyen kişinin kalp gözü açıktır kuzum
İnşallah hepimizin umutları gerçek olur
yumurtlama döneminde olabilirmiş buİlişkiden iki gün sonra başlayan pembe lekelerim var, akıntım çok açık pembe geliyor. Eger bebek yoksa ve adet bittikten sonra geçmezse doktora giderim artık.. Kafamı bozan tek şey bu, böyle birşey yaşayan varmı aranızda ?
İlişkiden iki gün sonra başladı ve devam ediyor. Yumurtlama dönemim geçti ve bende hiç olmaz o dönemde zaten. Ayın 10 undada birdahaki adet tarihimyumurtlama döneminde olabilirmiş bu
Valla kuzum bilemiyorum ki başka bişey doktora bi git ozamanİlişkiden iki gün sonra başladı ve devam ediyor. Yumurtlama dönemim geçti ve bende hiç olmaz o dönemde zaten. Ayın 10 undada birdahaki adet tarihim
Canım ya kan tahlili vermeye gidemiyorum çalıştığım için izin alamam çok zor hatta imkansız despot bi patronum var erken gebelik testi için erken olmazmi daha 9 gün varolabilir canım erken gebelik testi yapsana bide şüpheler artarsa istersen bi kan testi yaptır
Eger gebelik yoksa, adet bittikten sonrada geçmezse gidecem canim. Tşk ederimValla kuzum bilemiyorum ki başka bişey doktora bi git ozaman
valla kızlar burda knşrken okudum prodüktör varmış onda hemen çıkıyormuşEger gebelik yoksa, adet bittikten sonrada geçmezse gidecem canim. Tşk ederim
Hemen çıkan neymiş canım gebelik mi?valla kızlar burda knşrken okudum prodüktör varmış onda hemen çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?