Allah razi olsun cnm kadinlar kulubu kocaman bi aile tanimadigim insanlarin bana dua etmesi ve gercekten yaninda olmasi cok guzel duygulandim ins bebisim benledirrabbim tez elden hamiş bıraksın hayırlı ise tutsun kuzum rabbim gönlüne göre verir inşallah
CANIM SEN NEDEN KAYBETTIN BEBEKLERINI SEBEBI VARMI PEKIcanım ben bir boş gebelik birde kalp durması sonucunda 2 kürtaj oldum 2. kürtajımı olalı 3 ay oldu ilk bir ay ilişki yasak zaten geçen ay boş geçtim ama bu ay tuttu şükür ben çabuk hamile kalıyorum ama geçem 2 hamileliğimde hemen olmuştu ilk seferde ama sorunluydu işte bakalım bu nasıl olcak
canım ısallah hersey ıstedgıgın gıbı olurslm kızlar bugün dr. tlf knuştum evde test yap durumu hemen bildir ona göre çıkıp gel dedi olsun yada olmasın nolur dua edin var olsun şuan işteyim arkdşm bana gebelik testi getircek iş yerime saat 2 gibi dua edin olurmu şuan çok heyecanlıyım
canım benimde adet olucak gibi ağrılarım erken başlamıştı ama hamileyim inşallah sende öylesindir :)Kızlar adet olcakmisim gibi Karnım agriyo ama adetime 2 gün var ve günü hiç saşmaz ilk defa boyle oldum benim gibi olan varmı acaba
Test sonucunu bekliyoruz meraklaslm kızlar bugün dr. tlf knuştum evde test yap durumu hemen bildir ona göre çıkıp gel dedi olsun yada olmasın nolur dua edin var olsun şuan işteyim arkdşm bana gebelik testi getircek iş yerime saat 2 gibi dua edin olurmu şuan çok heyecanlıyım
canım benimde adet olucak gibi ağrılarım erken başlamıştı ama hamileyim inşallah sende öylesindir :)
Ağzından bal damliyor resmen canimcim inşallah bende alırım güzel haberi mi iki gündür ara ara ağrım var zaten bir haftadır da göğüs şişkinliği ve hassasiyetim inşallah bu ay olur baska ne belirtiler vardi sende canimRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebeğini canimcim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin insallah
Ağzından bal damliyor resmen canimcim inşallah bende alırım güzel haberi mi iki gündür ara ara ağrım var zaten bir haftadır da göğüs şişkinliği ve hassasiyetim inşallah bu ay olur baska ne belirtiler vardi sende canimcanım benimde adet olucak gibi ağrılarım erken başlamıştı ama hamileyim inşallah sende öylesindir :)
kimmimmm hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum hadi inşallah
Ağzından bal damliyor resmen canimcim inşallah bende alırım güzel haberi mi iki gündür ara ara ağrım var zaten bir haftadır da göğüs şişkinliği ve hassasiyetim inşallah bu ay olur baska ne belirtiler vardi sende canimRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebeğini canimcim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin insallah
Benim de iki gündür akintim var aynı yumurtlama Zamanında ki gibi ilk sarı renkli gibiydi şimdi şeffaf oldu ay inşallah hamileyimdir 5 aydır deniyoruz eşim çok üzülüyo acaba bizde bir sorun mu var deyip duruyo hatta eğer olmazsa doktora gidelim dedi inşallah güzel haberi verebilirim esimeoyy Allah razı olsun kuzum benim inşallah meleğin merhaba der sana :) dualarımdasın beyaz akıntım vardı kuzum benim çok gaz problemim hamile olduğumu dair hisde vardı bata 2 3 gün kalada kasıkda iğne batması gibi bir his oluyordu ara ara saniyelik halada devam ediyor :)
Benim de iki gündür akintim var aynı yumurtlama Zamanında ki gibi ilk sarı renkli gibiydi şimdi şeffaf oldu ay inşallah hamileyimdir 5 aydır deniyoruz eşim çok üzülüyo acaba bizde bir sorun mu var deyip duruyo hatta eğer olmazsa doktora gidelim dedi inşallah güzel haberi verebilirim esime
gelmedi mi daha test?bende test sonucumu 4 gözle bekliyorum ardşı aradım daha çıkmamış yola ben şantiyede muhasebeci olduğum için yamur duasına çıksam merkeze yağar buraya tık düşmez okadar ayrı bir dünya bilmiyorum işte biri getirsin diye bekliyorum
yok valla gelmedi harrana su geldi benim test gelmedigelmedi mi daha test?
İlginç yanegatif çıktı kızlar çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?