Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Bebiş haberlerini duyunca cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canlar. Benim bat 10 kasimdi ve sanki adet oldum ama sayilan butun belirtileri yasamistim halbuki hayirli zamanda inşallah

CANIM SEN NEDEN KAYBETTIN BEBEKLERINI SEBEBI VARMI PEKI

slm kızlar bugün dr. tlf knuştum evde test yap durumu hemen bildir ona göre çıkıp gel dedi olsun yada olmasın nolur dua edin var olsun şuan işteyim arkdşm bana gebelik testi getircek iş yerime saat 2 gibi dua edin olurmu şuan çok heyecanlıyım

canım ısallah hersey ıstedgıgın gıbı olur

Kızlar adet olcakmisim gibi Karnım agriyo ama adetime 2 gün var ve günü hiç saşmaz ilk defa boyle oldum benim gibi olan varmı acaba

Kızlar adet olcakmisim gibi Karnım agriyo ama adetime 2 gün var ve günü hiç saşmaz ilk defa boyle oldum benim gibi olan varmı acaba
canım benimde adet olucak gibi ağrılarım erken başlamıştı ama hamileyim inşallah sende öylesindir :)

kimmimmm hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum hadi inşallah

Test sonucunu bekliyoruz merakla

canım benimde adet olucak gibi ağrılarım erken başlamıştı ama hamileyim inşallah sende öylesindir :)

kimmimmm hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum hadi inşallah
Ağzından bal damliyor resmen canimcim inşallah bende alırım güzel haberi mi iki gündür ara ara ağrım var zaten bir haftadır da göğüs şişkinliği ve hassasiyetim inşallah bu ay olur baska ne belirtiler vardi sende canimRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebeğini canimcim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin insallah

oyy Allah razı olsun kuzum benim inşallah meleğin merhaba der sana :) dualarımdasın beyaz akıntım vardı kuzum benim çok gaz problemim hamile olduğumu dair hisde vardı bata 2 3 gün kalada kasıkda iğne batması gibi bir his oluyordu ara ara saniyelik halada devam ediyor :)

Benim de iki gündür akintim var aynı yumurtlama Zamanında ki gibi ilk sarı renkli gibiydi şimdi şeffaf oldu ay inşallah hamileyimdir 5 aydır deniyoruz eşim çok üzülüyo acaba bizde bir sorun mu var deyip duruyo hatta eğer olmazsa doktora gidelim dedi inşallah güzel haberi verebilirim esime

inşallah canım benim :) :) hakkınızda hayırlsıı ama Rabbim nasip etsin herkese

bende test sonucumu 4 gözle bekliyorum ardşı aradım daha çıkmamış yola ben şantiyede muhasebeci olduğum için yamur duasına çıksam merkeze yağar buraya tık düşmez okadar ayrı bir dünya bilmiyorum işte biri getirsin diye bekliyorum

gelmedi mi daha test?

günaydınn herkese arkadaşlar. ben artık takmıyorum olur olmaz doktora gitmeyide bıraktım bi iki ay kafamı dinleyeyim dedim. ama sizden böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum. hepinize kolay gelsin iyi günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…