Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

hafif kanma oldu mu?

yok canım kanamam olmadı olduysada ben hiç farketmedim ama sürekli kontrol ettim pedde vardı birşey yoktu yani :) ama bel ağrım hala var şüpheli ilişkimin üstünden 17 gün geçti 4+2 gebe gözüküyorum şuan bir sorun yoksa Allah büyük inşallah bir sorun yoktur

Amin canım inşallah hamşissindir.hayırlısı kaç aydır çalışıyorsunuz.

Kizlar bugun adetimin 10.günü klomen kullanmistim bugun gittim doktora catlatma ignesi verdi sadece solda bi yumurta büyümüş igneyi oldum, carsamba ve persembe akşamı iliskiye girmemizi soyledi, normalde 36 saat sonra demiyomu doktorlar ?

Amin canım inşallah hamşissindir.hayırlısı kaç aydır çalışıyorsunuz.

canım ben bir boş gebelik birde kalp durması sonucunda 2 kürtaj oldum 2. kürtajımı olalı 3 ay oldu ilk bir ay ilişki yasak zaten geçen ay boş geçtim ama bu ay tuttu şükür ben çabuk hamile kalıyorum ama geçem 2 hamileliğimde hemen olmuştu ilk seferde ama sorunluydu işte bakalım bu nasıl olcak

ya benimde bel ve kasık ağrım çok fazla hele bugün bittim çok koşturdum dedim ya,göğüste ağrım var hala sızı ama kasıklaımdada arada batma oluyor kendime dinlemeyim diyorum şu perşembeye kadar bekleyim gidip kan testi yaptırcam eğer reglim o güne kadar gelmezse

canım çok bir bilgim yok bu konuda ama inşallah hakkınızda hayırlısıyla güzel haberler alırsınız :)

bekleyebiliyorsan bekle canım benim çünkü ben yaptırdım bir betadeğeri var biliyorum hamileyim ama mecbur yine beklemedeyim 7. haftaya kadar kalp atışı yok şimdi gitsem kese yok küçük folik asit kullanıyorsan bekle korkuyorsun zaten hayırlısı olsun

ümmüsübyan mı ne diyorsun herhalde yanlış olsada bu konuyu duymuştum kuzum ama ne kadar doğru bilemiyorum
bende bilmiyorum ama bizim ailede kendisini çok duydum annemden dolayı hatta ablamda dahil bizimkiler benden korkuyor onun için ayet falan yazdılar ya okuma diye sildim hatta umarım okuyup tedirgin olmaz dedim okuşşsun umarım seni tedirgin etmedim

yok canım benim ben ikinci kürtajımı olduğumda çok kişiden duydum baya bir araştırdım kimi yok diyor kimi var bende Allaha emanet ettim olcağı varsa olur ne biliyim kafama takmıyorum şuan

yok canım benim ben ikinci kürtajımı olduğumda çok kişiden duydum baya bir araştırdım kimi yok diyor kimi var bende Allaha emanet ettim olcağı varsa olur ne biliyim kafama takmıyorum şuan
takma takma sakın bu yaşıcak bizde burdan her ay atakip edip senden doğum resimlerini görcez

inşallah kuzum çok teşekkür ederim bir an duygulandım ya

Allah büyük canım benim umudunu yitirme birgün musa peygambere bir çift çocuklarının ne zaman olacağını sormuş oda Allah C.C. konuşmuş rabbimde onların çocukları hiç olcayacak demiş musa peygamberde söylemiş aradan seneler geçmiş musa peygamber bu çifti kucaklarında çocukla görünce kimin çocugu diye sormuş onlarda bizim demiş oda tekrar Allah C.C. sormuş çocukları olmayacaktı demiştiniz diye bunun üzerine rabbim demişki hiç olma ihtimali olmadığını bildikleri halde benden ümidini kesmeyip sürekli dua ettiler bende bana bel bağlayan kimseye geri çevirmem demiş ne kadar doğru anlattım bilmiyorum ama ben inanıyorum bu sefer bebeğim iyi sende inan belkide hamilesin :)

S smnmrn ve kimmimmm ben sizi yerim yavvvv ve bebişlerinizi de

benim BAT erken gelmesine rağmen hiç üzgün değilim biliyorum ki bir vakti var, inşallah hayırlı bir vakti ama sizin bebişler beni nasıl mutlu etti hatunlar

teyze oluyoz ve olmaya devam inşallah

gönlü kendi gibi güzel birsürü teyzemiz var maşallah bize :) dualarım tüm anne olmak isteyenler için başta siz :)

[QUOTmnmrn, post: 43472925, member: 326940"]canım çok bir bilgim yok bu konuda ama inşallah hakkınızda hayırlısıyla güzel haberler alırsınız :)[/QUOTE]
Canim insallah rabbim bu ay isteyen herkeese hayirlisiylaa evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…