Teyze olcaaaazzzzz... Bir sürü bebiş geliyooookızlarr benimde bat 7 kasımdı dün kan testi yaptırdım beta 98,51 çıktı 4+2 olmam lazım hesaplamaya göre dua edin bir sıkıntı olmadan gelişip büyüyelim
evet senelerdir ugrasan var ama senin en azından hamile kalabilme potansiyelin var bazıları malesf yıllardır ugrasip bekliyolarÇok da kolay olmuyor öyle..Nasip umarım sizlerin de kucağı dolar.B
ah ah o bebiş yandı zaten üc catlak teyzeyle napcak bilemioooruumTeyze olcaaaazzzzz... Bir sürü bebiş geliyoooo
YOK OLMAYOLUNDA İLERLEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 3. GÜN GELEN GİDEN YOK AMA ÇOK FAZLA BELİMDE AĞRI VE GÖĞÜSLERİMDE SIZLAMA VAR BUGÜN BAYA KOŞMACA GEÇTİ BENİM İÇİN 400 METREYİ 3 DKK YÜRÜMÜŞÜM KENDİMDE ŞAŞTIN ONDAN GALİBA YATA HASLANCAMkimmimmm sendemi hamileydin
Katılıyorum canım sana... düşnmemek lazım öyle günde 3-5 kere test yapmamak lazımevet senelerdir ugrasan var ama senin en azından hamile kalabilme potansiyelin var bazıları malesf yıllardır ugrasip bekliyolar
pskoljni yüksek tutup düşünmemen lazmki kolaylıkla olsun :)
canım ben ilkinde 18 ay bekledim.Her ay bekledim hiç kafama takmayayım dediğim olmadı. NASİPMİŞB 2009 NİSAN DA nasip oldu.evet senelerdir ugrasan var ama senin en azından hamile kalabilme potansiyelin var bazıları malesf yıllardır ugrasip bekliyolar
pskoljni yüksek tutup düşünmemen lazmki kolaylıkla olsun :)
O da bizlere benzeyecek nolcakah ah o bebiş yandı zaten üc catlak teyzeyle napcak bilemioooruum
İllaki insanın aklına takılıyor ya.. Yani en azından regl gününe 1 hafta kala başlıyorsun düşünmeye var mı acaba diye?canım ben ilkinde 18 ay bekledim.Her ay bekledim hiç kafama takmayayım dediğim olmadı. NASİPMİŞB 2009 NİSAN DA nasip oldu.
ÇOK SEVİNDİM KUZUM SEN,N ADINA BİRAZ ÖNCEDE YAZDIM YA BELİRTİLER NEYDİ SANIRIM SENDEMİ 7 KASIMDIN DEMİKatılıyorum canım sana... düşnmemek lazım öyle günde 3-5 kere test yapmamak lazım
test yapmadın mı?YOK OLMAYOLUNDA İLERLEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 3. GÜN GELEN GİDEN YOK AMA ÇOK FAZLA BELİMDE AĞRI VE GÖĞÜSLERİMDE SIZLAMA VAR BUGÜN BAYA KOŞMACA GEÇTİ BENİM İÇİN 400 METREYİ 3 DKK YÜRÜMÜŞÜM KENDİMDE ŞAŞTIN ONDAN GALİBA YATA HASLANCAM
evet bugün bir iki damla gelmesine rağmen acaba busefer üstünemi gördüm diyosunİllaki insanın aklına takılıyor ya.. Yani en azından regl gününe 1 hafta kala başlıyorsun düşünmeye var mı acaba diye?
YOK YAPMADIM KORKUYORUZ DEYİM EŞİMDE BENDEtest yapmadın mı?
test neden yapmadınkiiYOK OLMAYOLUNDA İLERLEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 3. GÜN GELEN GİDEN YOK AMA ÇOK FAZLA BELİMDE AĞRI VE GÖĞÜSLERİMDE SIZLAMA VAR BUGÜN BAYA KOŞMACA GEÇTİ BENİM İÇİN 400 METREYİ 3 DKK YÜRÜMÜŞÜM KENDİMDE ŞAŞTIN ONDAN GALİBA YATA HASLANCAM
hafif kanma oldu mu?benim adete 10 gün kala kendimi çok dinlediğimden sanırım birçok belirtim vardı beyaz parçalı akıntı, abartılı derecede çok gaz, hamile olduğuna dair bir his, bel kasık ağrısı hafif hafif, birde rüya gördüm fazlasıyla gebeliğe yorumlanan rüyalar, sonra dedim belirtilen psikolojik mi acaba adete 4 5 gün kala testlere başladım hiçbirşey çıkmadı ama umut vardı hala kasıklarımdada batma hissi saniyelik devam ediyor bu arada bat geldi bacak ağrısı adet olucakmış gibi ağrılarım oldu biraz ara ara olmayınca dün idrar testi yaptım silikten biraz daha belirgin kırmızı ikinci çizgi akşamda kan verdim beta 98 çıktı öyle işte şimdide biraz durgun ve karmaşığım 2 kötü tecrübem olduğu için kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?