Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

evet senelerdir ugrasan var ama senin en azından hamile kalabilme potansiyelin var bazıları malesf yıllardır ugrasip bekliyolar
pskoljni yüksek tutup düşünmemen lazmki kolaylıkla olsun :)
Katılıyorum canım sana... düşnmemek lazım öyle günde 3-5 kere test yapmamak lazım

evet senelerdir ugrasan var ama senin en azından hamile kalabilme potansiyelin var bazıları malesf yıllardır ugrasip bekliyolar
pskoljni yüksek tutup düşünmemen lazmki kolaylıkla olsun :)
canım ben ilkinde 18 ay bekledim.Her ay bekledim hiç kafama takmayayım dediğim olmadı. NASİPMİŞB 2009 NİSAN DA nasip oldu.

TABİ BU 400 METRENDEN FAZLADIR ÇÜNKİ MUĞLANIN MERKEZİNDEN ÇIKIŞINA YÜRÜM TAHMİN 400 BELKİ 1 KİLO METREYE YAKINDIR

test yapmadın mı?

benim adete 10 gün kala kendimi çok dinlediğimden sanırım birçok belirtim vardı beyaz parçalı akıntı, abartılı derecede çok gaz, hamile olduğuna dair bir his, bel kasık ağrısı hafif hafif, birde rüya gördüm fazlasıyla gebeliğe yorumlanan rüyalar, sonra dedim belirtilen psikolojik mi acaba adete 4 5 gün kala testlere başladım hiçbirşey çıkmadı ama umut vardı hala kasıklarımdada batma hissi saniyelik devam ediyor bu arada bat geldi bacak ağrısı adet olucakmış gibi ağrılarım oldu biraz ara ara olmayınca dün idrar testi yaptım silikten biraz daha belirgin kırmızı ikinci çizgi akşamda kan verdim beta 98 çıktı öyle işte şimdide biraz durgun ve karmaşığım 2 kötü tecrübem olduğu için kısmet bakalım

hafif kanma oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…