Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

AKızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

Adet gününüz yarınmış bir test yapsanız...

Çıkmazsa diye korkuyorum canım ya
Yani gebelik varsa silikte olsa çıkıyor ama sen bilirsin tabiki. Yarın da regl olmazsanız bir test yap bence. Söylediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Çünkü gebelikle regl belirtileri genelde benziyor anlatan arkadaşlardan okuduğumuza göre.

Ya içimde gidiyo yapsam çıkarmi acaba onuda bilemiyorum öf beklemek ayrı sorun korkmak ayrı bir sorum Rabbim en kisa zamanda güzel haberlerle karşılaştırır inşallah bizi

Ya içimde gidiyo yapsam çıkarmi acaba onuda bilemiyorum öf beklemek ayrı sorun korkmak ayrı bir sorum Rabbim en kisa zamanda güzel haberlerle karşılaştırır inşallah bizi
Çıkabilirde çıkmayabilirde ama korkunun ecele faydası yok İnşallah bebişlerimiz teker teker gelir

amin canım inşallah eneee Temmuz annesi olcan ne güzel pişikli anneee

pişik kısmı vardı dimi birde insan acaba iyimi nasıl mı diye düşünmekten başka birşey düşünemiyor da off bu arada cinsellikte kalp atışını duyana kadar yok çocuk olayı baya bir zor olması zor olduktan sonrası zor doğması zor doğumdan sonrası bu böyle gidecek inşallah

zor olsun boşver kucağına al da sağlıcakla Allah yardım eder. Kalp atışı zaten 7. haftada duyulur heralde dimi? Biraz sabıırrrrr

zor olsun boşver kucağına al da sağlıcakla Allah yardım eder. Kalp atışı zaten 7. haftada duyulur heralde dimi? Biraz sabıırrrrr

hahaha sabırı çekmesi gereken kişi ben değilim yalnız tedirgin oluyorum çünkü tedirgin olmak istemiyorum aynen 7. haftada oluyor kalp atışı 4+4 üz birşey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…