- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
Adet gününüz yarınmış bir test yapsanız...AKızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Çıkmazsa diye korkuyorum canım yaAdet gününüz yarınmış bir test yapsanız...
Yani gebelik varsa silikte olsa çıkıyor ama sen bilirsin tabiki. Yarın da regl olmazsanız bir test yap bence. Söylediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Çünkü gebelikle regl belirtileri genelde benziyor anlatan arkadaşlardan okuduğumuza göre.Çıkmazsa diye korkuyorum canım ya
Ya içimde gidiyo yapsam çıkarmi acaba onuda bilemiyorum öf beklemek ayrı sorun korkmak ayrı bir sorum Rabbim en kisa zamanda güzel haberlerle karşılaştırır inşallah biziYani gebelik varsa silikte olsa çıkıyor ama sen bilirsin tabiki. Yarın da regl olmazsanız bir test yap bence. Söylediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Çünkü gebelikle regl belirtileri genelde benziyor anlatan arkadaşlardan okuduğumuza göre.
Çıkabilirde çıkmayabilirde ama korkunun ecele faydası yokYa içimde gidiyo yapsam çıkarmi acaba onuda bilemiyorum öf beklemek ayrı sorun korkmak ayrı bir sorum Rabbim en kisa zamanda güzel haberlerle karşılaştırır inşallah bizi
Amin canım valla her zaman dua ediyorum hepimiz için Rabbim en kisa zamanda bizede tattirir inşallah bu duyguyuÇıkabilirde çıkmayabilirde ama korkunun ecele faydası yokİnşallah bebişlerimiz teker teker gelir
Kızlarrrr dayanamayıp test yaptım ay elim ayağım titriyo resmen bakarmisiniz lütfenEki Görüntüle 1686489
ayyyyy çok sevindiiimmmmm bir bebiş daha geliyooooo yuppiiiiiKızlarrrr dayanamayıp test yaptım ay elim ayağım titriyo resmen bakarmisiniz lütfenEki Görüntüle 1686489
CANIMMMM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİMM YA :) :) MAŞALLAH KAN TESTİ SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUZZKızlarrrr dayanamayıp test yaptım ay elim ayağım titriyo resmen bakarmisiniz lütfenEki Görüntüle 1686489
senin takvimini yerim beenncanımm
CANIMMMM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİMM YA :) :) MAŞALLAH KAN TESTİ SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUZZ
senin takvimini yerim beenn
amin canım inşallahCANIMSIN YAAgün gün takip için açıklamaları var diye yaptım merak ediyorumm :) sizin bebişlerinizide görür böyle takip ederiz inşallah
amin canım inşallaheneee Temmuz annesi olcan ne güzel pişikli anneee
zor olsun boşver kucağına al da sağlıcakla Allah yardım eder. Kalp atışı zaten 7. haftada duyulur heralde dimi? Biraz sabıırrrrrpişik kısmı vardı dimi birdeinsan acaba iyimi nasıl mı diye düşünmekten başka birşey düşünemiyor da off bu arada cinsellikte kalp atışını duyana kadar yok çocuk olayı baya bir zor olması zor olduktan sonrası zor doğması zor doğumdan sonrası bu böyle gidecek inşallah
zor olsun boşver kucağına al da sağlıcakla Allah yardım eder. Kalp atışı zaten 7. haftada duyulur heralde dimi? Biraz sabıırrrrr
yani işte sana söylüyorum gelinim sen anla hesaaaaaabıhahahasabırı çekmesi gereken kişi ben değilim yalnız tedirgin oluyorum çünkü tedirgin olmak istemiyorum aynen 7. haftada oluyor kalp atışı 4+4 üz birşey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?