Valla ben reglden 4 gün önce başlıyorum test yapmayaben direk gıdıp kan testı yaptırıyorum garantı sonuc=)bıde pıhtılasma olunca rıske edemıyorum
yaa daha cok yenıymıs canım ınsallah hayırlısı olur hakkında.ama ilk denemede zaten zor benım ılk gebelıgım 3ncı denemede olmustu=)Valla ben reglden 4 gün önce başlıyorum test yapmayailk denememizdi zaten bu 2. olcak. hayırlısı olsun hepimiz için.
Ya şimdi bazıları test sonucu negatif çıkınca çok etkileniyor o yüzden regl günü geçmeden yapmıyorlar. Genelde de uzun süredir deneyenlerde oluyor bu ve hak veriyorum. Ama ben regl gününden önce yapmaya başlıyorum çok kafama takmıyorum. O yüzden sana kalmış bişey bu. Negatifi görünce çok fazla etkileniyorsan bekleSelam herkese kizlar
Bugun itibariyle 7 gun kaldi adetime, tek belirti sol kasigimda gelip giden agrili sancilar, ve gogus uclarimdaki agribu ay yumurtlama testiyle denedik ilk defa, tutar insallah, gecmiyor sanki gunler pazartesi ilk testi yapim diyorum
Ya şimdi bazıları test sonucu negatif çıkınca çok etkileniyor o yüzden regl günü geçmeden yapmıyorlar. Genelde de uzun süredir deneyenlerde oluyor bu ve hak veriyorum. Ama ben regl gününden önce yapmaya başlıyorum çok kafama takmıyorum. O yüzden sana kalmış bişey bu. Negatifi görünce çok fazla etkileniyorsan bekle
Bizim test hızımıza kimse yetişemez bacımkatılıyorummbenim gibi 5 negatifi görüp 6. pozitifide görebilirsiniz ama etkilenmeden annemm bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız yapcak bişi yok
Bizim test hızımıza kimse yetişemez bacım
Ah kizlar ne sabirsizim ben bi bilseniz, kk dan cikmiyoeum sanki burda yazcak evet eylul hamilesin diyeBizim test hızımıza kimse yetişemez bacım
BAT 8 ARALIK olan varmı? Birlikte bekleyelim. :)
pazartesi bitiyorum sanırım sen nezaman yumrtlam 27 kasım inşaallagh kaç aydır bekliyorsun.7 ARALIK
Bekleyelim bakalım
hele bi bitelimde çalışmalara başlayalım
pazartesi bitiyorum sanırım sen nezaman yumrtlam 27 kasım inşaallagh kaç aydır bekliyorsun.
Kızlarrrr dayanamayıp test yaptım ay elim ayağım titriyo resmen bakarmisiniz lütfenEki Görüntüle 1686489
Canım senle benim bat aynı ne durumdasın belirtiler var mıayrıca hanımlar iki gün kayboldum ortalardan bide baktım kihamiş haberleri artmış . çok sevindim.inşallah yakında bizde hamiş haberlerimizi veririz
Canım senle benim bat aynı ne durumdasın belirtiler var mı
Öncelikle Herkese hayırlı sabahlar. Lavinya dün akşam test ysptım aslında üç gün var vede test erken gebelik testi değil adet gectikten sonra diyo. Ama ben yinede yaptım. İkinci cizgi de çıktı ama açık renkte birinci gibi koyu değil.Bilemedim pazarı bi atlatayım kan tahlilini o zamsn vereceğim. Sen ne durumdasın
canım hamişşsin iştee çok sevindim benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı yaaa çok sevindimmmmmm
gerçektenmi kızz ben inanamıyorummmm. İnşallah öyledir... eğer hamiş değilsen silikte olsa hiç çizgi çıkmıyormuu yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?