Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Selam herkese kizlar
Bugun itibariyle 7 gun kaldi adetime, tek belirti sol kasigimda gelip giden agrili sancilar, ve gogus uclarimdaki agri bu ay yumurtlama testiyle denedik ilk defa, tutar insallah, gecmiyor sanki gunler pazartesi ilk testi yapim diyorum

Ya şimdi bazıları test sonucu negatif çıkınca çok etkileniyor o yüzden regl günü geçmeden yapmıyorlar. Genelde de uzun süredir deneyenlerde oluyor bu ve hak veriyorum. Ama ben regl gününden önce yapmaya başlıyorum çok kafama takmıyorum. O yüzden sana kalmış bişey bu. Negatifi görünce çok fazla etkileniyorsan bekle

katılıyorumm benim gibi 5 negatifi görüp 6. pozitifide görebilirsiniz ama etkilenmeden annemm bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız yapcak bişi yok

pazartesi bitiyorum sanırım sen nezaman yumrtlam 27 kasım inşaallagh kaç aydır bekliyorsun.

ben salıya biterim sanırım
bilmiyom ki ben ne zaman yumurtluyom takvime göre 22
test mi alsam acaba
1,5 ay oldu canım daha yeniyiz bu yollarda
ama 7 ARALIK'a güvenim SONSUZ ( S smnmrn simarik83 xruyax )

inşallah canım benim Allah aratmasın ezan okunuyor rabbimiz tüm dileyen ve isteyenlere nasip etsin

Canım senle benim bat aynı ne durumdasın belirtiler var mı

Öncelikle Herkese hayırlı sabahlar. Lavinya dün akşam test ysptım aslında üç gün var vede test erken gebelik testi değil adet gectikten sonra diyo. Ama ben yinede yaptım. İkinci cizgi de çıktı ama açık renkte birinci gibi koyu değil. Bilemedim pazarı bi atlatayım kan tahlilini o zamsn vereceğim. Sen ne durumdasın

canım hamişşsin iştee çok sevindim benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı yaaa çok sevindimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…