bide Eşim bana ne dese beğenirsiniz ben zaten senin hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)
canım hamişşsin iştee çok sevindim benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı yaaa çok sevindimmmmmm
çok iyi ya umutsuzluğa kapılma hamilesin ya maşallah size biran önce kan testi ver :) :)
canım benim sen diyince benimde sanki grip olmuşum gibi bir hissim vardı sabahları uykudan uyanınca yaşadığım ama birtürlü grip olmadğım olmuyumda inşallah :)canım ya senin yazının altında bebeğimin doğacağı muhtemel tarih falan yazan yazının altında bilgilendirme varya orda annelerin burunları tıkanır yada kanar diyor. inanırmısın bu gün sabaha kadar burun tıkanıklığından uyuyamadım. :) inşallahh hamişimdir
çok teşekkür ederim cnm. inşallah verecğimyatılı misafirim var ve yıllık izin aldım. yanlarından ayrılamıyorum. pazartesi inşallah gideceğim
canım benim sen diyince benimde sanki grip olmuşum gibi bir hissim vardı sabahları uykudan uyanınca yaşadığım ama birtürlü grip olmadğım olmuyumda inşallah :)
son adet olduğun tarih neydi kuzum
Tebrik ederim hamişsin seeeennnÖncelikle Herkese hayırlı sabahlar. Lavinya dün akşam test ysptım aslında üç gün var vede test erken gebelik testi değil adet gectikten sonra diyo. Ama ben yinede yaptım. İkinci cizgi de çıktı ama açık renkte birinci gibi koyu değil.Bilemedim pazarı bi atlatayım kan tahlilini o zamsn vereceğim. Sen ne durumdasın
17 ekim. cnm. 2 gün önce geliyo son zamanlarda 15 kasım beklediğim tarih. bide biliyormusun bende grip olcam zannediyorum şu anda
Aminnn inşallah canim Rabbim herkeze yaşatsin inşallah bu duyguyucanım hayırlı olsun. .rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kızlar dün akşam acil gidip kan testi yaptırdım sonuç 181 çıktı doktor günlük kan ver takibe başlayalım dedirabbim inşallah herkeze bu duyguyu yaşatır
Ayy cok sevindim canım yaa silik çizgi çıkmış heralde ben yapamıom test korkudan adetin geçmesini beklicem aynen bnde de burun tıkanıklığı vardı 3 gün ama bilemiyorm sanki adet olcan gibi geliyo kasıklarım arada hafif hafif agrıyo kısmet bakalım hayırlısıyla kanda da pozitif olduğunu öğrenirsin inşallaahhhhÖncelikle Herkese hayırlı sabahlar. Lavinya dün akşam test ysptım aslında üç gün var vede test erken gebelik testi değil adet gectikten sonra diyo. Ama ben yinede yaptım. İkinci cizgi de çıktı ama açık renkte birinci gibi koyu değil.Bilemedim pazarı bi atlatayım kan tahlilini o zamsn vereceğim. Sen ne durumdasın
Ayy cok sevindim canım yaa silik çizgi çıkmış heralde ben yapamıom test korkudan adetin geçmesini beklicem aynen bnde de burun tıkanıklığı vardı 3 gün ama bilemiyorm sanki adet olcan gibi geliyo kasıklarım arada hafif hafif agrıyo kısmet bakalım hayırlısıyla kanda da pozitif olduğunu öğrenirsin inşallaahhhh
aptırcam ben pazartesi olmam lazımİnşallah cnm sende . Pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah. Sen ne zaman yaptıracaksın
canım malesef öle olmustur doktorun söledıgı zamanlarda ılıskıye gırmen lazımKizlar iyi aksamlar, sali gunu oglen catlatma ignesi vurundum doktorum carsamba ve persembe aksam yapin dedi, ama biz kocamla tartistik ve yapmadık, o kadar agladimkibugün baristik ve igneden iki gun gecti igne boşa gitmiştir dimi (( cok moralim bozuk
Günaydın kızlar
B bebegim seni bekliyorum tebrik ederim çok sevindim
Allah sağlıcakla hayırla tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?