Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

canım hamişşsin iştee çok sevindim benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı yaaa çok sevindimmmmmm

canım ya senin yazının altında bebeğimin doğacağı muhtemel tarih falan yazan yazının altında bilgilendirme varya orda annelerin burunları tıkanır yada kanar diyor. inanırmısın bu gün sabaha kadar burun tıkanıklığından uyuyamadım. :) inşallahh hamişimdir

canım benim sen diyince benimde sanki grip olmuşum gibi bir hissim vardı sabahları uykudan uyanınca yaşadığım ama birtürlü grip olmadğım olmuyumda inşallah :)

çok teşekkür ederim cnm. inşallah verecğimyatılı misafirim var ve yıllık izin aldım. yanlarından ayrılamıyorum. pazartesi inşallah gideceğim

son adet olduğun tarih neydi kuzum

canım benim sen diyince benimde sanki grip olmuşum gibi bir hissim vardı sabahları uykudan uyanınca yaşadığım ama birtürlü grip olmadğım olmuyumda inşallah :)

son adet olduğun tarih neydi kuzum

17 ekim. cnm. 2 gün önce geliyo son zamanlarda 15 kasım beklediğim tarih. bide biliyormusun bende grip olcam zannediyorum şu anda

Tebrik ederim hamişsin seeeennn

Ayy cok sevindim canım yaa silik çizgi çıkmış heralde ben yapamıom test korkudan adetin geçmesini beklicem aynen bnde de burun tıkanıklığı vardı 3 gün ama bilemiyorm sanki adet olcan gibi geliyo kasıklarım arada hafif hafif agrıyo kısmet bakalım hayırlısıyla kanda da pozitif olduğunu öğrenirsin inşallaahhhh

İnşallah cnm sende . Pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah. Sen ne zaman yaptıracaksın

Kizlar iyi aksamlar, sali gunu oglen catlatma ignesi vurundum doktorum carsamba ve persembe aksam yapin dedi, ama biz kocamla tartistik ve yapmadık, o kadar agladimki bugün baristik ve igneden iki gun gecti igne boşa gitmiştir dimi(( cok moralim bozuk

canım malesef öle olmustur doktorun söledıgı zamanlarda ılıskıye gırmen lazım

Günaydın kızlar

B bebegim seni bekliyorum tebrik ederim çok sevindim

Allah sağlıcakla hayırla tamamına erdirsin inşallah

Allah razı olsun cnm. Daha kesin değil malum ikinci çizgi silik çıktı. İnşallah Rabbim banada sizlerede en kısa zamanda bebiş kesesini görüp sonrada kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…