- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Tebrik ederim darısı bize inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Tebrik ederim darısı bize inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım yaa cok sevindim Allah ım kucağınada almayı nasib etsin inşallah benim bu ay olmadı galiba cuma test yaptm dayanamadm negatif cıktı adete 3 gün vardı pazartesi olmam lazım morelim bozuldu ama hayırlsı insallah bizede nasib olurKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Canım yaa cok sevindim Allah ım kucağınada almayı nasib etsin inşallah benim bu ay olmadı galiba cuma test yaptm dayanamadm negatif cıktı adete 3 gün vardı pazartesi olmam lazım morelim bozuldu ama hayırlsı insallah bizede nasib olur
Evet evde vardı 1 testim dayanamayıo yaptm ama negatif cıktı cok morelim bozuldu ama kısmet tabi artk adeti beklicem olmazsa bende ovülasyon testi alcam bu ayAllah razı cnm. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Sen idrar testimi yapmıştın cnm
Kısmet artk ne diyim hayırlısı olsun Allah ım en iyisini bilir sen hangi marka kullanmıstn ovülasyon testi canımİdrar testi yaptıysan çıkmayabilir hatta baxen kan testinde bile ilk başlarda çıkmayanlar var. Üzülme cnm daha çok erken
6 gün erkene kadar derken ben anlamadım biraz acemiyimde kusura bakmayın :) yani hamileliğin 6. gününde mi belli oluyor sonuç ?B bebegim seni bekliyorum canim bayadir bakamiyordum, Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahben de yarin sabah test yapicam, nolur bana da dua et, burda erken de olsa gosteren bi hamilelik testi var ondan aldik bizimkinden gizli bugun, yapicam insallah sabaha. Gerci adetime 5 gun daha var ama dayanamadim, testin uzerinde 6 gun erkene kadar sonuc verir diyor, biraz da phaliydi digerlerinden.. Dualarini eksik etme, benim de dualarim seninle.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kısmet artk ne diyim hayırlısı olsun Allah ım en iyisini bilir sen hangi marka kullanmıstn ovülasyon testi canım
B bebegim seni bekliyorum canim bayadir bakamiyordum, Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahben de yarin sabah test yapicam, nolur bana da dua et, burda erken de olsa gosteren bi hamilelik testi var ondan aldik bizimkinden gizli bugun, yapicam insallah sabaha. Gerci adetime 5 gun daha var ama dayanamadim, testin uzerinde 6 gun erkene kadar sonuc verir diyor, biraz da phaliydi digerlerinden.. Dualarini eksik etme, benim de dualarim seninle.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yok canim adet tarihinden 6 gun once, hamile misin degil misin diye sonuc veriyorr diyor. Tabi kisiden kisiye degisiyor cikan da var cikmayan da6 gün erkene kadar derken ben anlamadım biraz acemiyimde kusura bakmayın :) yani hamileliğin 6. gününde mi belli oluyor sonuç ?
Negatif cikti canim, hamile olsam az da olsa silik cikardi diye dusunuyorumRabbim inşallah tez zamanla ve hayırlısıyla hamiş haberlerini alırsın cnm Ayrıca çok teşekkür ederim.
Negatif cikti canim, hamile olsam az da olsa silik cikardi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?