- Konu Sahibi yaxgxmursel
-
kızlar birde ben jel kullanıyorum ve topak topak arada geri geliyor.bazen simsiyah oluyor o topaklar.sizdede böylemi?siyah olmasının sebebi ne acaba?
merhaba arkadaslar.Bu ayda hamile kalan arkadasları kutluyorum.Allah kucagınıza almayıda nasip eder insallah.Bende bugün transferden sonra 10 günüm sonucum 44 cıktı sizce deger nasıl doktorum iyi dedi ama ben genede endişeliyim.Acıkcası sevinemedim bile 12 günü bekliyorum
Merhabalar ,
Ben de Kasım hamiesiyim .. 4+4 günlük hamileyim .. benim 11. gün adetimin başlar gibi olunca hemen test yaptırdık , değerim 207,5 çıktı hihoyyyt
Günde 3 kere 3er tane progestan fitil kullanıyorum , bir de yine progesteron içerikli iğne vuruluyorum sabah akşam . Bu böyle 10 gün sürecekmiş . estraderm bantları da kullanıyorum + folik asit + elevit pronatal + 10 gün sonra da coraspirini kullanamya devam edecekmişim .. Dr.umun dediğine göre test günümden 1 hafta sonra keseyi ,ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyabilirmişiz :lepi: O yüzden 1 Aralıkta inşallah keseler görmek için gün alıcam bugün :1rolleyes:
merhaba canım benimde 5 hafta 6 günlük bugün gittim keseyi gördük ama tekmi çiftmi henüz belli değildi hastanenin ultrasonu biraz tarihi eser olduğu için sadece keseyi gördük vajinal ultrasonla baktı çok şükür gebelik normal dış gebelik yok 2 hafta sonra kalp atışına gidicem o zaman karından ultrasonla bakar bende günde 3 kere 2adet progestan fitil kullanıyorum1 hergün iğne vuruluyordum ama lekelenmem olmadığı için doktor 2 gün arayla artık iğnelerimi vurulucam 1hafta sonra iğne vurulmuycam artık corapsin kullanıyorum folikasit,gulucophage kullanıyorum benim test günüm 15 kasımdı bugün gittim keseyi görmeye
allah herkesin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz umarım.
slm kızlar bişiy paylaşmak istiyorum sizlerle hamile olanlara daha doğrusu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın 6 haftalık hamileyim karnımın içi arada acıyor bide arada bir yumurtalıklarım acıyor sizdede oluyormu bu tür şikayetler bilen varsa yazabilirmi
teşekkürler canım a.s.
sana da sağlıklı ve sorunsuz bir doğum diliyorum ...
ayyyyy canım ya çok sevindim senin adına, Allah sağlıklısını versin ve ne kadar uygun görüyorsa o kadar sayıda versin .. biz de sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah :Saruboceq:
kızlar hepinizin allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim kamanız varsa lütfen bol bol dinlenin kalkmayın hiç ve jel koyu gelenler sizde mutlaka dinlenin aynı şeyleri yaşamış olarak söylüyorum benim yaşadığım acıyı rabbim yaşatmasın kendinize çok dikkat edin en azından kalp atışlarını duyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?