kasım hamileleri gelin burda buluşalım

benim 5+1 bugün.bugün doktora gittim ama keseyi tam olarak net göremedi.çok küçük dedi.korktum.pazartesi tekrar bakıcak.gördü ama çok net değil.normalmi acaba.ara ara kasık ve bel ağrım var.korkuyorum.sizdede olyormu?ALLAH'ım şu 2 hafatyı hayırlısıyla bir atlatsam rahatlıcam.sen bize yardım et ALLAH'ım...

bende kasım hamilesiim çok erken canım bende 5. haftada gittiğimde keseyi, görüyo ama atışları duyamıyo pazartesi gidicem 7. hafta olucak kalp atışlarını dinlemeye bende 2 kese görüyorlar galiba ikiz olucak inşallahhhh kaydirigubbakcemile ayrıca korkma kasık be bel ağrıları bendede var 8 hafta çıkmadan geçmez diyo doktor bende korkup sordum düşük tehlikesi değil rahip bebeğe alışmaya çalıştığı için oluyormuş:CüvCüv: korkma yani bi problem yok

bende kasım hamilesiyim 4+4 günlük benim meleğim tek galiba biz daha keseyi görmedik salı günü inşallah benim daha baştan zor gidiyoo kanamam var 3 gündür ama bebek iyi gözüküor sürekli bhcg test yaptırıyoruzzz ama çok şükür değerlerim sürekli katlanıyorrr doktorum üzerine adet olabilceğimi yada diğer embriyoları atıyor olabilceğini söylediii inşallah bişey olmassss amiin

merhaba arkadaslar.Bu ayda hamile kalan arkadasları kutluyorum.Allah kucagınıza almayıda nasip eder insallah.Bende bugün transferden sonra 10 günüm sonucum 44 cıktı sizce deger nasıl doktorum iyi dedi ama ben genede endişeliyim.Acıkcası sevinemedim bile 12 günü bekliyorum

kızlar birde ben jel kullanıyorum ve topak topak arada geri geliyor.bazen simsiyah oluyor o topaklar.sizdede böylemi?siyah olmasının sebebi ne acaba?

kızlar birde ben jel kullanıyorum ve topak topak arada geri geliyor.bazen simsiyah oluyor o topaklar.sizdede böylemi?siyah olmasının sebebi ne acaba?

bursacım günaydın öncelikle bende jel kullanmaya devam ediyorum ve 3 ay kullanıcaz o jeli jelin amacı rahim duvarını kalınlaştırıp bebeği desteklemek ondan kullandırıyorlar yani arada topak topak benimde geri geliyo ama siyah olarak hiç gelmedi dokruna sor bence sebebini onun

kan değerin 38 zi geçtimi hamilesin zaten canım ama 12. gün önemli şunuda unutma hergün katlıyor o değer inşallahhh sendede bi orun çıkmadan tamamlanır benim 11. günün sonunda gittiğimde 225 çıkmıştı umarım güzel haberini alırız seninde :CüvCüv:

bursalı bende jel kullanıyorum önce kahve renngi olarak geri gelmeye başladı sonra siyahlaştı bende daha sonrakanama başladı ama bebek iyi gözüküyor doktorum tutunmayan emriyoları atıyosundur diyor yada üzerine regl olmuşsundur diyo ama benim pazar gününden beri çokk kanamam varr

Merhabalar ,

Ben de Kasım hamiesiyim .. 4+4 günlük hamileyim .. benim 11. gün adetimin başlar gibi olunca hemen test yaptırdık , değerim 207,5 çıktı hihoyyyt
Günde 3 kere 3er tane progestan fitil kullanıyorum , bir de yine progesteron içerikli iğne vuruluyorum sabah akşam . Bu böyle 10 gün sürecekmiş . estraderm bantları da kullanıyorum + folik asit + elevit pronatal + 10 gün sonra da coraspirini kullanamya devam edecekmişim .. Dr.umun dediğine göre test günümden 1 hafta sonra keseyi ,ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyabilirmişiz :lepi: O yüzden 1 Aralıkta inşallah keseler görmek için gün alıcam bugün :1rolleyes:

merhaba canım benimde 5 hafta 6 günlük bugün gittim keseyi gördük ama tekmi çiftmi henüz belli değildi hastanenin ultrasonu biraz tarihi eser olduğu için sadece keseyi gördük vajinal ultrasonla baktı çok şükür gebelik normal dış gebelik yok 2 hafta sonra kalp atışına gidicem o zaman karından ultrasonla bakar bende günde 3 kere 2adet progestan fitil kullanıyorum1 hergün iğne vuruluyordum ama lekelenmem olmadığı için doktor 2 gün arayla artık iğnelerimi vurulucam 1hafta sonra iğne vurulmuycam artık corapsin kullanıyorum folikasit,gulucophage kullanıyorum benim test günüm 15 kasımdı bugün gittim keseyi görmeye

slm kızlar bişiy paylaşmak istiyorum sizlerle hamile olanlara daha doğrusu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın 6 haftalık hamileyim karnımın içi arada acıyor bide arada bir yumurtalıklarım acıyor sizdede oluyormu bu tür şikayetler bilen varsa yazabilirmi

ayyyyy canım ya çok sevindim senin adına , Allah sağlıklısını versin ve ne kadar uygun görüyorsa o kadar sayıda versin .. biz de sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah :Saruboceq:

canım bende de oluyor zaman zaman sancı gibi batmalar , özellikle sabahları yaşıyorum ama çok uzun sürmüyor biraz batıp geçiyor . dün görüştüğüm bir kad.doğ.uzm. bunun normal olduğunu , rahmin genişlemeye başladığını ilerleyen dönemlerde daha da artacağını söyedi . hamile olduğunuzu unutun , vesvese yapmayın , stresten uzuk durun .. demişti yerimseniben

kızlar hepinizin allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim kamanız varsa lütfen bol bol dinlenin kalkmayın hiç ve jel koyu gelenler sizde mutlaka dinlenin aynı şeyleri yaşamış olarak söylüyorum benim yaşadığım acıyı rabbim yaşatmasın kendinize çok dikkat edin en azından kalp atışlarını duyana kadar

ayyyyy canım ya çok sevindim senin adına , Allah sağlıklısını versin ve ne kadar uygun görüyorsa o kadar sayıda versin .. biz de sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah :Saruboceq:

canım teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde tatlı bebeklerimizi kucağımıza alırız bidahaki senede onların hakkında konuşuruz

canım nasıl oldun iyimisin ağrın sızın varmı yapacağımız birşey yok her şey allahdan verende o alanda o vardır bunda bir hayır kendini çok üzme ama araştır neden 7 haftalık kaybediyorsun bebeklerini muhakkak bir yerde bir sorun vardır allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…