kasım hamileleri gelin burda buluşalım

peki bu kan birikmesi kötü mü yani.gündüz işteyim oturuyorum bütün gün akşamda eve gidince sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

bütün hamiş arkadaşlar öncelikle rabbim kucağınızada almayı nasip eder inşallah. bana yardımcı olur tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim benim bügün transferimin 7. günü bizde eşim ve bende kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbekten bir iğnem var +folikasit+ecoprim+bebeğin rahme tutunması için sabah öğle akşam bir ilaç+ salıdan salıya iğne ve kalçaya yapıştırılan bant birde crinon jel yani anlayacağınız içim dışım ilaç bunlar normalmi ;canım çok sıkkın hiç birşeyde ayrıca hissetmiyorum sizce gebelik varmıdır illaki birşey hissedilirmi ne olur bilgi ve tecrubelerinizi bekliyorum

canım öncelikle hayırlı haberler almak nasip olur inş...kan pıhtılaşması için ben de sabah akşam göbekten iğne oluyorum (cleksane) ayrıca yine sabah akşam progesteron iğne de oluyorum kalçadan... kullandığım ilaçlara gelince megadeyn+folbiol folik asit+benexolb12+caldvit+zofran+climara forte bant... bazen mide bulantısı için de ekstra bir sürü ilaç alıyorum.korkma hiçbir şey olmaz ve ilaçlarını sakın aksatma,aynı saatlerde kullanmaya çalış...bir şey hissetmeyebilirsin daha çok erken, şimdiden moralini bozma, inş. güzel haberler alırsın canım benim:CüvCüv:

inşallah sen de güzel sonuç alırsın tedavinden .. folikasiti genelde hamilelere veriyorlar hatta çoğu dr. gereksiz bile buluyor , dün gittiğim dr.um elevit pronatal kullandığım için folis plusı kesmemi söyledi .
gelelim benim kullandığım ilaçlara :

folic plus = sabah-öğle-akşam / kullanmıyorum /
progestan kapsül(fitil) = sabah-öğle-akşam
progynex ampül =sabah-akşam
estraderm bant = akşam saat 6da
elevit pronatal = akşam
coraspirin = akşam / test günümde regl belirtileri yaşayınca 10-15 gün kadar kesmemi söyledi dr.um /

transferinin 7. günüdesin , kabaca hesaplayacak olursak embriyoların tutundularsa 3 haftalık hamile felan olmalısın , 3 haftalık hamilelikte hiç bir şey hissedilmezki ve bu yüzden hiç bir şey hissetmemen gaaaaaayet doğal , o bulantılar-kusmalar-aşermeler Türk filmlerinden başka bir yerde olmuyor .. ben 6. haftadan gün alıyorum yani transferimin üzerinden 20 gün geçti tık yok , ya yerimseniben
sabret daha 5 günün var , zamanı gelmeden hiç bir test yöntemine de başvurma sakın , ok kaydirigubbakcemile5

hafta hafta hamilelerimiz:CüvCüv:
  • sevtapduzyol 7 hafta 1 günlük hamile
  • yağmursel 6 hafta 7 günlük hamile
  • demet 6 hafta 2 günlük hamile
  • 82bursa 5 hafta 7 günlük hamile
  • sevimli 5 hafta 3 günlük hamile
  • stardust 5 hafta 2 günlük hamile
  • muray 4 hafta 2 günlük hamile
:teytey::teytey:

eline sağlık canım a.s.

canım 7 hafta çıkmıyo benim ultrasonda 6+2 günlük hamile çıkıyorum ben doğrusu bu burdan takip et dedi dr istersen sende düzel canım

güncelleyelim

hafta hafta hamilelerimiz:CüvCüv:

• yağmursel 7 hafta - günlük hamile
  • sevtapduzyol 6 hafta 2 günlük hamile
  • demet 6 hafta 3 günlük hamile
  • 82bursa 6 hafta- günlük hamile
  • sevimli 5 hafta 4 günlük hamile
  • stardust 5 hafta 3 günlük hamile
  • muray 4 hafta 3 günlük hamile

By yağmursel ,
emeğe saygı diimi yerimseniben

kocaman alkışlar sanaaahihoyyythihoyyyt emeğe saygı için hehehe:))

1. yağmursel 7 haftalık hamile
  2. demet 6 hafta 3 günlük hamile
  3. sevtapduzyol 6 hafta 2 günlük hamile
  4. 82bursa 5 hafta 8 günlük hamile
  5. sevimli 5 hafta 4 günlük hamile
  6. stardust 5 hafta 3 günlük hamile
  7. muray 4 hafta 3 günlük hamile
    :teytey::teytey:

hafta hafta hamilelerimiz
[
    1. *]yağmursel 7 hafta 1 günlük hamile
    2. sevtapduzyol 6 hafta 3 günlük hamile
    3. demet 6 hafta 4 günlük hamile
    4. 82bursa 6 hafta 1 günlük hamile
    5. sevimli 5 hafta 5 günlük hamile
    6. stardust 5 hafta 4 günlük hamile
    7. muray 4 hafta 4 günlük hamile
    8. :CüvCüv::teytey::teytey:

ben dün kent hast.de bir dr.a muayene oldum , sebebiyse irenbedeki dr.umun istediği kanda bakılan testleri yaptırmaktı , özel sağlık sigortamın karşılayacağını düşünüp oraya gittim , sigorta yeni olduğu için karşılamıyormuş :S bir de alsancağa göre bana burası daha yakın diye gittim , hastane ve hizmet güzel ama dr.içime snmedi , çünkü bana irenbedeki dr.umun progynexi ne zamana kadar devam etmemi istediğini sordu .. ne biliim , böyle işte ,asıl bi haber daha ..
ikinci bir kese daha var ama çokk küçük ..3,5 mm . kentteki dr. takibe almakta fayda var dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…