kasım hamileleri gelin burda buluşalım

iyi olmaya çalışıyorum canım malesef elimizden bişey gelmiyor bayramdan sonra araştırma yapılıcak dünde kürtaj oldum bu sefer çok yıprandım ama takdir ilahi vardır rabbim bi bildiği ağrım sızım yok kanamamda azaldı allah birdaha yaşatmaz inşallah

ayşe gel cicim burdan konuşalım

geldim canım , ya benim bu iğnelerden popiş çok ağrıyor .. dün gece sağa dön sola dön uyuyuncaya kadar baya zaman geçti .. hele sol taraftakinin ağrısı sol balırımın arkasına kadar vuruyor neredeyse senağlama sende durumlar nasıl ?

Arkadaşlar benim gibi progynex vurulup poposu kevgire dönen ve ağrısı çok olan var mı benneyaptımki

bende başlayalı 2 gün oldu ama acıyor tabiki.olsun canım ya değer bebişlerimiz için böyle düşününce ağrım geçiyor valla.peki bu iğnenin yararı çokmu bilgin varmı?düşüğü kesin engellermi acaba?ALLAH'ım inşallah sağ salim şu 9 ayı atlatırız.

ayşecim bana öyle bi iğne vermedi doktor ben sadece transfer olduktan sona 23 gün arayla iğne vuruldum 5 tane başka iğne vurulmadım düşük tehlikem olmadığı için bana vermedi doktor

evet canım bende 1 hafta günde 1 ampül 50 mg vuruluyordum aynen benim kalçamda öyle oldu doktora söyledim oda kanama falan olmadığı için 2 gün arayla 1 hafta daha vurul dedi sonra keselim iğneyi dedi

evet bende progynex kullanıyorum 16 kasımdan 23 kasıma kadar sabah akşam oluyordum ama 24 kasımda kalp atışını gorunce doktor gunde 1kez urun dedı ama yınede poopiş çok ağrıo :1no2:
:CüvCüv: ama mınıgım ıı olsunda ben 9ayda vurunum popişim el verdıkçe :jeyyar:
ben sadece bu ığneyı oluyorum ama progestan fıtılı kes dedı doktor bakalım 5kasımda kontrolumuz umarım bebeğim iidir

evet canım , benim 11. gün kanamam olmuştu biraz , o yüzden ist.daki tedaviyi yapan dr.um sabah-akşam bu iğneyi vurdurmamı ve progestan fitillere de deam etmemi söyledi . bakalım yarın burada gideceğim ve kısmetse taiplerimi yapacak olan dr. ne önderecek .. bir de adam gibi ben de keseyi görsem hiç fena olmayacak : ))))

:CüvCüv:kızlar sevindim her buraya baktığımda herkesin işlerinin yolunda olduğunu görünce seviniyorum. kaç haftalık oldunuz onuda yazarmısınız? benim 6 hafta 4 günlük teyzeleri hep beraber bebeklerimizin büyümelerini takip edelim hatta bi çizerge yapalım takiplerimizi daha iyi birbirimize bakarak takip ederiz doktorumuz birşey atlasa şuda yapılıyormuş diye hatırlatırız bu işden anlıyan varsa bu sayfaya bi çizerge ayarlayın olurmu hadi iyi karın büyütmeler

selam kızlar ben de 6 haftalık hamileyim.ama biraz sorunlu.doktorum kese bebeğe göre 2 hafta büyük ded,.üstelik bebeğin kalbi atması gerekirdi dedi.yarın tekrar çağırdı.kalp atışlarını duyamazsak alınacak dedi.ve atmasına ihtimal vermiyorum dedi.kızlar siz duydunuz mu kalp atışlarını ve kesesi büyük diye bişi duydunuzmu daha önce. yardımcı olun nolur

canım ya hiç öyle bir şey duymadım .. başka bir dr.a daha gözüksen olmaz mı acaba fisfisfis diyecektim ki yarın yine dr.a gidiyormuşsun , sen bilirsin yine de .. umarım senin mnik kendini korumak için kocaman bir kese yapmıştır kendine ve saklanıyordur içinde yarın gösterecektir kendini ..
İnşallah yarın sağlıklı ve sevinçli haberler alırız senden .. Allah yardımcın olsun ..
İyi düşünmeye çalış lütfen , inşallah dr.un yanılıyordur ..

Yağmurcum , katılıyorum ben de sana a.s.
ben 5 haftalığım , yarın inşallah 5+1 olucam . Evet ya , çizelge iyi olur bence de , ticker da olur aslında yerimseniben
Kalp atışlarını bi duyayım Allahın izniyle ticker koyucam imzama :Saruboceq:

canım ben hiç öyle birşey duymadım ama herhangi bir işlem yaptırmadan önce alanında iyi olan bir doktora git bazı doktorlar yanılıp yanlış şeyler yapa biliyor onuda göz önünde bulundur inşallah hayırlı haberlerini alırız

Son düzenleme:

benden 1,5 hafta küçük seninki ben keseyi perşembe gördüm kalbinede bayramdan sonra gidicem inşallah hep yolunda gider gebeliklerimiz hadi haberini bekliyoruz

benden 1,5 hafta küçük seninki ben keseyi perşembe gördüm kalbinede bayramdan sonra gidicem inşallah hep yolunda gider gebeliklerimiz hadi haberini bekliyoruz

sevtap transferin 11. günü ağrısı olunca dr.a gitmiş , hem kanda bakılmış hem de transvajinal ultrasonda keseyi görmüşler, ondan 1 hafta sonra da kalp atışına gün vermişti galiba dr.u ... bana da dr.um test günümden / 11.gün / 1 hafta sonra kese , ondan 1 hafta sonra da kalp atışları için dr.a gidebileceğimi söylemişti .. bakalı nolcak yarın fisfisfis eşim ameliyata girmeden önce gördü keseyi , gerçi daha hem erken hem de idrara sıkışık olmadığım için 1 tane görüdü , asıl gün yarın .. meraktayım:1rolleyes:

kızlar ben akşamları iğne sabahlarıda crinone jel kullanıyorum.5+6 haftalığım.ama moralimi bozan bişey var.jel topak şeklinde ve siyah olarak geri geliyor.korkuyorum.doktorum çok korkulacak bişey yok ama yinede dikkat et dedi.sizdede oluyormu böyle.

canım bendede oldu aynı şey banda korkulcak bişey yok dedi doktor içerde kan birikiyomuş ondan o şekilde geliyomuş dedi ama sen bol bol dinlen biliyosunki insanın en iyi doktoru kendisi morelini bozma sakın en önemli şey morel ben okadar pişmanım ki sitres yaptığıma sakın takma kafana birgün bile yaşayamadım hamileliğmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…