- Konu Sahibi yaxgxmursel
-
canım nasıl oldun iyimisin ağrın sızın varmı yapacağımız birşey yok her şey allahdan verende o alanda o vardır bunda bir hayır kendini çok üzme ama araştır neden 7 haftalık kaybediyorsun bebeklerini muhakkak bir yerde bir sorun vardır allah yardımcın olsun
ayşe gel cicim burdan konuşalım
geldim canım , ya benim bu iğnelerden popiş çok ağrıyor .. dün gece sağa dön sola dön uyuyuncaya kadar baya zaman geçti .. hele sol taraftakinin ağrısı sol balırımın arkasına kadar vuruyor neredeyse senağlama sende durumlar nasıl ?
Arkadaşlar benim gibi progynex vurulup poposu kevgire dönen ve ağrısı çok olan var mı benneyaptımki
geldim canım , ya benim bu iğnelerden popiş çok ağrıyor .. dün gece sağa dön sola dön uyuyuncaya kadar baya zaman geçti .. hele sol taraftakinin ağrısı sol balırımın arkasına kadar vuruyor neredeyse senağlama sende durumlar nasıl ?
Arkadaşlar benim gibi progynex vurulup poposu kevgire dönen ve ağrısı çok olan var mı benneyaptımki
tesekkür ederim 12 günümde hcg değerim 137 cıktı cok mutluyum
tesekkür ederim 12 günümde hcg değerim 137 cıktı cok mutluyum
bende başlayalı 2 gün oldu ama acıyor tabiki.olsun canım ya değer bebişlerimiz için böyle düşününce ağrım geçiyor valla.peki bu iğnenin yararı çokmu bilgin varmı?düşüğü kesin engellermi acaba?ALLAH'ım inşallah sağ salim şu 9 ayı atlatırız.
selam kızlar ben de 6 haftalık hamileyim.ama biraz sorunlu.doktorum kese bebeğe göre 2 hafta büyük ded,.üstelik bebeğin kalbi atması gerekirdi dedi.yarın tekrar çağırdı.kalp atışlarını duyamazsak alınacak dedi.ve atmasına ihtimal vermiyorum dedi.kızlar siz duydunuz mu kalp atışlarını ve kesesi büyük diye bişi duydunuzmu daha önce. yardımcı olun nolur
:CüvCüv:kızlar sevindim her buraya baktığımda herkesin işlerinin yolunda olduğunu görünce seviniyorum. kaç haftalık oldunuz onuda yazarmısınız? benim 6 hafta 4 günlük teyzeleri hep beraber bebeklerimizin büyümelerini takip edelim hatta bi çizerge yapalım takiplerimizi daha iyi birbirimize bakarak takip ederiz doktorumuz birşey atlasa şuda yapılıyormuş diye hatırlatırız bu işden anlıyan varsa bu sayfaya bi çizerge ayarlayın olurmu hadi iyi karın büyütmeler
Yağmurcum , katılıyorum ben de sana a.s.
ben 5 haftalığım , yarın inşallah 5+1 olucam . Evet ya , çizelge iyi olur bence de , ticker da olur aslında yerimseniben
Kalp atışlarını bi duyayım Allahın izniyle ticker koyucam imzama :Saruboceq:
benden 1,5 hafta küçük seninki ben keseyi perşembe gördüm kalbinede bayramdan sonra gidicem inşallah hep yolunda gider gebeliklerimiz hadi haberini bekliyoruz
kızlar ben akşamları iğne sabahlarıda crinone jel kullanıyorum.5+6 haftalığım.ama moralimi bozan bişey var.jel topak şeklinde ve siyah olarak geri geliyor.korkuyorum.doktorum çok korkulacak bişey yok ama yinede dikkat et dedi.sizdede oluyormu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?