- Konu Sahibi yaxgxmursel
-
bugün sürekli açık renkli de olsa lekelenmelerim oldu . ist.daki dr.um " normal , ilk 3 ayda olan kanamalardan , endişe edilecek bir şey yok , gelişimi duran bebekle alakalı değil " dediyse burada takiplerimi yapan dr.umu durumu anlatınca " haftalık vurulduğum proluton depot 500 mg. iğneyi tedbir amaçlı 3 günde 1 vurdurmamı istedi ve kesin yatak istirahati verdi ..
benim için dua edin olur mu , sağlıklı olan bebeğim hayırlısıyla benimle kalsın ve yine sağlıcakla gelişimine devam etsin ..
bir süre gelemiycem buraya , hepinize bebişlerinizle sağlıklı ve sorunsuz günler diliyorum ...
kızlar yarın sabah kan tahlilerim yapılacak umarım sorun çıkmaz yarın 9 haftayı bitiricem degilmi yagmursel yanlış bilmiyorumdur inşallah
- yağmursel 12 haftalık hamile
- sevtapduzyol 11 hafta 1 günlük hamile
- stardust 10 hafta 4 günlük hamile
- funda fundac 9 hafta 3 günlük hamile
- başak35 8 hafta 6 günlük hamile
- sersev79 6 hafta 2 günlük hamile
bende kasım hamilesiyim benide eklermisiniz.:CüvCüv:kendine dikkat et canım dualarımız seninle ALLAH bebişide senide korusun canım.:Saruboceq:
kızlar yarın sabah kan tahlilerim yapılacak umarım sorun çıkmaz yarın 9 haftayı bitiricem degilmi yagmursel yanlış bilmiyorumdur inşallah
bugün sürekli açık renkli de olsa lekelenmelerim oldu . ist.daki dr.um " normal , ilk 3 ayda olan kanamalardan , endişe edilecek bir şey yok , gelişimi duran bebekle alakalı değil " dediyse burada takiplerimi yapan dr.umu durumu anlatınca " haftalık vurulduğum proluton depot 500 mg. iğneyi tedbir amaçlı 3 günde 1 vurdurmamı istedi ve kesin yatak istirahati verdi ..
benim için dua edin olur mu , sağlıklı olan bebeğim hayırlısıyla benimle kalsın ve yine sağlıcakla gelişimine devam etsin ..
bir süre gelemiycem buraya , hepinize bebişlerinizle sağlıklı ve sorunsuz günler diliyorum ...
yagmursel canım ben sadece özel bir polikilinikte uzman dr gitmiştim birde saglık ocagına gerçi her ikisindede uzman dr baktı sadece ultrasonda birde hastaneye gidip rutin kan testlerini yaptırmamı söylediler bugün saat 3 sonuçları alıcam ama 3 tüp kan aldılar bir tanesi hormon tahliliydi neden istedi dr bilmiyorum 0h 10 hftaya adım attık desene inan sanki günler geçmek bilmiyor kızımda bu kadar sabırsız degildim sanki ilk hamileligim
- yağmursel 12+3 günlük hamile
- sevtapduzyol 11 hafta 4 günlük hamile
- stardust 11 haftalık hamile
- funda fundac 9 hafta 6 günlük hamile
- başak35 9 hafta 2 günlük hamile
- sersev79 6 hafta 5 günlük hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?