kasım hamileleri gelin burda buluşalım

yagmursel canım sen özel bir dr gidiyormusun yoksa hastanedenmi 2 li test için randevu verdiler?ben henüz kendime özel bir dr ayarlayamadım ben istiyorumki dr um benim dogumumuda yaptırsın şimdi onu yapacak sadece sezaryan dr var ben normal dogum yaptım kızımı bu bebegimide normal istiyorum ama kilom fazla ve tansiyonum yüksek gidiyor şuan dr karar verir heralde dogumun nasıl olacagına birde sen benden 3 hafta daha erkencisin benim kalp atışı henüz alınamadı bu biraz beni endişelendiriyor kızımda bu kadar bilinçli degildim

ben de ctesi gidicem bakalım , o gün 9+6 oluyoruz , bakalım nasıllarmış , keyifleri yerindelermiymiş :))
benim keyfim yok 1 hafat 10 gündür benneyaptımki
bel fıtığı kaynaklı bel ağrılarım var . daha doğrusu ağrı kuyruk sokumu ve sağ batın bölgesinde çok yoğun -du bugüne kadar . bugün Allaha şükür pek ağrım olmadı , hep yatıyorum zaten . arada ev içinde yürüyüşler hariç , bir de 3-4 günde bir dışarı çıkıp bir şeyler yemek dışında pek ekşın yok yani ..

ben hastanenin hocasına gidiyorum bir kaç gere özeline gittim takiplerimi hastanede yapıyor hastaneden randevu verdi doktorum 2 li test için ben sezaryanlıyım zaten doktorum yapıcak sezeryanı yani tabiki durumuna göre doktorun karar verir zaten tansiyon senin için çok önemli iyi bir doktorun takibinde ol bence karından ultrasonla zor alınıyor kalp atışı benimde alttan ultrasonla almışdı doktorum kalp atışını korkma evet bende ilk çocuğumda hiç onları düşünmemişdim
yok kese görme yok kalp atışı bunda sayfa sayfa takip deyiz.

yaa canım aynı bel ağrıları bendede var. benimde bel fıtığım var ağrı yapıyor bende iş yapmıyorum ama ağrıyor zaten netten okuduğum kadarıyla normalmiş bu ağrılar bu dönemlerde

selam kızlar saglık ocagında ultrasonda bebişimin kalp atışının oldugunu ve canlandıgını söylediler çok mutluyum saglılada kucagımıza alırız inşallah allahın izniyle bebklerimizi

selam kızlar saglık ocagında ultrasonda bebişimin kalp atışının oldugunu ve canlandıgını söylediler çok mutluyum saglılada kucagımıza alırız inşallah allahın izniyle bebklerimizi

başakcımmmmmmmmmmmmm çok sevindim senin adına canım yaa Şeniz
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

amin canım inanki içimde hep sıkıntıydı bu klp atışını alamamak salı günü dr gittigimde alamadı şimdi alındı normalde 8 hafayı bitirdim ama ebe 7 haftalık dedi şaşırdım

moralim çok bozuk kızlar ..
sonra uzunca yazarım
sonradan gelişen ve kalp atışlarını gördüğümüz bebeğimin gelişimi durmuş
diğeri çok sağlıklıydı

moralim çok bozuk kızlar ..
sonra uzunca yazarım
sonradan gelişen ve kalp atışlarını gördüğümüz bebeğimin gelişimi durmuş
diğeri çok sağlıklıydı

nasıl yani ikizler ikisininde gelişimi aynı olması gerkmiyormu dr ne dedi canım üzme kendini bebklerini düşün

canımm çok üzüldüm.ikizmi bilmiyorum herşey yoluna girer inşallah

sağol canım ..evet , ikizlerdi , birinin gelişimi durdu , Allaha binlerce kere şükür ki diğer bebeğim sağlıklı .. elleri kolları bacakları kıpır kıpırdı 3,01 cm.lik prens(es)imin ..

nasıl yani ikizler ikisininde gelişimi aynı olması gerkmiyormu dr ne dedi canım üzme kendini bebklerini düşün

hayır başakcım .. aynı olması gerekmiyor .. çünkü ilk keseyi 1 aralıkta , sonradan tutunan meleğimin kesesini ise 4 aralıkta gördük . o zamandan beri yavaş yavaş gelişiyordu .. 12 aralıkta ve 18 aralıktaki kontrollerimizde diğerine göre daha küçük adımlarla ilerliyordu ... ama her ne kadar kendimi alıştırdıysam da ikizlerim olacağı fikrine , ne olur ne olmaz diye bu kontrole kadar bir açık kapı bırakmıştım .. bugün de gelişmeler iyi olursa tamam , oldu bu iş iyecek ve hazırlayacaktım kendimi herşeyimle ..
bütün gün çok üzgündüm tabi , şimdi daha iyiyim .. İnşallah diğer bebeğim kardeşinin gittiğinin farkına varmamıştır , güzel güzel büyür ve gelir aramıza ...

:1no2::çok üzgünüm: çok üzüldüm canım yaaa inanamadım şimdi okuyunca

sevtapcım , elden gelen bir şey yok .. hep hayırlısı neyse o olsun istedim Yaratandan .. umarım hayırlısı budur ve bundan daha ağır bir üzüntü yaşamam .. kimse yaşamaz inşallah ..
hayır , herşey güzel giderken ve yüreğimde korkunun eseri yokken şimdi ya diğerine de bir şey olursa vesvesesi geçiyor içimden .. biliyorum , bugünün psikolojisiyle en kötüsünü düşünüyorum hep , yarına kalmaz geçer umarım ..

peki canım şimdi ne olacak bebgin gelişimi takip edilecekmi?canım soruyorum ama senin üzülmenede gönlüm razı olmuyor ama insanız sonuçta herşey bizler için sen moralini yüksek tut bakarsın bebiş annesine süpriz yapar ve büyümeye devam eder inşallah

sakın sakın aklına öyle bişiy getirme hem bizim yumuşlar yırttık kız artık kalp gelişimleri tamamlandı hiç üzme kendini sen Allahın izniyle kucağımızada alıcaz nasipse hadi topla kendini içinde unutma bi bebek daha olduğunu a.s.

mehaba arkadaşlar starcım nerdesin merak ettim bi sorun yok dimi arkadaşlar dün keseye baktırmaya gittim 4 transfer edilmişti doktorum eşim hemşire ben şok olduk 4 üde tutmuştu çünkü yarabbim sevinmelimi üzülmelimi şaşkınım doktorum bile ben en fazla 2 bekliyodum dedi en düşük kaliteli olan bile tutmuş merak eden arkadaşlara haber vermek istedim hepinize sevgiler......................

kutlarım canımm.gelişimleri için hayırlısı ne ise öyle olsun

gelişimi duran bebek ve kesesi kendi kendine yok olacakmış , düşecekmiş canım ..
yeniden gelişmesinin pek imkanı yok canım , çünkü kalp atışını göremedik .. diğer kardeşi sağlıkla büyüsün diye feda etti kendini küçük fedakar aşkım benim ..

bugün kabus gibi bir geceden sonra çok iyiyim canım , dün zaten canım sıkıldıkça dr.umuzun verdiği cd yi izledik . bebeğim kıpır kıpırdı , hiç durmuyordu maymun :)) elleri kolları bacakları ayrı oynuyordu ..onu izledik durduk hep . bir ara renkli usg ye geçecekti dr. durdu hareketleri , sanki bizi hissetti , çok tatlıydı çoookk :asigim:

canım böylesi belkide daha hayırlıdır allahın bilicegi birşey gerçide bebegini büyütünce birtane bebegin daha olur merak etme allah onun ömrünüde kardeşine verir inşallah moralini bozma diyicegim ama acını ne kadar hafifletir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…