Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben geldım mrketten sekerler napıonuz bakıyım kaçmiş herkes noluyo ama yaaa kadriş ne uykusu kız bu satte gel buraya sen zaten yeterınce guselsın gerek yok uyumaya :)

ben geldım mrketten sekerler napıonuz bakıyım kaçmiş herkes noluyo ama yaaa kadriş ne uykusu kız bu satte gel buraya sen zaten yeterınce guselsın gerek yok uyumaya :)

testi ne zamn yapcan
hemen yapmicaksan sakla hemen de kociş görmesin gizli yapcan ya

aldım kızlar aldım bu seefr baska eczaneden aldım kız benı tanıdı artık yaa:roflol:
yarın sabah ılk ıdrarla yapıcm canlarım yarın hemen habber verırım sızee

aldım kızlar aldım bu seefr baska eczaneden aldım kız benı tanıdı artık yaa:roflol:
yarın sabah ılk ıdrarla yapıcm canlarım yarın hemen habber verırım sızee

kocişin uyurken sabah kalk sessiz sessiz yap testi ona onla da sonra yaparsın çaktırma durumu tek çıksa da üzülme ben inanıyorum kocişle beraber çift göreceksiniz

Hıjyenım ıÇım ıÇımı yıyoo ama tek cıkmasındn korkuyorumm
evet ısım Öle yapıcm cnm ınŞ cıkar dua edın zaten ıkı cızgıyı gorsem kocıŞı kaldırrım hemen sÖlerım ona =)

Ben 14 aylık evlıyım cnm ve 14 aydrda bebk ısıyoruz yanı hıc korunmadık sen pekı cnm ??
Hıjyenım ınŞ cnm
evet ısım buyuk ıhtımal onun gıtmesnı beklerım =)

kızlar dayanamayıp yaptım ama maelsef negatıfff bılıyodum zaten ama negatıf cıkıcagını cok uzgunum mafoldumben aglamak isiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…