Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya ağlama kıyamam üzülme ne olur belki daha çok erken kırmızılar gelmeden üzülmek yok belki rabbim eşinle gör diye göstermedi üzülme ne olur

svlkbr öncelikle sağlık olsun daha yeni evli sayılırsın. durmak yok çocuk denemelerine devam.
sen moralini bozma. bak ben 2,5 senedir evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık. inşallah birgün bizimde bebeklerimiz yanımıza gelecek. biraz sabretmek gerek.

yok cnm yok yok yok işte bı daha dr a falanda gıtmıcem yaaa ınan sıkıldım bunaldımm rabbıme ısyan etmıyorum tabıkıde o herseyın en ısıını bılıyo ama dayanıck gucum kalmadı kızlarrrrr

ya canım sen bikaç gün daha bekle ve öyle dşün bence pes etme bence bebişin sana gelecek
bence erkendiye çıkmamıştır ya da sabah idrarında çıkıyomuş bilmiyorum işte

saolun cnm desteklerınız için ama yok bu ayda olmadıı o kadar cok umıtlenmıstım kı ılk defa gecıktı adetım ama napalım kısmett

fazla stres yapınca gecikio amasen tatildeydin bence kırmızıları grmeden ümit kesme kendine çeki düzen ver kocişe durumu çaktırma hadi balım kendine mooral yükle

henuz kırmıızlrın geldıgı yok gelsede cok koymaz zaten beklıyorum cunku kocişe bişey belllı etmemeye calişicam :sinifsinif:

ben yavaş yavaş toparlanım kızlar mesaim bitio artık yarın devam ederiz artık öpüldünüz byes byes güzel haberlerle gelin hadi bakemmmmm

sıkma canını svlcim belki geç döllenme olmuşda olabilir belirtilerin hamişliğe çok yakın ve ilk defa yaşadığını yazmışsın inşallah hamişsindir...

saol hıjyenım ama gec dollenme falan sanmıyorumm neyse artık umdımız bı dahakı aya kaldııı hastalnsam barıde dra gtsem bıran evvel

svl cim bende üzüldüm senin adına olsun rabbim hayırlısı ne zaman ise o zamn versin.
moralini hiç bozma haziran ayında 4 gün gecikti kan testimde negatif çıktı çoooooook ama çok üzülmüştüm eşime o gün çok eziyet ettim üzüntüden.o aslında benden daha çok üzülmüştü ama belli etmedi.

saol hıjyenım ama gec dollenme falan sanmıyorumm neyse artık umdımız bı dahakı aya kaldııı hastalnsam barıde dra gtsem bıran evvel

ÜZÜLME DEMEK BOŞ ÇÜNKÜ HEPİMİZ AYNI DURUMDA OLUYORUZ VE ÜZÜLÜYORUZ, AMA SENİN İÇİN UMUTLAR BİTMEDİ , SABAH İDRARINLA DENE. İHAKKIMIZDA HAYIRLISI

BUGÜN BİR ARKADAŞIMIN DOĞUM HABERİNİ ALDIM, KORUNMADIĞI İLK AY HAMİLE KALMIŞTI ÜSTÜNE DOĞUMU DA OLDU. GÖZÜM YOK ALLAH HERKESİ İYİ YAPSIN BEN DE DÜŞÜNDÜĞÜM ANDA HAMİLE KALSAYDIM ŞİMDİ 5 AYLIK BEBĞİM OLURDU .BUNU DA DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUMMM:sinifsinif::gitme:

teşekkür edrim güzel anne iyiyim ben merakla beklemekteyim günüme 8 gün kaldı
parlayı söylüyum yineeeee
gelmesin kırmızılaaarr gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:lepi: :lepi:
gelmesin kırmızılar - gelsin bebişler :lepi: :lepi:

gülercimin netinde yine problem var galiba görünmüor
vet canım sinir etti beni bugün bu netttklava:

kızlar bende o çift çizgiyi görmek istiyorum anne olmak istiyorum
bende hihoyyyt bende hihoyyyt bende hihoyyyt bende hihoyyyt
bu arada armıza hoşgeldin tatlım..kaydirigubbakcemile5

fıstığım yarın sabah tekrar yap bakalım.. sende biliyosun sabahki idrarın önemini:teselli:

hem aksi bile olsa sen ne güzel söylemişsin.. "bi an evvel kırmızılar gelecekse gelsin de, dra gideyim" diye..
her işte bi hayır var belkide bebişin bu ay gelmek istiyo.. sana bayram şekeri olarak... evinizin havasını tatlandırmaya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…