Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

denizcim dediklerine katılıyorum şuan benimle aynı zamanda evlenen akrabalarım hamile
onların haberini alınca çok seviniyorum ama nir o kadar üzülüyorum. ama şöylede düşünüyorum rabbim benim için hayırlısı ne ise onu verecektir.dualarımda bu dünyada çocuksuzlukla imtihan emsin rabbim kimseyi

aynen canım
herkes... düşünme... stres yapma.... rahat ol....
gibi şeyler söylüyo... bide bunun formülünü bi verseler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn fıstığım

saol selocanımm bende dra gidip çatlatma ıgnesımı yada baska bişi yapsın artıkk =)
denızcım saol destegn için
gulerım cnm bnm sabah ıdrarı akşam ıdrarı farkyapmaz olsaydı cıkardı sılık mılıkte olsa boswer yapmıcm bı daha

minnoşum sen nasılsın kuşum...
spora başlıycam diyodun.. başladınmı...

bide benimde şu bilg başında otura otura basenlerim olmaya başladı... banad bi formul söylesene bende yapam..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

valla esımede sölucem alsın bu pcyı gıtsın dukkana bu lanet pcnın yuzundende aklımdan hıc cıkmıyo bebiş :roflol:ama siz varsnz kuzular ya valla sıze o kadar cok aliştim kı yakın arkadsalrımla konusamadıklarımı sııznle konusuyorummm cumartesı arkdslarım toplanıcklar bende gıtmem lazım ama gıtmek ıstemıyorum hesnın coocugu var o kadar cok ımrenıyorum kı bende onlara krunuyoruz suan dedımm dusunun yanı yakın arkdslarım oldukları halde sölemedım onlara bebegımızn olmadıgınıııımafoldumben

karartma kendini hemen...:teselli:
vardır bundada bi hayır.. allah büyük.. Rabbim neylerse güzel eyler..

kırmızıyı beklemeden de gidebilirsin önce kan testiyle hamile olmadığını anlayıp adet olman için sökücü veriyor.onu içincede oluyon biliyorsundur üçüncü günü çağırıyor.tedavine başla

kızlar selammm
ağustosda yani bugun kırmızı kartı gördüm:)
eylülde inşallah görürüm çift çizgiyii :)

seni çok iyi anlıyorum canım aynen bende yani... sanki beni tarif ediyorsun..

herkes alıyo çocuğunu yanına.. bi başlıyorlar çoğumun bu aşısıydı falanca drydu... yok ona şu giysiyi aldımda falan.. ben devre dışı kalıyorum aralarında.. çok üzülüyorum tabi üzülmemmmi hiç.. bende fazla yakın olmak istemiyorum.. anlatmıyorum zaten onalar bişey.. anlatsamda çok basite alıyorlar.. anlamıyolar.. en yakın kankimde dahil

ya sabır çek...ben şuan sizinle konuşuyorum ama kendimi inanın unuttum ,svl iyi bi doktor bul çatlat şu gıcıkkkkkkkkkk yumurtalarısositososito

Topıkımızn adı deĞıŞmıŞ kızlar
ıÇım bı hoŞ oldu eylulde gelıyor bee...
Aa eylulde eŞımın dogum gunu.

selocanım bn zten tedavı oluyorum klomen kullandım dr yumurtalar buyumememiş dedı baska bı ılaç vermşti ama oda mıdemı bulndrıyodu dr bırak dedı adetn 2gunu tahlıllrı yaptr dedı bklım gelsınde adet gıdeyım yaptırayım tahlıllerımı

guzel dostlarım benım eŞım den Çok guzel bı haber aldım az Önce eŞım ıŞınde terfı almıŞ,az Öncearadı paylaŞtı benımle Çok mutlu oldum bende sızınle paylaŞmk ıstedım

guzel dostlarım benım eŞİm den Çok guzel bİ haber aldım az Önce eŞİm İŞİnde terfİ almıŞ,az Öncearadı paylaŞtı benımle Çok mutlu oldum bende sİzİnle paylaŞmk İstedım

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim kadriyem...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bak gördünmü Rabbim nekadar büyük.. geeçenlerde eşinin bi arkadaşının başka bi işe girdiğini kocişinin girmediğine üzülüyordun..
bak Rabbim ayarlamış demekki bazı şeyleri..

tekrar çok tebrik ederim gülüüüm. allah eşinin önünü açık etsin:Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

svl cim sıkma canını daha dur bakalım tedavinin ucunun ucundasın.ben klomen kullnadım ben bile anlamıştım yumurtalarımı dışarı fırlayacak gibiydiler.benimkiler büyüdüde ne oldu sanki olmadı
eşim patrondan fırça yemesine rağmen şehir dışındaki işini bir gün erteledi sırf yumurtam çatalayack diye iyiki ertelemiş 4 gün yok iki günlüğüne gitmişti bide uzadı .bundan önceki aylarda hep şehir dışında olduğunda denk gelmişti.bi ayda yumurtamın geç çatlayası tutmuştu bende çatlamıştır diye hiç yatmamıştım ayağa kalkmıştım meğerse o günde çatlamış.yani kısmet hep nisan annesi olucam der dururdum.eşim geçen gün üzülme sen hep nisan annesi olucam diyip duruyodun belki öle olur dedi öle diyince moralim düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…