- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.841
aynen canımÜZÜLME DEMEK BOŞ ÇÜNKÜ HEPİMİZ AYNI DURUMDA OLUYORUZ VE ÜZÜLÜYORUZ, AMA SENİN İÇİN UMUTLAR BİTMEDİ , SABAH İDRARINLA DENE. İHAKKIMIZDA HAYIRLISI
BUGÜN BİR ARKADAŞIMIN DOĞUM HABERİNİ ALDIM, KORUNMADIĞI İLK AY HAMİLE KALMIŞTI ÜSTÜNE DOĞUMU DA OLDU. GÖZÜM YOK ALLAH HERKESİ İYİ YAPSIN BEN DE DÜŞÜNDÜĞÜM ANDA HAMİLE KALSAYDIM ŞİMDİ 5 AYLIK BEBĞİM OLURDU .BUNU DA DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUMMM:sinifsinif::gitme:
denizcim dediklerine katılıyorum şuan benimle aynı zamanda evlenen akrabalarım hamile
onların haberini alınca çok seviniyorum ama nir o kadar üzülüyorum. ama şöylede düşünüyorum rabbim benim için hayırlısı ne ise onu verecektir.dualarımda bu dünyada çocuksuzlukla imtihan emsin rabbim kimseyi
saol selocanımm bende dra gidip çatlatma ıgnesımı yada baska bişi yapsın artıkk =)
denızcım saol destegn için
gulerım cnm bnm sabah ıdrarı akşam ıdrarı farkyapmaz olsaydı cıkardı sılık mılıkte olsa boswer yapmıcm bı daha
valla esımede sölucem alsın bu pcyı gıtsın dukkana bu lanet pcnın yuzundende aklımdan hıc cıkmıyo bebiş :roflol:ama siz varsnz kuzular ya valla sıze o kadar cok aliştim kı yakın arkadsalrımla konusamadıklarımı sııznle konusuyorummm cumartesı arkdslarım toplanıcklar bende gıtmem lazım ama gıtmek ıstemıyorum hesnın coocugu var o kadar cok ımrenıyorum kı bende onlara krunuyoruz suan dedımm dusunun yanı yakın arkdslarım oldukları halde sölemedım onlara bebegımızn olmadıgınıııımafoldumben
kızlar selammm
ağustosda yani bugun kırmızı kartı gördüm:)
eylülde inşallah görürüm çift çizgiyii :)
guzel dostlarım benım eŞİm den Çok guzel bİ haber aldım az Önce eŞİm İŞİnde terfİ almıŞ,az Öncearadı paylaŞtı benımle Çok mutlu oldum bende sİzİnle paylaŞmk İstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?