- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.821
HİŞTT AĞPZIAN ACI BİBER SÜRCEM BAK ŞİMDİ SNEIN NE OLE MUCİZELRE İNAMIYORUM FALN NEFES ALIYOMUSUN ŞUAN .. ALIYOSUN DIMI İŞLTE SAna bi mucize şuan sen yaşıyosan hayttaysan bu rabbımın sayesınd ecanım benım ..DERDİ VEREN RAB DERMANIDA VERECEKTIRgünaydın kızllar bugün doğumgünüm 2 gün öncede regl oldum...doğumgünü hediyem olur dedim belki ama yokkkkk mucizelere inanmıyorum artık........
HİŞTT AĞPZIAN ACI BİBER SÜRCEM BAK ŞİMDİ SNEIN NE OLE MUCİZELRE İNAMIYORUM FALN NEFES ALIYOMUSUN ŞUAN .. ALIYOSUN DIMI İŞLTE SAna bi mucize şuan sen yaşıyosan hayttaysan bu rabbımın sayesınd ecanım benım ..DERDİ VEREN RAB DERMANIDA VERECEKTIR
saol hıjyenımmm saol cnm
oof kızlar girdim ama hemen çıkmam lazım
annemin evine hırsız girmiş sanırım şimdi aradı çok moralim bozuk abimlerdeydi 2 tane yeğenim var sabah onlara bakmaya gelmiş yengem azcık dışarda işi var diye komşu teyzeme haber vermiş kapıyı zorlamışlar üstünde anahtar var bakın diye teyzem bakmış annemi aramış içeri girdilermi bilmiyorum demiş annemde abimlerde çocukları bırakıcak kimsede yokben gideyim diyorum
boşver diyor işten izin alma ne yapsam çok canım sıkıldı offf ::mafoldumben
oof kızlar girdim ama hemen çıkmam lazım
annemin evine hırsız girmiş sanırım şimdi aradı çok moralim bozuk abimlerdeydi 2 tane yeğenim var sabah onlara bakmaya gelmiş yengem azcık dışarda işi var diye komşu teyzeme haber vermiş kapıyı zorlamışlar üstünde anahtar var bakın diye teyzem bakmış annemi aramış içeri girdilermi bilmiyorum demiş annemde abimlerde çocukları bırakıcak kimsede yokben gideyim diyorum
boşver diyor işten izin alma ne yapsam çok canım sıkıldı offf ::mafoldumben
ebu bekir efendimz 7yıl diş agrısı çekmiş 7yıl sonra bir gün cebRAİL ALEYHİSSELAM EFENDIME GELMİŞ VE YA MUHAMMED EBU BEKIRIN DİŞİ AGRIYOR HABERIN YOKMU NİYE RABBINE SÖYLEMEDIN ŞİFA İSTEMEDİN DEMİŞ
EFENDİMZ BİLYORDUM YA CEBRAİL DİYEREK EBU BEKİR EFENDIMIZN YANINA GİTMİŞ VE SORMUŞ YA EBU BEKİR DİŞ AGRIN VARMİŞ NİYE SÖYLEMEDİN RABBİMİZE SÖYLESEYDİKTE ŞİFA İSTESEYDIK DEMİŞ
EBU BEKİR EFENDIMZ DEMİŞKI
_YA MUHAMMED DOSTAN GELENİ DOSTAMI ŞİKAYET ETSEYDİK...
BENBU HIKAYYEIKENDİME DÜSTÜR EDİNİCEZ VE BUNDAN SONRA ŞİKAYET ETMIYCEZ ARKADAŞLAR ÇOK ETKİLEDİ BU SÖZ EŞİMLE BİZİ..
kızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?