- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.841
canım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun...
bende test yaptım sabah 2.çizgi silik belli ama net değil sağlık ocağına götürdüm ilk hemşire hamilesin dedi diğer arkadaşa göster dedi o günün geçti mi dedi 26.gün yazdım günün geçince yap bi daha dedikafamı karıştırdı değilmiyim ki...neyse öyleişte benimde allahım iinş.bebeğim gelmiştr...
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE ÇOK GÜZEL Bİ HABERİM VAR TEST YAPTIM AKŞAM VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
saol nurtenım artık aliştık cnm 1.5yıldır napalmm rabbım zamanını bılıyodur heraldeee
çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm: inşlh çarçabuk yakalanırlar.. milletin malını nasıl alabiliyo bu kişiler ya..oof kızlar girdim ama hemen çıkmam lazım
annemin evine hırsız girmiş sanırım şimdi aradı çok moralim bozuk abimlerdeydi 2 tane yeğenim var sabah onlara bakmaya gelmiş yengem azcık dışarda işi var diye komşu teyzeme haber vermiş kapıyı zorlamışlar üstünde anahtar var bakın diye teyzem bakmış annemi aramış içeri girdilermi bilmiyorum demiş annemde abimlerde çocukları bırakıcak kimsede yokben gideyim diyorum
boşver diyor işten izin alma ne yapsam çok canım sıkıldı offf ::mafoldumben
bidefasında ben eşime bunun espirisini yapmıştım..saol nıluferım benım ya cok iisinzi ııkı seızler varsnızzz suan bıraz daha iiym teste ıkıncı cızgıyı arıyorummm kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum gülüm nasılsın.. Kendini nasıl hissediyon. Toparlandımmı biraz:1hug:
inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına :Saruboceq:
kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun
AY CANIM HAMİLESİN İŞTE ÇOK GÜZEL AMİN CÜMLEMİZ CANIMcanım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun...
bende test yaptım sabah 2.çizgi silik belli ama net değil sağlık ocağına götürdüm ilk hemşire hamilesin dedi diğer arkadaşa göster dedi o günün geçti mi dedi 26.gün yazdım günün geçince yap bi daha dedikafamı karıştırdı değilmiyim ki...neyse öyleişte benimde allahım iinş.bebeğim gelmiştr...
ÇOK SAOL CANIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESEcanımmm tebrik ederimsabah sabah ne güzel bi haber.sağlıcakla kucağınada alırısn inşallah
ÇOK SAOL CANIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN YÜCE RABBİMayyy oku oku bitiremedim kızlar ya gece ne kaynatmışsınız öle
Canım çok sevindim tebrik ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz:roflol::roflol::roflol:ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİkızlar gunaydın ben geldım ama daha test yapamadım yaaa kızmayın sakın haaaa herzaman bı kaba koyup yapardım ıdarraı bu sefer yaparken cubuga cekeyım dedım hatta cektıgımı sandım bı hevesle damlatırken cubugu cekmemişim yaaa kaydirigubbakcemile3koptum wcde gulmekten valla dıyorum belkıde rabbım dıyokı bıraz daha heyecanlan nasılsa bu son heyecanlanısın :)
CANIM BENİM ÜZÜLME İŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİR BEBEĞİN YETERKİ KAFAYA TAKMAkızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben
CANIM UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA BENİMDE 13 GÜN ÖNCE BAŞMALIŞTI KASIKTA AĞRI ARA ARA BATMALAR ÇOK FENAYDI SAĞDA VE SOLDA İŞALLAH SNEİNDE BEBEİN VARDIR :Saruboceq:selam kızlar hala kasık agrılarım devam ediyor ve adet günüme 11 gün var
mersay cım nasılsın bitanem epeydir karşılaşamıyoduk senle
mersay cım nasılsın bitanem epeydir karşılaşamıyoduk senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?