Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ohhhhh :teytey: :teytey: :içelim:
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin hayatım

canım hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
derısı tüm isteyenlere inşallah
Allahım bütün bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakma Ya Rabbim :Saruboceq:

saol nurtenım artık aliştık cnm 1.5yıldır napalmm rabbım zamanını bılıyodur heraldeee

Öyla hayatım sen içini ferah tut Rabbim yar ve yardımcın olsun
Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin tez zamanda bebeklerimizi bizlere nasip etsin inşallah

hem bak bana daha gün sayıyom :roflol:
adet olamamanın verdiği bi şişkinlik ve sıkıntı var bendede
öfffffffff deliricem yaaaaaa
1 haftadır acayip midem bulanıyo adet olamadım ondan heralde

çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm: inşlh çarçabuk yakalanırlar.. milletin malını nasıl alabiliyo bu kişiler ya..
millet çalışsın çabalansın onlar hemen hazıra konuveriyolar.. haram işte resmen haram.. allah onları ıslah etsin hepsini..klava:

saol nıluferım benım ya cok iisinzi ııkı seızler varsnızzz suan bıraz daha iiym teste ıkıncı cızgıyı arıyorummm kaydirigubbakcemile3
bidefasında ben eşime bunun espirisini yapmıştım..
ona herdefasında yine göremedim şu çift çizgiyi diyodum bi ay "busefer çitf çizgiyi gördüm dedim"
o ay 2tane test almıştım birini sabah diğerinide öğlen yapmıştım. atmadım akşam onlar elimde eşimle koptuk delikafadulden "napçez başka türlü göremiyom bende ayrı ayrı gördüm toplamda 2 olmadı 2 olduu eee"kaydirigubbakcemile3

zaten ahdım var heşebi 2sini birada göreyim bi test daha yapıp toplamda 4 çizgi olarak koycam yanyanakaydirigubbakcemile3

kıslar yaaaaa
görümcem aradı şimdi
beni rüyasında görüyomuş 2 gündür
bembeyaz bi hamilelik giymiştin birinde karnın kocamandı diyo
diğerindede hamileyim diye hamile kıyafeti alıyodun kendine diyo
15 gün öncede aynı rüyayı görmüştü o
bende geçen baklava gördüm bi tepsi süper gözüküyoru tabirde çok mutlu olacağın bi habere işaret diyo
üfffffffffff testlerde negatif diyo delircem ben kızlar akıl verin yapsam mı bi daha test 10 gün oldu adetim geçeli

hoşbuldum gülüm nasılsın.. Kendini nasıl hissediyon. Toparlandımmı biraz:1hug:

evt canım iyyim çok şükür çok uzulmedım öle ya yada uzuldu şuan farkındadeğilim sonrradn çıkck acısı.
Gercı eşim uzulcek dıye daha çok uzlmuştum ben ama oda sağolsun dun çok guzel destek oldu bana hiç bekelmiyodum yanı ondanonu:)
seni çok sevıyorum dedım bende sizi çok sevıyorum senı cennettekı melegımızı çok sevıyroumdedi
buda bana yettı öncekı gunlerbenı çok guzelopmuştun yıne ole opdeıdm operım tabı aşkım dedi.çok sukur atlattıkyanı bıde dun eşimin dogum gunuydu arkadşalr pastayı almışlar gelmişler yalnız dğeildik oyzudnede pek sıkıntı olmaıd yanı

kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun

relax senle günümüz aynıydı allahım çok sevindim bende akşam test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür akşamda doktora gidicem iaşllah dahada mtlu olrum ordan sonra allahım olamyanlara nasip etsin tez zamanda

AY CANIM HAMİLESİN İŞTE ÇOK GÜZEL AMİN CÜMLEMİZ CANIM
canımmm tebrik ederim sabah sabah ne güzel bi haber.sağlıcakla kucağınada alırısn inşallah
ÇOK SAOL CANIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE
ayyy oku oku bitiremedim kızlar ya gece ne kaynatmışsınız öle

Canım çok sevindim tebrik ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ÇOK SAOL CANIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN YÜCE RABBİM
Şeniz:roflol::roflol::roflol:ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ
kızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben
CANIM BENİM ÜZÜLME İŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİR BEBEĞİN YETERKİ KAFAYA TAKMA
selam kızlar hala kasık agrılarım devam ediyor ve adet günüme 11 gün var
CANIM UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA BENİMDE 13 GÜN ÖNCE BAŞMALIŞTI KASIKTA AĞRI ARA ARA BATMALAR ÇOK FENAYDI SAĞDA VE SOLDA İŞALLAH SNEİNDE BEBEİN VARDIR :Saruboceq:
mersay cım nasılsın bitanem epeydir karşılaşamıyoduk senle

SELECTED NASILSIN CANIM BENİM SENİN NE ZAMANDI ADET GÜNÜN CANIMŞeniz

mersay cım nasılsın bitanem epeydir karşılaşamıyoduk senle

evet çok şükür buluştuk tekrarvereliniortak iyiyim akşam iftara misafir gelecek hazırlık yapıyodum dinlenmek için oturdum şimdi biraz.
selected senin aşılamalarından sonra regl düzenin değiştimi? ben hep 28 günde bir olurum normalde ama temmuz ve ağustos aşılamarım sırasında 25 günde bir oldum şimdi bu beklemedeki ilk ayım regl günümü 25 olarakmı hesaplayım yoksa 28 olarakamı?
28 gün olark hesaplarsak bugün regl günüm ama hiç emaresi yok umutlanmak da istemiyorum tabi herzaman regl dönemime yakın göğüslerimde ağrı olurdu şişerdi ama bu sefer hiç bir belirti yok tabi daha erken gün bitmedi henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…