Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar hala kasık agrılarım devam ediyor ve adet günüme 11 gün var

berrakçım aynı seyler bende de war,adetimin 10.gününden beri feci şekilde kasıklarım agrıyo ve bu ay 6.gününde beri gün asırı cok calıstık,yumurtlamadan mı hamılelıktenmı bılmıyorum ama insallah hamısızdır canım sen en son ne zaman adet oldun ben 25 agustosta oldum en son ,20 eylulde olmam gerekıyo,su çift çizgıyı bır an once görmek istiyorum

yok cnm ben hıc bişi olmadım daha 1.5 yıllık evlıyız bnd eyumurtlama sorunu var esımdede sperm sayımız cok ii ama az hareketsızlermiş bı kere klomen kulandım yanı bı ay bu ayda verdı dr klomen esımede urolojı bı tane ilaç verdı 3 ay kullan dedı bı kere daha yapalım sperm testını dedı bu ay olmadı bakalım cnm adet olmayı beklıyom olıyımda en azından klomene baslıyım

inşallah hamilesindir canım bellimi olur Allah nasip ederse olur, ben 3 yıllık evliyim 2,5 senedir istiyoruz klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum şimdi kendi haline bıraktık, bizimki sebepsiz infertilite, bakalım Allah ne zaman nasip ederse artık

Gurbetten canım sendmeı hamİleİsn ben gÖzden mı kaÇırtdım bırı ole yazmısta

inş.canım ya kan değerim 17.85 çıktı kadın kist olabilir dış gebelik olabilir dr.görün dedi yaaa :gitme::gitme: moralimi bozdu ama ben inanıyorum yaa

ohhhhh :teytey: :teytey: :içelim:
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin hayatım

sağol canım inş.darısı başına allahım herkese nasipetsin ama herkes bugün ayrışey dedi biraz moralim bozuldu 17.85 çıktı değerim anlamadım

geldim ben kızlarr yaaa
herkese teşekkürler yorumları için ama yanlış alarm mış
şöyleki üst komşu (annemin üstü) teyzemin zilini çalmış (yeni taşınmış kimseyi tanımıyo)
ya sizin üsteki anahtarı kapıdamı unutmuş ne zorlanmış gibide diyince teyzem kadına anahtarı bana verin demiş opanikle annemi aramış hırsız girmiş diye ee hepsi telaşe tabi ben sonra fırladım çıktım
eve gittim tam teyzemin kapısını çaldım teyzemle annem telde meğer annem değilmiş karşı komşuymuş o anahtarı kapıda olan:kedi:kaydirigubbakcemile3meğer kadın apar topar hastaneye gitmiş bebeği var hastalanmış o telaşla anahtarı kapıda unutmuş kaydirigubbakcemile3
bizimk,ler de telaşe müdürü klava:

ayy nasıl bı uyku geldı sormayın yaa.bugun bı halsızlık var ustumde kanama Çok oluyor ozyudne galıba hıÇ bıŞey yapasım yok sahur bulaŞıklarım bıle duuruyor ınanın ya.akŞama yemkte yapmıcak olunca oturdum kaldım gıdım azcıkta uyım balı :)

kızlar beni de listeye yazın adet günüm 4 ekim bu arada hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ederim allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…