- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.881
kıslar 17.85 çıktı bilen var mı bu değerleri ne olur bi şii deyin
canım senin günün geçmişmiydi? 5 ten yukarısı pozitif oluyo,seninkide pozitif görünüyo
canım tebrik ederim yanılmıyorsam sende uzun zamandır bekliyordun değilmi canım çok tebrikler :teytey::teytey::teytey:KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE ÇOK GÜZEL Bİ HABERİM VAR TEST YAPTIM AKŞAM VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
canım böyle söyleme ya bak bizde üzülüyoruz seninle burada sabır canı azıcık daha sabır ŞenizŞenizŞenizŞenizgünaydın kızllar bugün doğumgünüm 2 gün öncede regl oldum...doğumgünü hediyem olur dedim belki ama yokkkkk mucizelere inanmıyorum artık........
evetya nedir bu böyle -tatlicadiarzu-valla canım ben bu testleri anlamıyorum silik çıkıyor bi hamilesin çıkıyor kan da çıkmıyor benimde kafam karışıyorkafamçokkarıştı
bence azcık sabret canım
inşallah pozitif sonucu görürsün tatlım
kızlar gunaydın ben geldım ama daha test yapamadım yaaa kızmayın sakın haaaa herzaman bı kaba koyup yapardım ıdarraı bu sefer yaparken cubuga cekeyım dedım hatta cektıgımı sandım bı hevesle damlatırken cubugu cekmemişim yaaa kaydirigubbakcemile3koptum wcde gulmekten valla dıyorum belkıde rabbım dıyokı bıraz daha heyecanlan nasılsa bu son heyecanlanısın :)
şimdi ağlayalımmı gülelimmi ağlanacak halimize :çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben
canım ya çok güzel teselli vermişsin :teselli:tatlım onu sakinleştirecek ve metanetli duracak kişi sensin
bizler evet belki daha duygusalız ağlıyoruz zırlıyoruz ama içe atmıyoruz onlar içten daha çok üzülüyorlar sen ona destek olacaksın olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay sonraki aylar diye demekki vakti zamanı değil sevalim unutma herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir.
bende :çok üzgünüm:sevalim :çok üzgünüm::teselli:
canım ya sakın unutma bizi güzel dileklerin için çok sağolSende sağol tatlım dualarınızın kabul olması için dua ediyorum h
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün... Sevinç gözyaşları dökün bundan böyle inşallah...
ufff ne oluyoruz ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar ben bugün adet oldumm( yeni tarihim 7 ekim inşallah sizlerden güzel haberler alırız...
HİŞTT AĞPZIAN ACI BİBER SÜRCEM BAK ŞİMDİ SNEIN NE OLE MUCİZELRE İNAMIYORUM FALN NEFES ALIYOMUSUN ŞUAN .. ALIYOSUN DIMI İŞLTE SAna bi mucize şuan sen yaşıyosan hayttaysan bu rabbımın sayesınd ecanım benım ..DERDİ VEREN RAB DERMANIDA VERECEKTIR
ayy kadrişim çok etkilendim ellerine sağlık canım benim ŞenizŞenizŞenizebu bekir efendimz 7yıl diş agrısı çekmiş 7yıl sonra bir gün cebRAİL ALEYHİSSELAM EFENDIME GELMİŞ VE YA MUHAMMED EBU BEKIRIN DİŞİ AGRIYOR HABERIN YOKMU NİYE RABBINE SÖYLEMEDIN ŞİFA İSTEMEDİN DEMİŞ
EFENDİMZ BİLYORDUM YA CEBRAİL DİYEREK EBU BEKİR EFENDIMIZN YANINA GİTMİŞ VE SORMUŞ YA EBU BEKİR DİŞ AGRIN VARMİŞ NİYE SÖYLEMEDİN RABBİMİZE SÖYLESEYDİKTE ŞİFA İSTESEYDIK DEMİŞ
EBU BEKİR EFENDIMZ DEMİŞKI
_YA MUHAMMED DOSTAN GELENİ DOSTAMI ŞİKAYET ETSEYDİK...
BENBU HIKAYYEIKENDİME DÜSTÜR EDİNİCEZ VE BUNDAN SONRA ŞİKAYET ETMIYCEZ ARKADAŞLAR ÇOK ETKİLEDİ BU SÖZ EŞİMLE BİZİ..
ayy buneya okudukca nasıl birgün dedim :çok üzgünüm: 3 arkadaşımız hamile ama bu olaylardan sevinemiyoruz bile şükürki birşey yokmuş yanlış anlamadan ibaretmiş kaydirigubbakcemile3oof kızlar girdim ama hemen çıkmam lazım
annemin evine hırsız girmiş sanırım şimdi aradı çok moralim bozuk abimlerdeydi 2 tane yeğenim var sabah onlara bakmaya gelmiş yengem azcık dışarda işi var diye komşu teyzeme haber vermiş kapıyı zorlamışlar üstünde anahtar var bakın diye teyzem bakmış annemi aramış içeri girdilermi bilmiyorum demiş annemde abimlerde çocukları bırakıcak kimsede yokben gideyim diyorum
boşver diyor işten izin alma ne yapsam çok canım sıkıldı offf ::mafoldumben
canım ya olabilirsinde benim adetim 18 gün geçmişti öyle göstermişti 1 hafta daha bekle canım ama sakın ilaç kullanma kendisi gelir kaydirigubbakcemile2kıslar yaaaaa
görümcem aradı şimdi
beni rüyasında görüyomuş 2 gündür
bembeyaz bi hamilelik giymiştin birinde karnın kocamandı diyo
diğerindede hamileyim diye hamile kıyafeti alıyodun kendine diyo
15 gün öncede aynı rüyayı görmüştü o
bende geçen baklava gördüm bi tepsi süper gözüküyoru tabirde çok mutlu olacağın bi habere işaret diyo
üfffffffffff testlerde negatif diyo delircem ben kızlar akıl verin yapsam mı bi daha test 10 gün oldu adetim geçeli
sus bakayım daha çok erken senin için bende eskiden hep böyle düşünüyordum sonunda geldim tüp bebeklik durumaben dırek tüp bebege mı gıtsem napsama cep yawwlaelaelaelaelae
kızlar benide listenize ekleyin bu ay klomen kullandım yumurtalarım biri 20mm diğeri ise 15mm olmuş dünde çatlatma iğnesi oldum yarın sabah 10:30 da aşılamam olucak hayırlısı bakalım. inş. hamiş olurum. bana dua edin olurmu. Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?