Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende canım henuz regl olmadı reglım gectıde pazartesıye kadar gelmesse kan testı yaptırıcam sen test yapmısmıydın tatlım

yok canım ya ben test yapmadım çünkü henüz günüm geçti sayılmaz bugün regl olmam gerekiyodu, daha doğrusu şöyle: 2 ay üstüste aşılama oldum 2 kez tutmadı şimdi beklemedeki ilk ayımdayım normalde ben 28 günde bir regl olurum ama aşılamaları olurken 25 günde bir oldum şimdi hangisini baz alayım bilmiyorum bugün 28.günümdeyim ve hala olmadım ve olacağıma dair bir belirti falan yok, umutlanmak da istemiyorum ilaçlar iğneler düzenimi bozmuştur diye düşünüyorum ne dersin?

olabılrı cnm gecıkme ıgnelerden haplardan pek bı bılgım yok avıkcası bunun hakkında bnm cnm karısık bıraz tam net degıl yanı

ya kızlar ben hala regli oluyorum ya ayın 5 de oldum ne bitmez şeymiş hala devam ediyor temizlenemedim bi türlü ..

26.günüm canım sabh idrarda 2.çizgi silik ti 2 kere yaptım kanda 17.85 çıktı

benimde 3 gün kala silik çizgi çıktı kanda 6.78 di bu sabah o çizgi daha da silik olmuştu,zaten iftardan sonrada regl oldum çok canım sıkıldı silik çizgi çıkanların nerdeyse yüzde doksanı hamile oluyo ama ben yine olamadım ilk defa görmüştüm silik çizgiyi neyse onu görmekte yetti bu ay gerçi ben hala kendimi hamile hissediyom ama

canım ya nasıl oldu bu iş tedavimi görüyordun o zaman testler yanıltabiliyor hatta kan testleri bile
canım çok geçmiş olsun ne yapalım elimizden birşey gelmiyor gene deneriz inşallah bu sefer oldur canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…